אני מרגישה שאני

אבישג20

New member
אני מרגישה שאני

פשוט עולה באש !!!!! חם לי , מגעיל לי , ואני עצבנית על צה´´ל !!!! מסתבר שהם דיווחו למשרד הרישוי על המחלה שלי , ועכשיו אני צריכה לעבור כל מיני וועדות , וטפסים למלא , כדי שלא יקחו לי את הרישיון...

gila1

New member
איזה חוצפה !!!

מה עם חיסיון רפואי ? אל תדאגי - אם הטרפצת לא יצרה סיבה אמיתית לשלילה אין לך שום סיבה לדאוג . חוץ מהחום שכבד עליך - את בסדר ? יום נעים , גילי .

RomiVais

New member
אני לא מאמינה!! ../images/Emo12.gif

איפה הסודיות הרפואית?? אני ממש מקווה שזה לא יפגע בך.. ולא יקחו לך את הרישיון. בינתיים, תחזיקי מעמד עם החום הזה.. אני יודעת שקשה... אני בעצמי נמסה פה..
שישתפר לך היום הזה.. ויהיה נפלא עד כמה שאפשר חיבוק גדול!

אבישג20

New member
אז זהו....ש-../images/Emo46.gif

כנראה שאין סודיות רפואית.....הם כותבים שם כי זה מחובת הדיווח של צה´´ל.... אוף !!!!!!!!!! אני עצבנית מאוד .......! איזה מן דבר זה.......והחום המעצבן הזה לא מוסיף.....רק חסר לי ללכת עם שקיות של קרח על הכפתיים , מתניים , ורגליים... נו טוב , אני לא חייבת לאבד את חוש ההומור , נכון ? הנחמה היחידה שלי , זה שאני הולכת לשחות עוד מעט.....קצת להתקרר .... תהנו , חבריי המתוקים ! ותתקררו....

hadash

New member
שיא החוצפה!!!

מה הם בדיוק חושבים לעצמם שם בצה"ל? איך הם הרשו לעצם בדיוק זה הרי חסיון רפואי!! העיקר שהרשיון יישאר! ומה עם החום? זוועתי ביותר
ממליצה על אבטיח קר לי זה עושה תמיד טוב בקיץ (למי לא?) קיץ ממוזג ונעים לכולנו והרבה בריאות- שתו הרבה!!! הדס

lior_r

New member
גם לי זה קרה... ../images/Emo46.gif

טוב מורנוש, אני רואה שמה שקרה לי קורה גם אצלך וממש לפי הסדר הכרונולדגי...
אז גם לי דיווח הצבא למשרד הרישוי, על הטרפצת, וכשקראתי את הודעתך נזכרתי עד כמה אני כעסתי באותו יום. כי ת´כלס : זה זיון שכל אחד גדול, ללכת לרופא שירשום את ההיסטוריה שלך, ויאמר עד כמה שאת "בריאה" בשביל רשיון... אבל מאז עברה שנה (אולי יותר?) וכמובן שאני נוהג (והרבה), כך שאין מה לעשות, את הבירוקרטיה יש לנצח
. כשאני חושב על זה עכשיו זה אחד מאותם דברים קטנים שבעצם עושים אותך "קטן" ולא שווה, וכל פעם שאתה אולי מנסה להדחיק ולהרגיש כאחד האדם, בא דבר נוסף שמזכיר לך שאתה לא...
אבל אני בטוח שתתמודדי היטב. אגב צבא, התחילה לזוז בכמה מלימטרים התביעה..? רק טוב לך, ולכולם
ליאור

אורית...2

New member
עשיתי בירורון קטן....../images/Emo53.gif

כשמתגייסים לצ"הל חותמים שם על ויתור סודיות רפואית...(משהוא כזה...) חתמתם ???...
אל תתרגזו בגלל זה ...מספיק חם !!! ברוך בואך אל הביוקרטיה ...ו

lior_r

New member
נכון חותמים על סודיות רפואית,

אבל לי אין ויכוח על זה שמסרו נתונים רפואיים למשרד הרישוי על הטרפצת. כי אם נסתכל על זה בצורה אובייקטיבית, מאד הגיוני שהמדינה לא תרצה אנשים שאינם מסוגלים לנהוג בגלל בריאותם. אך סובייקטיבית, ובגלל שאני מרגיש/נראה/מתפקד כאדם בריא לחלוטין, בפרט בנהיגה, זה כואב קצת, לא? אבל מתמודדים. יש ברירה? אגב ביורוקרטיה, למדתי כל כך הרבה עליה, שאני אשקול לכתוב פעם ספר: " 99 דרכים להתמודדת עם הפקיד המשועמם, שכל מה שהוא רוצה זה לגמור את היום, ולומר: תבוא מחר!"
רק טוב,
ליאור

RomiVais

New member
נושא ההגה הוא טיפה רגיש...

ואין פה שחור או לבן. אכן נורא מבאס שמגזימים לפעמים.. ונטפלים לאנשים שלמרות האיבחון, בריאים לחלוטין... אך, לצערי אמא שלי היקרה, לא הקשיבה לגופה.. והסיבה היחידה שגרמה לה להפסיק לנהוג היתה תאונה קטנה שעשתה עם האוטו. אז זה נורא מרגיז, גם אותי........ אבל בואו נחשוב שהכל נעשה לטובתנו. מניסיון אני יודעת כמה שהבורוקרטיה מעצבנת.. תחזיקו מעמד שם... אוהבת..

RomiVais

New member
ליאורי, דווקא הדברים המעצבנים...

שמזכירים לנו כמה אנחנו קטנים.. הם אלה שברגע שאנחנו עוברים אותם בהצלחה, מחזקים אותנו, ומבגרים אותנו! אין רע בלי טוב... אף פעם! שבוע נפלא לכולם ורק טוב!!

משה2001

New member
לרון ה../images/Emo151.gif

תודה על הזמנה לבוא אליך לברכה שלך בבית אבל כדאי שתנקה אותה מכול הדגים שיש לך שם

למעלה