אני מקווה ש

פלומפי

New member
אני מקווה ש

כולכם תליתם בלון כחול מחוץ לבית. וגם אם זה נשמע דבילי זה אולי הדבר המאחד היחידי שקורה בזמן האחרון למדינה הקטנטנה שלנו שכל-כך זועקת לעידוד. ואם עד עכשיו לא תליתם אז רוצו באמוק ותיתלו, גם אם אניכם מאמינים אז לפחות סתם בשביל הסימליות!

נעל

New member
למרות שזה מתמזג עם השמיים

החליטו שבלון כחול ואופטימי כזה יסמל את רון ארד השבוי כבר 14 שנה (5000 יום? האמת שלא... 5110, אבל לא נהיה קטנוניים). החליטו שהיום כל מי שמזדהה יתלה/תתלה בלון כחול. לצערה של נעל, זה לא כל כך נפוץ

e-shfiyut

New member
היום בבוקר...

הייתי בקן שלי (קן חולון אימפריה) ותלינו על כל העמודים ברחוב ובקן בלונים כחולים וגם אנשים שלא שמעו על המבצע הסברנו להם ונתנו להם בלון... היה אחלה... לירן

MiSheL

New member
הם לא נותנים בלונים

אמא שלי ראתה אתמול בחדשות שדיווחו על כך שבתחנות דלק מחלקים בלונים כחולים אז היום אחרי הקניות היא הלכה במיוחד למלא דלק רק בשביל לקבל בלון כחול - ואז בתחנה הסבירו לה שרק בתחנות דלק של חברת `דלק` מחלקים את הבלונים הכחולים. לפי דעתי היו צריכים לגייס את כל התחנות ואז אני בטוחה שהייתם רואים הרבה יותר בלונים כחולים. מישל

פלומפי

New member
אני אומרת כל הכבוד

אבל חייבת לומר שבני המושבים שולטים!!! ואין על זה ויכוח!

v Ghost

New member
מסכים איתך אבל..........נדהמתי לראות ש

ברחובות ליד הבית שלי ראיתי שני בלונים כחולים בלבד כן כן ואני גר ברחוב של בניינים של 6 עד 14 קומות --- visible Ghost

אני חייבת?

יש לי שאלה קצת מאד בוטה שלא הרבה אנשים היו מעיזים לשאול. האם אני חייבת להוכיח שאני מצטדקת שתולה בלונים? לא יודעת, לא מרגישה צורך בזה, אני יודעת מי זה רון ארד, אני לא צריכה לחגוג את היום הזה עם בלון כחול מרצד במרפסת, אני לא צריכה את זה, אני לא צריכה את זה כדי לזכור.

פלומפי

New member
אני מניחה שאת צודקת

ושאצל כל אחד זה הרגשה אחרת. אבל, אנחנו לא חוגגים את זה אלא מציינים את יום השנה לנפילת רון ארד. ותחשבי על זה!

MajoR_ToM

New member
סימליות של מה ?

הוא מת זה בטוח זה עובדה למה להיאחז בחלומות שווא ? היש מישהו שחושב שיש סיכוי שהוא חי ?

למעלה