אני מרגישה רע, ואין לי עם מי לדבר,

noname20000000

New member
אני מרגישה רע, ואין לי עם מי לדבר,

אז אני אכתוב לכם.

אני כישלון.
באתי ללמוד, להוציא תואר, להרגיש מלומדת.
בפועל לא רק שאין לי חברים (זה בכלל שולי עבורי כרגע), אבל גם בדבר המרכזי שבאתי לעשות - ללמוד, אני מרגישה כמו כישלון. אני בקושי זוכרת את החומר (או בכלל דברים, הזיכרון שלי נעשה אפילו נוראי יותר מבעבר), בקושי מצליחה לסכם (וגם כשכן הסיכומים שלי נוראיים וחסרי תועלת), לפעמים לא מבינה בכלל על מה מדברים.

והחברים שלי, המשפחה שלי, כולם חכמים, מהללי המדעים מדויקים, בוודאי יסתכלו עליי מוזר, כי לא רק שאני לומדת מקצוע הומני, שנחשב הרבה יותר קל (לפעמים עד זלזול) - גם בו אני נכשלת. איזו מין בדיחה אני?

אין לי שום הכנסה. אני מוציאה כספים ומרגישה רע.
משלמת לפסיכולוגית, קונה מחשב ללימודים, תרופות, ציוד לחתול - מרגישה רע.

דיכאון או לא דיכאון, החיים האוניברסיטאיים גורמים לי להרגיש רע, ורע, ושוב רע.
גם דברים שהיו בסדר לפני תקופה מרגישים בזבל כרגע.

אז מה נשאר לי?
אני לא אדם חברותי. אין לי שום כשרונות\יכולות\התמקצעויות. מה נשאר לי?

בקיצור, לעזאזל איתי.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי יקירה

את לא תאמיני כמה אני הרגשתי כמוך ועדיין מרגישה ככה.
אבל את צריכה לזכור שלא כולם דומים וזכותך לעשות מה שבא לך בחייך וזה כולל גם להכשל לפעמים.
אין בושה במילה כישלון, זה רק מאמורה זמנית ואני בטוחה שאת בחורה מבריקה וחזקה ואת תתגברי על זה:)

noname20000000

New member
את צודקת.

אני פשוט מרגישה שהכישלון כבר ממש מובנה בחיים שלי.

התחלתי למנות כאן כישלונות שונים שלי, אבל הבנתי שזה לא יעשה טוב לאף אחת מאיתנו.

אולי המצב שלי ישתנה.

Lady Stark

New member
מסכימה

מותר לך לנסות דברים וללמוד וליפול ולקום. אגב, אני ממש לא חושבת שבמקצועות הומניים מפעילים פחות את המוח מאשר במקצועות מדויקים. חשיבה הומנית לפעמים אפילו הרבה יותר מורכבת.
אני חושבת שזה ממש לגיטימי לפנות למרצה או מתרגל ולבקש עזרה בחומרים שקשה לך בהם. בשביל זה הם שם.
וגם, רוצה להגיד שאת אולי חושבת שאת לא חברותית, אבל פה איתנו את פשוט מקסימה. אז קחי לתשומת לבך שזה מה שאני חושבת.

למעלה