אני מרגישה כמו סמרטוט

אני מרגישה כמו סמרטוט

ואין לי כח יותר ללחצים האלה, לפחד הזה ולכאב הזה ובעצם אין לי עוד דרך להגדיר את זה. לעזאזל ההגדרות!!! כמו סמרטוט אני מרגישה. נכנעת לפחד, נסגרת בתוך עצמי, לא יודעת מה אני רוצה ואם בכלל. די!!! נמאס לי כבר מכל זה!!! רוצה לבכות ולא יכולה רוצה לצעוק אבל אי אפשר. אאאאווווווווףףףףףףף!!!!!

נטע ....

אני עוקב כאן אחרי הודעותיך כבר כמה חודשים ,ולא נראה לי שיש איזהשהו שיפור במצבך. נראה לי שאת יותר זקוקה למשהו יותר ממשי מלהשאיר כאן הודעות בסגנון הזה אולי תנסי איזה טיפול כשלהו,זה נחמד שיש עוד אנשים במצבך כאן אבל הגיע הזמן לעשות משהו. כי הודעות מהסוג הזה אני יכול להשאיר כל יום. שיהיה לך רק טוב.... אברום

ואני עוד אמשיך

להשאיר כאן הודעות מהסוג הזה, ולמי שלא נאה, שלא יקרא! ובקשר לטיפול, כבר כמה זמן אני מחפשת מישהו כזה אבל לא יודעת איפה למצוא. בכלל, כבר נראה לי ששום טיפול לא יעזור לי, ואני אומרת את זה אחרי שכבר ניסיתי.

אברום יקר

כל מי שכותב פה, בעצם כבר עושה משהו בשביל עצמו. זה ממשי בשבילו. ולפעמים לכתוב שכואב זה יותר חשוב מלשמור לעצמך רק כי אין דרך אחרת להוציא זאת. וכל אחד ואחת כאן עושים משהו. רק לא לפי איך שאתה חושב לנכון, אלא לפי איך שהם יכולים מסוגלים ורוצים. וסליחה, אם מה שאמרתי לא היה במקום. שני

שני היקרה

אין לי בעיה עם זה שהיא כותבת פה וזה נחמד מאד שיש למי לשפוך את הלב. אבל עם האדם לא יכול לעזור לעצמו קודם כל זה בעיה. תאמיני לי שאני כל היום בחצי שנה האחרונה יכול להשאיר הודעות כאלה אבל הגיע הזמן אצלה נראה לעשות לעשות ולעשות ולא רק לדבר ותאמיני לי יש לי כוונות טובות אליה... מקווה שיהיה טוב אברום

אברום-יקר

הכותרת בסהר אומרת "בפורומים של סהר אנו שומרים על אוירה תומכת, מקבלת ולא שופטת. אז אולי בעינייך, נטע תקועה במצבה הרבה זמן ולא מתקדמת. אני מבינה שמאוד אכפת לך ואתה רוצה לעזור, ואני גם מאוד רוצה לעזור, אך אין לנו זכות ללחוץ עליה, ותדע לך שנטע כן עושה הרבה בשביל להתקדם. אז אנא בבקשה אל תשפוט אותה, וזו דרכה לדבר על מה שהיא מרגישה ומהתגובות היא לומדת ומתגברת על החרדות, ועושה הרבה לקראת קבלת החיבוק המוחץ שלי בביתי. נטע תיקח כמה זמן שהיא תצטרך, ובקצב שלה היא תתקדם. ברוך הבא מרחל-נשמה

בכל מקרה ברוך הבא ../images/Emo39.gif

אתה מוזמן לשתף אותנו במה שעובר עליך, נשמח להקשיב, לתמוך, ולנסות לעודד במה שרק ניתן. שבוע קסום מרחל-נשמה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום אברום

כתיבתך מאוד שיפוטית וחורגת מכללי הכתיבה בפורום של סהר. אנא קרא את הכללים בתחתית הדף ורק אם תרצה לכתוב על פיהם, תוכל להמשיך לכתוב.

lance-knight

New member
את יודעת מה את רוצה, נטע

עובדה שאת כותבת בפורום- את רוצה להפטר מהפחד הזה. ולא כדאי להסגר- תצעקי אלינו, תבכי כאן אפילו, תעשי הכל על מנת להקל על מצבך. ואם אני יכול לתמוך בך באיזו דרך- אני אנסה. וכך כל החברה בפורום הזה.

למעלה