אני מקפיץ בדיחה חדשה

~דויד~

New member
אני מקפיץ בדיחה חדשה ../images/Emo6.gif

בריטי יושב בביתו וקורא עיתון. לפתע אשתו עוברת מאחוריו ונותנת לו בומבה בראש עם מחבט שהיה בידה, אבל בומבה מטורפת שגורמת לו הזיות מטורללות יותר מאלה של הוגי אוסלו (איזו השחלה פוליטית!). "מה זה היה?", הוא שואל בכעס כאשר הוא מתאושש. "מה זה היה?", עונה אשתו, "אולי תסביר לי אתה מה זה הפתק שהיה בכיס חולצתך, והיה כתוב בו ´מרילו´ ומספר טלפון?". "או, זה פשוט מאוד. לפני שבועיים התקשרתי לסוכנות ההימורים והימרתי על סוסה בשם מרילו במירוץ שהיה באותו יום". האשה מסמיקה ומתנצלת. עוברים שלושה ימים, הבעל שוב מונח בכורסת הטלוויזיה וקורא עיתון בנחת, ושוב אשתו עוברת ונותנת לו חתיכת מכה עם מחבט, הפעם בעוצמה שהיתה מרעידה לחלוטין כל תקרה העשויה בשיטת הפלקל. "תגידי, מה קרה לך, מה זה אמור להיות?". "מה זה אמור להיות?", עונה אשתו, "הסוסה התקשרה!".

~דויד~

New member
טוב הנה עוד אחת (גזענית)

שאלו את הזמר סטיבי וונדר איך ההרגשה להיות עיוור. השיב הזמר: "לפחות אני לא כושי..."
אני מת על הזמר הזה

~דויד~

New member
אוף, כמה לחץ קבוצתי. טוב, הנה חידה:

כיצד מוציאים את הלבן מהביצה מבלי לשבור אותה?

~דויד~

New member
ז´וז´ו הולך לרופא השיניים,

למה יש עליו אחלה כאבים. מתישב ז´וז´ו על הכסא, הרופא בודקו ולאחר רגע אומר: "חמודי, יש לך שן רקובה, אין ברירה, צריך לעקור אותה". שולח ז´וז´ו יד למבושי הרופא, אוחז באשכיו ואומר: "ד"ר, אתה לא תכאיב לי, אני לא אכאיב לך..."

~דויד~

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

~דויד~

New member
שאלו פולני אחד:

"כמה זמן אשתך כבר בבית החולים?" ענה הפולני: "עוד אחד עשר חודש, תהיה שנה".

למעלה