אני מרגישה שאני לא מבינה בזינה בגלל

• פותח הנושא Ma E
  • פורסם בתאריך

Ma E

New member
אני מרגישה שאני לא מבינה בזינה בגלל

בגללל המשחק הזה שאתן משחקות של התמונות!! :\ לא פייר אני מרגישה מספיק מעריצה של זינה... טוב תאמת לא ראיתי עדיין גם את כל הפרקים וגם לא ראיתי כל פרק 20 אלף פעם (רק כמה:)) )

*neta*

New member
אין כזה דבר לדעתי מעריץ מספיק

ומעריץ לא מספיק, אין ציונים על הערצה! הערצה מתבטאת אצל כל אחד בדרך אחרת ושונה. לא חסרים פרקים שלא ראיתי 20 אלף פעמים, וגם לא חסרות תמונות שלא ידעתי, אבל זה בעצם כל הכיף במשחק,לא? לנחש.

gabrielle

New member
תאמיני לי שכשאני הגעתי לפורום...

הייתי בדיוק כמוך.. ( לא אומרת שזה רע, להיפך זה טוב ). ההבנה בתמונות ובפרקים באה לי עם הזמן, בגלל הפורום.... כלומר, התלות שיש לי בסדרה רק גדלה והתפתחה במשך הזמן ( את יכולה לשאול את שני אני חושבת שאצלה זה דיי טרי.. ) ואז גם באה ההתענינות של מעבר ל " לראות פרקים ". שוב- זה לא רע, תשארי ככה.

shanyz

New member
ירדן צודקת!

גם אני לא כל כך ותיקה פה כמו הוותיקים. אני רק כמה חודשים פה. ואני התחלתי ממש כמוך. היו לי תמונות במחשב, סרטונים, וידע בסיסי. ידעתי רק את השמות הפרטיים של לוסי ורנה (ותתפלאי אפילו את השם משפחה של רנה לא ידעתי
) אבל לאט לאט, התחלתי יותר ללמוד דברים, אני נכנסת לאתרים, מתעניינת, מורידה יותר סרטונים, תמונות.. כולם פה עדיין יודעים יותר ממני. לכולם םפה יש פסקולים, היו בכנסים, יש שרשראות, ספרים, לי אין:) וגם אני לא יודעת הכל
בקשר למשחק, גם את זה אני לא תמיד יודעת, אבל ככה מנסים, וזה הכיף כמו שירדנוש אמרה!

THEchosen1

New member
זה בסדר גם אצלי זה ככה ...

תתפלאי או לא גם אני לא ראיתי את כל העונות חוץ מעונה שישית.. רק פרקים מסויימים שהורדתי ובהתחלה גם אני הרגשתי כמוך אבל תראי שזה ממש לא משנה כי ת'כלס כולם פה כי הם אוהבים לראות זינה ובאמת כל אחד לוקח את הקטע של "הערצה" שונה , בקשר למשחק אז אל תרגישי רע כי אין סיבה

shiri_b

New member
אם את יכולה לזהות תמונה או לא.. זה

לא מה שייקבע אם את מעריצה או לא. כלום לא יכול לקבוע את זה חוץ ממך. אין הגדרה של מעריצת זינה יש מכל הסוגים ואם את רואה את עצמך מעריצה של הסדרה אז את מעריצה.

yamit zada

New member
נכון מאוד!

הערצה היא רגש פנימי ולכול אחד יש את זה אחרת אתם 10 כל הכבוד!!!!!!!

LuZ dE EsTrElLa

New member
נ"ש ../images/Emo32.gif ../images/Emo124.gif

יש לי מסיבת יומולדת היום
ונחשו איזה סרט השכרתי (רמז: יש קשר לזינה)

shanyz

New member
מממ....

*מנסה לחשוב* לא מצליחה:) איזה סרט!? חיחיחי.. ממ.. איפה את עושה ת'יומולדת...? לא עשית כבר?:)

gabrielle

New member
../images/Emo23.gifתהני מתוקתי../images/Emo23.gif

אני הולכת היום לנאור ציון.... שורה שניה באמצע- אם הוא יורד עלי אני יורה בו.

yamit zada

New member
היי מזל טוב

אני מצטערת אין לי מושג איזה סרט אבל אני ינחש אולי...??? I'LL MAKE YOU HAPPY ? אני ממש לא יודעת... אבל המון המון מזל טוב ליום הולדתך המון אושר בריאות ושמחה ומי יתן ושנה הבאה תחגגי עם המקור... ימית נ.ב לי יש יום הולדת ביום ב' 19.5

LuZ dE EsTrElLa

New member
../images/Emo124.gifאוקיי../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

הסרט הוא: רווק + ילד עם יו גרנט
תודה
ביי

shanyz

New member
איך הסרט הזה מתקשר לזינה?

לירדן- איזה כיף לך!!! אני ואביב היינו ביום העצמאות באסי וגורי ואדיר מילר והיה קורע!!! אני בטוחה שתהני!1 תסבואי לספר איך היה.. לדעת אם שווה ללכת אלייו:) הלוואי והוא ירד עלייך!!! פחחחחחחח סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם תהני!

gabrielle

New member
שני....

אני חייבת לציין שיש לך יציאות מוזרות לגבי...
ושיש לך אומץ... יחסית
בסופו של דבר, הפיוז שלי ( שבדרך כלל קצר,נטע ושירי פה כדוגמא חיה, אבל מישום מה איתך הוא ארוך ) - פשוט יצא החוצה, כרגע הוא ישן
. בכל מיקרה, אני לא מבינה מה את רוצה ממני
סתם מותק אל תעלבי הכל ברוח טובה

shanyz

New member
ירדני...

את לא נעלבת ממני נכון? :( הכל ברוח טבוה ובצחוק! ממ... אבל איזה יציאה!? שאמרתי שהלוואי והוא ירד עלייך? חחהה.. זה בצחוק! :) בקיצר, חולה עליייייייייך והכל הכל הכל הכל הכל בצחוק!!!!

shanyz

New member
../images/Emo12.gifאוקי...../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif../images/Emo11.gif

למעלה