אני מקווה

אני מקווה

שהוא מרשה לי. הסכיתו מה אומר ההורוסקופ של הנער: "עדיין תקופה מבולבלת למדי, של אפים ודאונים." ואני תוהה: מתי כבר תתחיל התקופה המסודרת של האוזניים ומטוסי הסילון?

ושוב אני מנצל(ש) את ההזדמנות

להביע את מחאתי הקטנטנה על יחצי הציבור בחינם שנותן תפוז למדע האסטרולוגיה. אנשים, זה יהיה מוגזם לבקש שתחסמו את ההורוסקופים שלכם בכרטיס האישי?

BluePrint

New member
אפשר לחסום?! (מעולם לא ניסיתי)

אבל לפני כן, כבר פעמיים שמצאתי את שורת ההורוסקופ של מפרסם הודעה, מתאימה בדרך זו או אחרת להתבטאותו באותו היום.

נכנסים לעדכון כרטיס אישי

איפה שכתוב 'הצג הורוסקופ' מוחקים את ה- V בצד ימין. יורדים למטה בוחרים את "לחץ כאן לעדכון הפרטים"

גנגי

New member
פוי, שלילנד... ../images/Emo123.gif בפורום?!!!

(את מביעה את טעמך האישי, אני מבינה?)

shellyland

New member
../images/Emo9.gif

"טעם" זו מילה קצת בעייתית בהקשר הזה, לא? ולפני שכל הצדקנים המתחסדים פותחים את הפה (
): לגנגי מותר, לאחרים אסור!

BluePrint

New member
ומה עם "להכנס"?

איך בדיוק "נכנסים לכרטיס האישי", או בכלל לפעולת העדכון שלו? לדעתי אין מקום לשורש כ.נ.ס. בהקשר למחשבים, פרט למשחקי מחשב בהם השחקן שולט בדמות, והנודניק שצופה אומר לו להכנס למקום כל שהוא בעולם המשחק. לא היה פשוט יותר להגיד: "עדכן את הכרטיס האישי, יש שם אפשרות לזה."? (משום מה, אני מאמין שישראלים שגרים בישראל יודעים לקרוא עברית) נ.ב. "גוללים למטה"

דעתי שונה

אכן היה פשוט יותר להגיד: "עדכן וגו'". אבל מכיוון שהשאלה שנשאלה היתה על דבר טרוויאלי, מצאתי לנכון "להיות בצד הבטוח" ולפרט את כל השלבים. "להיכנס" - במובן של לעבור-אל/לגלוש-אל/להציג אתר/דף/טופס מסויים ב WEB. להיכנס משמעותו לבוא פנימה אל תוך משהו. לי זה נראה מאד מתאים. במיוחד כשהמדובר באתר. "גוללים למטה"? אין לי בעייה עם זה. גם לא עם "יורדים למטה".

אתה מתכוון

"להיות על הצד הבטוח" אם אתה כבר מתרגם מאנגלית, לפחות תתרגם נכון..

גנגי

New member
הי! הי! הי! בלי העלבות!

אני ישראלית שגרה בחו"ל ואני יודעת לקרוא עברית!

BluePrint

New member
לא התכוונתי להעליב

זו היתה הערת אגב מכלילה ועולבת בכוונה, אבל רק כלפי אנשים שלא מבינים אותה. (אני שונא לתת הוראות "לחץ שם" ושונא עוד יותר לקבל אותן, מעדיף לקבל יחס של אדם חושב ויודע קרוא וכתוב) ולעניינינו, ברשת אנו מדפדפים בעזרת הדפדפן, אז למה שלא "נעביר לדף"? באתרים אפשר לבקר. ("אתר" אינה במקרה הגדרה לשטח פתוח? כי אם כן, אז לבטח שאי אפשר "להכנס" אליו) ו"לגלוש"? על כך אני מוחה כמו על "להכנס". הסיבה היחידה שהמונח העלוב, המעליב, חסר המשמעות והטעם הזה קיבל תשומת לב, היא מכיוון שהומצא ע"י עיתונאי. (שד"א, לא ידע על מה הוא מדבר כשהמציא אותו)

גנגי

New member
עוד פעם הי, הי, הי -

תירגע וקח הכול בחיוך. כאן בפורום אף אחד לא מתכוון יותר מדיי ברצינות לכלום (ובעיקר אני), ואם כן, אנחנו כבר נראה לו את האור.
לגמרי לא נעלבתי. ~אח"לה למען ישראל שמחה יותר~

ailag

New member
נו, "כנס לכרטיס האישי"..

אתם יודעים מה הדבר היחיד שיותר גרוע מ"כנס"? (חוץ מיושן, במלרע) אם על משקל הֵפעיל, אנשים יגידו הֵכָּנֵס.

למעלה