אני מרגישה מה-זה טוב!

בלינקה

New member
אני מרגישה מה-זה טוב!

לפני שבוע קניתי בגדים שמתאימים לגוף החדש לי, ולכן, אפילו שאני שוקלת עדין כמו פילון בינוני, אני נראית מצוין (חצאית חדשה וגופיה ישנה שלא לבשתי כבר שנתיים), ומרגישה מצוין. מדהים כמה המראה החיצוני משפר את ההרגשה. תוסיפו לזה את העובדה שאתמול נפגשתי עם חבר שלא ראיתי שנים, ושאחרי דיון בבי"מ הברזתי משאר היום ועשיתי ווינדו שופינג בעזריאלי, ותבינו את הכל. קצת פינוק וחופשה מהמחוייבויות עושים פלאים
וחוצמזה, שחר ישנה הילה ארבע שעות רצוף, דבר שלא קרה מאז שהיא התחילה לצמח שיניים, כך שגם יש לי אשליה שישנתי מעולה
ולפעם הבאה שאני בת"א אני אהיה חכמה יותר, ואקבע מראש איזה מפגשון ספונטני

sipi1

New member
../images/Emo140.gif איזו התחלה כייפית לבוקר חדש !

ומי זה שאמר שהכל יחסי ? שתמשיכי לישון טוב, להתחדש בבגדים ולבלות, והכי חשוב - להרגיש טוב עם עצמך

דפנה מי

New member
באמת פעם באה שאת מגיעה

לאזור תרימי
. איזה יופי ושההרגשה הכייפית תמשיך

רוצה דוגמנות בשידור חי

אני ממש סקרנית איך זה נראה. וכל הכבוד על השופינג, שנגמר בווינדאו בלבד... וארוחת צהריים?

בלינקה

New member
תשאלי את בעלך ../images/Emo6.gif

גם ארוחת צהריים. חזה עוף ותפו"א. בלי קמח לבן ובלי ממתקים!

יופי של הודעה! ../images/Emo13.gif ובדיוק אתמול אחה

הייתי בעזריאלי!!! אז פעם הבאה תודיעי לנו
כשאת בסביבה
...

טיפוטף

New member
תתחדשי

להיראות טוב זה משהו שבא מבפנים, ולא בהכרח תלוי במשקל. אני זוכרת את עצמי בתקופות רזות יותר, שבהחלט לא הרגשתי שאני נראית טוב, ולעומת זאת בתקופות שמנות יותר מרגישה נורא יפה. איזו חצאית קנית? ראשי מחורר כמו מסננת משהות יתר בבימ"ש היום (8:30-14:00) של תיק הוכחות. ראית שהשופט יצחק עמית מחיפה שהזכרת אותו בתור מודל קיבל ציון מאוד גבוה? הגיע הזמן שאני אופיע אצלו (עד כה רק שמעתי עליו).

בלינקה

New member
צודקת לגמרי

אבל גם מחמאות על הלבוש מסייעות
ולגבי עמית - הוא באמת בסדר.

ליילה

New member
יו, נשמע ממש כיף, אולי גם אני צריכה

יום כזה... הבעיה שאין לי איפה לשים את אהד... בכל מקרה, כל הכבוד לך, ושיהיו עוד הרבה ימים כאלו

isidora

New member
איזה כייף לך ../images/Emo140.gif

מתי תקחי אותי גם לקנות בגדים?

למעלה