אני מרגישה מושפלת ....

The Lilit

New member
אני מרגישה מושפלת ....

הי !!!! אני חייבת להוציא את זה איפה שהוא !!!! ונראה לי שהמקום הזה הוא מקום מתאים , כי יש פה איזה קו שלא עוברים אותו ( או לפחות כך נראה לי ) ... וחוץ מזה שזה המקום לווידויים !!!!! אתם זוכרים שלפני שבועיים משהו, אמרתי שאני חדשה בכל העסק הזה של האינטרנט ? אז מסתבר שגם שבועיים לא גרמו לי להבין את הדינמיקה של הצ`ט וכל החוקים של האינטרנט ( לא החוקים הפורמלים - הדינמיקה החברתית שבין השורות ) היום נכנסתי לצ`ט , ורק עכשיו הבנתי למה יש לצ`ט דימוי כזה מגעיל !!!!! הצליחו לעבוד עלי .... תקשרתי עם אנשים שמכירים אותי, במקרה לחלוטין , וחשפתי את הזהות האמיתית שלי ( בניגוד להצעותיה של קרני ) ונכוותי !!@!@ אני מרגישה מושפלת ועצובה ומעוצבנת ותמימה !!!!! עכשיו אני מבינה ...... זהו ! הייתי חייבת להוציא את הווידוי המשפיל הזה איפה שהוא ! אני מקווה שכולכם מרגישים טוב יום מקסים !!!1

Dovsha

New member
איי איי טעויות של ירוקים...

סתתתתם סתתתתתתם!!!! [הכותרת הייתה מתבקשת, פשוט הייתי חייבת] לילית`קה לא נורא.... קורה - מעצבן, מדכא, מרגיז. יום יומיים וזה עובר, [תאמיני לי מנסיון] יהייה בסדר מתוקה. יום נטול כעסים לך :]

The Lilit

New member
דובשל`ה , תודה !

אני מקווה שהגוש הזה בגרון יתמוסס תוך יו יומיים ( שבוע שבועיים ...) יום טוב גם לך

Dovsha

New member
יומ יומיים

שעה שעתיים, שבוע שבועיים, חודש חודשיים, שנה שנתיים מה זה משנה - כמו שאמא שלי אומרת [או יותר נכון אבא :)] עד החתונה זה יעבור :] טוב דיי השעמום גובר עליי!

sharon_xxx

New member
לא נורא8-p

הכל בחיים הוא למידה מנסיון ... למדת לקח פעם אחת ואני מבטיח לך שהטעות הזאת כבר לא תחזור על עצמה .... אז בינתיים שיהיה לך צ`יטוט נעים להבא ...

קרני

New member
נשמתי... :)

החשוב הוא שלמדת איפה את ואיך להתמודד... :)) אחלה חיוך יש לך.... :)) אוהבת, אני.

למעלה