אני מרגישה שאני

spectacular

New member
אני מרגישה שאני

מתפוצצת, הכל מציף אותי ואין לאן לברוח, לוחץ לי מכל הכיוונים,אני בקושי נושמת, אני לא יודעת מה לעשות ולא יכולה להשאר ככה, אין לי תשובות ואני לא יודעת מה לשאול, אני רק יודעת שזה לא טוב, אני רצה בסיבובים,איך יוצאים מזה ולאן לעזאזל, מי אני בכלל המצב מאוד מסובך ,לא אוכל לפרט רק רציתי שתדעו ,שאולי אצא לי לאיזה זמן, אתם חשובים לי.

lim29

New member
טלטל יקרה....

מה שזה לא יהיה, אני איתך והרי בסוף......הכל מסתדר. עם הרבה אמונה וסבלנות דברים ישתנו....לטובה. אוהבת לימור

חמודה יקרה...

צמרמורת עברה בי כשקראתי... את חשובה כאן מאוד. אני כאן מתי שאת רוצה אחרי... אני חושבת שיהיה טוב, בעצם אני בטוחה. אם אפשר בכלל במצב הזה להגיד משהו, אז אני יכולה להגיד שתמיד רצים בסיבובים, זו הצורה היחידה שיש... כל היתר, חארטה. נשיקות רכות...

יש נושא, לרוע המזל

אבל אין מילים מסכימה עם דירסט. יש אשר מילים לא תוכלנה לבטא..... חיזקי ואימצי !!!!!!!!!!!!!

Deerest

New member
התפוז כתב במקומי "ללא נושא"

אנחנו נהיה כאן בשובך... מורכבת מחדש.

טל

לא יודע ממש מה ואיך לכתוב,אך אני מחזיק לך אצבעות,המקסימום שאני יכול מכאן. לילה טוב ומקווה ומאמין שהכל יסתדר לך,בהצלחה

תפילה

היום זה היום בו אפשר לשכוח מהקושי והמכשול כה ברור שכבר ממחר אפשר לעשות את הכל היום זה היום בו אפשר סוף סוף להניח הראש כל הרע הסתיים ונגמר אפשר לנשום בלי לחשוש היום זה היום בו אפשר לעוף על כנפי הדמיון זה נראה לגמרי מיותר לחוש סחרור של חידלון היום זה היום בו אפשר לחוש שלווה ומרגוע נראה שהרע כבר עבר אי אפשר בך יותר לפגוע היום זה היום בו אי אפשר להמשיך כמו תמיד ולשקוע די להתפלש בעפר מספיק לבכות ולדמוע היום זה היום בו אפשר גם לתת במישהו אמון היום זה היום הנבחר להתחיל לשנות הכיוון מהיום לראות כבר אפשר שם בקצה את האור מנצנץ מהיום כבר רואים את המחר ובינך לבין האושר אין חוצץ מהיום להרגיש כבר אפשר ואפשר להיות בטוחה מהיום ולא ממחר שאותך תמלא רק שמחה

Deerest

New member
../images/Emo182.gif

נגעת לי ב

למעלה