אני מרגישה כל כך נורא (טריגר אולי)

אני מרגישה כל כך נורא (טריגר אולי)

אתמול לא יצאתי מהבית כי לא היה לי למה.
היום כן.
אני מרגישה כל כך מטומטמת!
ניסיתי להיות בסדר ואולי כן הייתי, אבל לא לעצמי.
אני לא יודעת אם אני עושה נכון או לא כי בסופו של דבר כל מה שאני עושה מביא לתחושה רעה.
אני לא מבינה למה אני לוקחת כדורים אם עדיין רע לי. היו תקופות שהייתי יציבה יותר ללא עזרה כימית. מצד שני, אולי בלי הכדורים לא הייתי ישנה בכלל וכן חשוב לי לישון.

אני באמת מטומטמת.
סה"כ רוצה להסב טוב לאדם שאני מאוד אוהבת.
אבל באיזשהו מקום זה בא על חשבוני.
ואז אני בוכה כמו מטומטמת והולכת הביתה כי לא מסוגלת להתמודד עם השהות לצידו למרות שכל מה שאני רוצה זה להיות לצידו...
ובוכה כל הדרך הביתה
ובוכה בבית...

בא לי פשוט למות!
אילו מן חיים אלה?
למה אני לא יכולה להשתלט על הכאבים שלי?

y8y8

New member
מאמי תפרטי קצת

כי קשה להבין בדיוק מה גרם לך להרגיש ככה וקשה לי לתת לך עצות וטיפים איך לצאת מזה

רק אגיד שאם לא טוב לך עם מישהו זה או בגלל שהוא גורם לך להרגיש ככה או בגלל שאת גורמת לעצמך להרגיש ככה וצריך להבין איזה מצב זה מהשניים כדי לצאת מזה

קופיפונת

קשה להשתלט על הרגשות שלנו ואני מבינה את הרצון שלך לגרום למישהו אחר להרגיש טוב, אבל חשוב שתזכרי לשמור על עצמך גם ברגעים האלה. לדעת לזהות את הרגע שבו הוא או הסיטואציה גורמים לך להרגיש רע ולקחת את הזמן שלך להירגע, לחשוב ואם צריך - גם להתנצל וללכת למקום שבו תרגישי רגועה יותר ובטוחה יותר.
אני יודעת שזה משהו שנורא קשה בתקופות קשות, אבל את צריכה ללמוד לשים את עצמך בעדיפות ראשונה כרגע. את חשובה מספיק בשביל למנוע מעצמך מצבים שבהם תרגישי רע. אם את מרגישה שאת לא שלמה עם משהו שאת עושה, יכול להיות שאחר כך באמת תרגישי רע, כמו שקרה עכשיו. תנסי לזהות את הרגעים האלה, להתמודד איתם במקום לזרום איתם.
ובנוגע לכדורים, יכול להיות שאני מתבלבלת, אבל את לא איתם הרבה זמן נכון? הכדורים נועדו לתת את האיזון הכללי, אבל השינוי האמיתי מגיע מאיתנו, משינוי דרכי החשיבה וההתמודדות שלנו עם דברים. זה משהו שעובדים עליו, לאט לאט, עם קצת נפילות ובעיות בדרך, אבל בסוף, את לומדת לשמור על עצמך, לדאוג לעצמך טוב יותר.
ואת לא לבד, אנחנו פה לעזור לך, מתי שתרצי

למעלה