אני מרגיש אימו...

HappyTea

New member
אני מרגיש אימו...

ואני לא.. לפחות לא במודע חח אניוואי, אני עריק כבר יותר מחצי שנה, המשטרה באה אלי הבית בבוקר היום עם ניירת רצינית ובלאגנים ואני לא יודע מה, לא הייתי בבית, כמובן. ו.. וואלה, לא יודע מה לעשות, יש לי את כל הבעיות שלבנאדם יכולות ליהיות, והכל לגיטימי, אני לא ממציא כלום, הצבא לא משחרר אותי. הייתי כבר בכלא פעמיים, אבל רק לאיזה חודשיים כל פעם. אם אני אלך לכלא עוד פעם, ולתקופה ארוכה אני בטוח שאני אתלה את עצמי שם, אין לי ספק, כבר לא נשאר לי בשביל מה לחיות, יש לי רק אמא, אבל הסבל שהצבא הזה מעביר אותי דרכו לא תורם ליצר השמירה העצמית שיש לכולנו גנטית. ואני לא יודע מה לעשות, באמת, ניסיתי כבר הכל. הם חיות. אני גם אמן, שזה בטוח אומר משהו על המצב הנפשי שלי חחח... אפילו ברגעים כאלה של יאוש אני מתבדח. תנו לי עצה, פן אני אפגע. u__u

donigox21

New member
שלום

ש[ךום אניממליץ לך לתיעץ בנוסא אים קבן צבאי או פסיכאתר או פסיכולוג אזרחי כי ברור לי ממה שאתה כותב שאתה נמצא במצב לא פשוט אוליי כדיי להקל אליך תוכל לפנות חלמקרפר בטל השומר ,למחלקת באיות הנפש ולדבר אים הקבן הראשי בצהל ד"ר איגור ברש טלפון האזרחי שלו :9476360 - 03

SmeLLy Cat 1

New member
קודם כל כדאי לך להסגיר את עצמך

הרי זה רק עניין של זמן עד שלוכדי עריקים יתפסו אותך. דבר שני, חייל שנכנס לכלא כמה פעמים כן יכול להגיע לוועדת אי התאמה, ואולי לצאת מהצבא. בכלא יש קב"ן, אפשר לדבר איתו והוא יכול לעזור לך. איפה אתה משרת? באיזה תנאים? מה הבעיות שלך, כלכליות? בשביל זה יש מש"קית ת"ש.. בכל מקרה שום דבר בצבא לא שווה שתפגע בעצמך. שום דבר לא סוף העולם וגם במערכת מטומטמת כמו הצבא יש עם מי לדבר ולמי לפנות. בהצלחה ותרגיש טוב

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מחפש דרך מילוט

נשמע שאתה מרגיש שהמערכת אטומה, לא מבינה את הקושי שלך, לא הולכת לקראתך... וזה לא פשוט להיות אחד מול כל הצבא הזה... אולי , כמו שאמרו לך כדאי לבקש לראות קב"ן , לנסות להסביר לו מה אתה מרגיש, ואולי הוא יצליח להבין את הסבל שלך ולייע לך בדרך שאותה אתה מחפש.. אם תרצה, אנחנו פה בפורום, בשיחה אישית

שמטוv

New member
../images/Emo92.gif לשאלתך

> בהמשך לפנייתך אני מציע לך לבדוק ולשקול את האפשרות הבאה - לשיקולך : ------------------------------------------------------------------------------------ > במצבך מומלץ להעזר בעו"ד שמתמחה בדין הצבאי, שיטפל בבעיה שנוצרה - ויסגור קצוות > העו"ד יטפל בבעיות מול המערכת, יטפל נכון, במקום שתמשוך את הבעיה ככה תדאג לצאת מזה וכמה שאפשר בזול. ----------------------------------------------------------------------------------- מקווה שעזרתי קצת >בהצלחה<

Nofale

New member
תסגיר את עצמך

תקבל איזה שלושה-ארבעה חדשים ותצא מהצבא

למעלה