אני מקווה

שאם אהיה עדין וחייכן ולא מאיים, לא יהיו אתי מריבות אלימות ואצליח ליהנות מהאווירה הטובה של הכפר. אני חושב שהכו אותי והמשטרה דחתה אותי כי השמעתי בכוונה קולות מפחידים ומוזרים כדי לשפר אנשים ועשיתי מבטים מאיימים כדי להפחיד אנשים. השוטרים גם ניתקו לי את הטלפון כשהתקשרתי אליהם. אני נלחם בעולם כבר שנים, בטיפשותו ובכיעורו, ומנסה להביא לו חוכמה ויופי. הבנתי שאני לא צריך להילחם בעולם בדרך תוקפנית, אלא להפך: לתת יופי, שמחה ואהבה. אני אדם עדין ויש לי המון אהבה לתת, החיים הפכו אותי לתוקפני. אני באמת מקווה שלא תהיה עוד אלימות סביבי. אמרו לי שלא רצוי לאיים על המשטרה בתלונה אבל רצוי להתלונן. כתבתי כמה פעמים למפקד התחנה ולא ענה לי, אבל בסוף זימנו אותי לתחנה והשוטר הקשיב לי והבטיח לטפל.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
שאם אהיה עדין וחייכן ולא מאיים, לא יהיו אתי מריבות אלימות ואצליח ליהנות מהאווירה הטובה של הכפר. אני חושב שהכו אותי והמשטרה דחתה אותי כי השמעתי בכוונה קולות מפחידים ומוזרים כדי לשפר אנשים ועשיתי מבטים מאיימים כדי להפחיד אנשים. השוטרים גם ניתקו לי את הטלפון כשהתקשרתי אליהם. אני נלחם בעולם כבר שנים, בטיפשותו ובכיעורו, ומנסה להביא לו חוכמה ויופי. הבנתי שאני לא צריך להילחם בעולם בדרך תוקפנית, אלא להפך: לתת יופי, שמחה ואהבה. אני אדם עדין ויש לי המון אהבה לתת, החיים הפכו אותי לתוקפני. אני באמת מקווה שלא תהיה עוד אלימות סביבי. אמרו לי שלא רצוי לאיים על המשטרה בתלונה אבל רצוי להתלונן. כתבתי כמה פעמים למפקד התחנה ולא ענה לי, אבל בסוף זימנו אותי לתחנה והשוטר הקשיב לי והבטיח לטפל.
אם יש בכך "חוכמה ויופי", במקום לנסות להילחם ב"טיפשותו וכיעורו" של העולם, פשוט חייה את חייך. אם תעשה כן, ה"חוכמה והיופי" הטבועים בך ישדרו לסביבתך הקרובה וישפיעו עליו. זאת גם אם לא תצא למלחמת חורמה כדי להביא לכך, אלא פשוט בדרך הטבע. בדיוק כמו שאדם שמחייב בבוקר לזר שהוא עובר מולו ברחוב, יגרום ברמה גבוהה של סבירות לכך שאותו זר יחייך כמה דקות מאוחר יותר לזר אחר שיעבור מולו. זאת בלי להביע מילים, בלי לבוא בטענות לאותו זר מדוע הוא לא חייך לפני כן, בלי להגיד לו שהוא צריך 'לחייך הלאה' וכיו"ב.

תן לעולם, בין אם הוא "מכוער וטיפש" ובין אם לאו, להיחנק בתוך עצמו ולהתמודד עם עצמו. תחיה אתה את חייך שלך ותתמודד עם שיפור חייך שלך באמצעות ה"חוכמה והיופי" שמלווים את מי שאתה.

אני לא רוצה שהעולם ייחנק חלילה, אני רוצה שהעולם יהפוך ליותר יפה ורוחני עם יותר אהבה. יש בי המון אהבה לתת. אני מנסה לפתח דרכי דיבור ושיחה מעניינות ומוצלחות יותר, כמו לשאול על תחביבי חברים, לדבר מאוד אסרטיבי, ברור ולעניין, לפתור מריבות בעזרת הסברים, לשמוח על הצלחות, לעזור לחברים ביחד אתם לפתור את קשייהם, ולשמור על זכות השתיקה כשמישהו חוקר אותי. זה שהייתי משמיע פעם קולות מפחידים כדי לשפר אנשים, זה היה כמו איום באלימות ואולי זה מסביר קצת למה הכו אותי. כיום הקולות הרבה יותר חלשים ואני לא מודע להם, אבל אני צריך להשתדל לא לעשות מבטים מאיימים אלא לחייך ולהביע שמחה וחיוביות. העולם טוב אבל חומרני וטיפש, זה טבעו. רוב האנשים טובים אבל חומרניים וטיפשים. תודה על המחמאה.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא רוצה שהעולם ייחנק חלילה
ברור ולא חשבתי לרגע שזו מטרתך. אני זה שאמרתי שאולי עדיף לך להסתכל על זה כך. להתרכז דווקא בעצמך, בטוב שבך, בחוכמה וביופי שיש בך, ולהעבירם הלאה בדרך הטבע ולא מתוך רצון/נסיון/שאיפה לתקן את העולם על כיעורו וטיפשותו.

פשוט לחיות את החיים ולתת לטבע לעשות את השאר. כלומר בהחלט כן, ש'העולם ייחנק' במידה מסוימת, לא מתוך כוונת זדון אמיתית אלא מתוך ראשית מה שטוב לי (לך במקרה הזה) כשלעצמי ושנית כי יתכן שזאת דווקא דרך מוצלחת ויעילה יותר לתקן את הדרוש תיקון בעולם, דרך שעדיפה, אולי, על הדרך בה ננסה לעשות זאת בצורה מפורשת וברורה.

ברור ולא חשבתי לרגע שזו מטרתך. אני זה שאמרתי שאולי עדיף לך להסתכל על זה כך. להתרכז דווקא בעצמך, בטוב שבך, בחוכמה וביופי שיש בך, ולהעבירם הלאה בדרך הטבע ולא מתוך רצון/נסיון/שאיפה לתקן את העולם על כיעורו וטיפשותו.

פשוט לחיות את החיים ולתת לטבע לעשות את השאר. כלומר בהחלט כן, ש'העולם ייחנק' במידה מסוימת, לא מתוך כוונת זדון אמיתית אלא מתוך ראשית מה שטוב לי (לך במקרה הזה) כשלעצמי ושנית כי יתכן שזאת דווקא דרך מוצלחת ויעילה יותר לתקן את הדרוש תיקון בעולם, דרך שעדיפה, אולי, על הדרך בה ננסה לעשות זאת בצורה מפורשת וברורה.
נכון, ואולי זה מה שאני מנסה לעשות. יש בי המון אהבה לתת, יש אהבת אמת בליבי. אני אדם מאוד מתעניין ומשקיע, ואני משקיע הרבה טוב, עניין ורגשות בחבריי. עכשיו שאני עדין נוצרים לי יותר קשרים. אני בתהליך ממושך של חיפוש עצמי.

Harrington

Well-known member
מנהל
נכון, ואולי זה מה שאני מנסה לעשות. יש בי המון אהבה לתת, יש אהבת אמת בליבי. אני אדם מאוד מתעניין ומשקיע, ואני משקיע הרבה טוב, עניין ורגשות בחבריי. עכשיו שאני עדין נוצרים לי יותר קשרים. אני בתהליך ממושך של חיפוש עצמי.
ובדיוק על זה אני אומר, אל (ליתר דיוק, אולי כדאי לומר ש..) תנסה לתת את כל האהבה הזה שיש בך, אלא פשוט תחיה את חייך על-פי הגישה הזאת עם האהבה הזאת וכו', והעולם (סביבתך הקרובה שתיתקל בך חי כך את חייך) כבר תשאב ממך את האהבה הזאת גם לעצמה ותלמד ממך בעניין, גם מבלי שאתה נוקט צעדים אקטיביים יזומים כדי ללמד אותה.

ובדיוק על זה אני אומר, אל (ליתר דיוק, אולי כדאי לומר ש..) תנסה לתת את כל האהבה הזה שיש בך, אלא פשוט תחיה את חייך על-פי הגישה הזאת עם האהבה הזאת וכו', והעולם (סביבתך הקרובה שתיתקל בך חי כך את חייך) כבר תשאב ממך את האהבה הזאת גם לעצמה ותלמד ממך בעניין, גם מבלי שאתה נוקט צעדים אקטיביים יזומים כדי ללמד אותה.
יפה. לדבר עם חברים בעניין, לתת להם הרבה אהבה ודאגה כנה, ולפתור מריבות בהסברים שלווים. זה חשוב. יחד עם זה אני גם מנסה להיות יותר אסרטיבי וענייני כדי להשיג מטרות ביעילות, ואולי גם אחרים ילמדו מזה להשיג מטרות יותר ביעילות.

אני חושב שאני די מצליח לשפר את הסביבה. עכשיו שאני לא יוצר אווירה מאיימת, אני משוחח בעניין עם חברים על תחביבים ועל נושאים רגשיים, ופתרתי הרבה מריבות בעזרת הסברים שלווים. אני נותן הרבה דאגה ואהבה להרבה חברים, בעיקר לחברה שלי. נוצרים לי קשרים חדשים, ועוד אנשים באים לבקר אותי.

נערך לאחרונה ב:
למעלה