אני מראיין את... ח"כ וילן

אני מראיין את... ח"כ וילן

בראייון זה, אני מראיין את ח"כ אבשלום וילן ממפלגת יח"ד. האם אתת תומכת בתוכנית הכלכלית של ביבי? לא. מדוע? כי היא לא מאוזנת ופוגעת מאד בחלשים ובאנשים שאין להם יכולת השתכרות גבוהה. מהן הטעויות העיקריות שהממשלה מבצעת כיום? הטעויות העיקריות של הממשלה הן שתיים: - שאיננה מתקדמת בתהליך המדיני. - שאיננה מגלה רגישות חברתית ראויה בתחומים הכלכליים. מהן תוכניותייך לעתיד? תוכניותי לעתיד - להמשיך לשרת כח"כ את טובת המדינה ואזרחיה בהתאם להשקפותיי ולהיות שליח ציבור נאמן של מפלגתי וציבור בוחרי . באחד הימים בכוונתי להיות גם שר בממשלה שמאלנית נאורה שתצעיד את מדינת ישראל קדימה ! האם אתה מאמין שהאופוזיציה תצליח להפיל את הממשלה? האופוזיציה לא תצליח לדעתי להפיל את הממשלה בקרוב אבל בטווח הארוך, בוודאי שנצליח להביא למהפך!!! איך מפלגתך מתכוננות לבחירות הקרובות? מפלגתי מקימה מטה בחירות, מנסה לאתר את הנושאים שלדעתנו יהיו במוקד מערכת הבחירות הבאה ולטפל בהם מעכשיו. מה אתה אוהב במפלגתך ומה היית משנה במפלגתך? במפלגתי אני אוהב את הרעיונות ואת האידיאולוגיה שלנו. הייתי משנה את מערכת ההתנהלות הפנימית ובעיקר מנסה לפעול ולהשפיע כמפלגה גדולה יותר. תודה רבה מר וילן.

Red Star

New member
שמע..

אני לא רוצה להעליב אותך, אבל הראיון הזה וגן קודמו הם ברמה די שטחית.. אז כל עוד אתה מפרסם אותו בעיתונים לנוער ולילדים אז זה בסדר, כדי לחשוף אותם לפוליטיקה וכו', אבל בפורום רציני של שמאלנים שכבר עמוק בתוך הפוליטיקה? זה לא רציני. עוד דבר. הבעיה העיקרית בשטחיות היא לא בשאלות אלא בתשובות. השטחיות של הראיון מאלצת את המרואיין לענות בשטחיות גם כן ואפילו בדמגוגיות, ואני חושב שכך אתה עושה לו עוול גדול, גם בגלל שלא מבינים עד הסוף את התשובות שלו, גם בגלל שהוא לא יכול לומר את כל מה שהוא רוצה לומר, וגם בגלל שהוא יכול להישמע כמו דמגוג (בין אם הוא כן או לא דמגוג) (ואני לא מדבר על וילן בלבד, אלא על כל מרואיין בראיון בסגנון הזה). ודבר אחרון: הסימני קריאה המרובים ממש מגוחכים.. סורי אבל ממש.. המלצתי לך לא לעצב את הטון של המרואיין, אלא לכתוב את דבריו כמו שהם, ואם הוא מדבר ממש אבל ממש בצורה שמצריכה סימן קריאה - אז אחד, לא שלושה או שניים.

למעלה