אני מקנאה בכם

תירושית

New member
אני מקנאה בכם

מקנאה בכם על האולמות שאתם ממלאים, אני רוקדת שנים בחוג קטן ומצומצם,בערך 20 חברה וזה נחשב לטוב כל שנה אנחנו בסימן שאלה, אולי יסגרו את החוג בשל מיעוט משתתפים, וככה המצב נימשך הרבה שנים. אז תמשיכו לרקד ולקפץ וחישבו עלי.

תירושית

New member
../images/Emo7.gifבמקום רחוק ומרוחק

בבקעה,בקעת הירדן. זו הבקעה היחידה, וזו ההרקדה היחידה אם בכלל.

לתירושית

צר לי מאד לשמוע, מקווה שלפעמים תגיעי לכאן ותהני גם בהרקדות גדולות ומשמחות.

חושב עליך-תירושית

שבת שלום לך. קודם כל כמה שאלות אליך.1.היכן את רוקדת? 2.למה זה נמשך שנים? 3.באיזו רמת ריקודים את? ישנם שתי אפשרויות שאני מציע לך ולבטח עברו גם במוחך. א.לעזוב את החוג ולעבור לחוג יותר גדול ויותר מתקדם. ב.במידה ואת אוהבת את המדריך,את הרוקדים,את האוירה,או שמא מקום ההרקדה קרוב לך לבית ונוח לך יותר? תעשי את משהוא בנדון. כמו:לדבר עם המדריך או מי שאחראי עליו לצאת בפירסום חדש ואטרקטיבי יותר, דברי עם חברותיך,שכניך,וידידים לעבודה,ושכנעי אותם לפחות להתנסות. אני מאמין שאם יבקרו בחוג ויראו רוקדים נלהבים,נותנים ידים,שרים בצוותא,ובנוסף תפגישי בינם לבין הרוקדים האחרים? הם יתרשמו אחרת. לפחות חלקם. וכך מדי פעם תמשיכי להרחיב את מעגל המשתכנעים לרקוד. אגב לפני שתקנאי תבדקי שוב אם חוג גדול יענה על ציפיותיך,שלא תלכי לאיבוד שם ןלבסוף גם את תנשרי וחבל!! שתהיה לך שבת שלום. יום טוב.

תירושית

New member
חושבת עליך-יום טוב

הבעייה אצלינו היא דווקא בחוסר מרקידים ולא ברוקדים. כי אם היה מרקיד כריזמאטי אז ודאי שהיו באים עוד הרבה. אני במקור דרומית כשאני מגיעה לבית הורי אני קופצת להרקדה באשדוד כולי אחוזת חדוות ראשונים, וממש מרטיט את הלב לראות את כל הרוקדים מהצעיר ביותר ועד הקשיש, מפזזים ומחוללים בלהט.

ליבי איתך תירושית-אבל....

בוקר טוב לך. אחרי שקראתי את תגובתך לעדה? הבנתי פחות או יותר באיזו סביבה את גרה. וזו באמת בעיה. חבל שלא ציינת במדויק את מקום מגוריך.ליבי באמת איתך. אבל יש מה לעשות:דבר ראשון לפרסם את החוג באיזור מגוריך {מושבים,קיבוצים,התנחלויות,מאחזים ואף בסיסי צהל באיזור. שנית: לנסות ולעשות הרקדה אחת בלבד שתהיה הרקדה איזורית, ובכך לרכז את כל הכוחות שישנם לערב יחיד. שלישית:לנסות לשלב בהרקדה אולי קצת רקודי שורות{ כדי למשוך ילדים} ואפילו מעט שנות ה-60 {כדי לצרף מבוגרים לחוג}זה מה שאני הייתי עושה. איני מכיר את שמו של המדריך שלכם? אבל אני מצדיע לו על דבקותו במטרה.עובדה אחת שאת חייבת להכיר בה והיא: שטיבעם של מקומות מרוחקים, קטנים ועם מספר תושבים נמוך? שהיענות לחוגים תהיה גם נמוכה. על הכל דיברנו, רק לא עליכם הרוקדים.בדקתם את עצמיכם אם אתם בסדר? אולי אתם משדרים אפטיות למדריך?אולי הרוקדים לא באים באופן קבוע? דברים שבהחלט יכולים להכניס את המדריך לאדישות. וכך גם תראה הרקדתכם. תאמצו מעט ממה שהצעתי ונראה מה התפתח?אני מאמין שיהיה טוב. אשמח אם תעדכני אותי.שתהיה לך ולכולם אי שם שבת של חיוכים ואופטימיות. יום טוב.

למעלה