אני מרגיש בנוח בפורום זה ולכן ...

boy in the well

New member
אני מרגיש בנוח בפורום זה ולכן ...

אני כותב כאן לגבי הדברים הבאים, כי בתור אבות או אימהות צעירות אתם עברתם את מה שאני עומד לעבור בעוד כ- 10 ימים. אני מתחתן (בשעה טובה ומוצלחת) והתכוננו הרבה לחתונה הזו. הלך לנו טוב, לא רבנו, לא היו בינינו אי הסכמות או חילוקי דעות. אבל בתור אדם יסודי, ואדם פרפקציוניסט (משתדל להיות בגמילה), אני רוצה לדעת הכל לפני החתונה. אני רוצה להיות בקיא ולא להיות שוקיסט (למרות שרוב הסיכויים שאהיה ...). ובפורום של חתונות זה כבר דברים שלא קשורים אלינו. גם קראתי כבר המון על מעמד החופה וכל מה שמסביב. אני מניח שההתרגשות תהיה בכל מקרה. לכן, אבות ואימהות יקרים, אשמח לדעת מה אני אמור לעשות בעשרת הימים הקרובים ? איך אני אגיע לאירוע הכי מוכן שאפשר ? אני מזכיר שהכל כבר סגור (תקליטן, צלם, רב, אולם כמובן והכל ...). אני פה מתייחס יותר לקטע הנפשי והרגשי. אני חשבתי לקרוא עוד ועוד באינטרנט על חתונות. אבל רואה שאני כבר יודע ... מה לעשות ? אני מתייעץ איתכם ... ושוב תודה ... boy in the well

schlomitsmile

Member
מנהל
מדיטציה, אמבטיה חמה, להעיף עפיפון ../images/Emo13.gif מה שעושה לך טוב, מה שמרגיע אותך. וגם אם תהיה "שוקיסט" (איזה ביטוי חביב ../images/Emo8.gif)- לא נורא. אני בקושי זוכרת משהו מהחתונות שלי (היו שתיים, עם אותו איש ../images/Emo99.gif) כי ריחפתי על ענן, אבל זה היה ענן מתוק ../images/Emo9.gif

boy in the well

New member
../images/Emo8.gif תודה.

אני מחפש פורום לכתוב בו את רגשותיי. אני גם אוהב לכתוב, אבל אין לי סבלנות לקרוא את הפוסטים. ושאני מתחיל לכתוב סיפור חדש אני מתלהב ממנו, ואחרי כמה עמודים עושה הפסקה, עד שזה נגמר ומתחיל משהו אחר ... אוף ... בא לי להתחיל ללמוד כתיבה כדי לקבל כלים מעשיים ... boy in the well

gils33

New member
עצה מגבר

גבר,לא צריך להתרגש בכלל,אתה לא צריך לעשות כלום. אתה קם בעשר,קופץ לשים את הרכב בקישוט או נותן לחברים לעשות את זה,אח"כ קופץ לספר להסתפר. יש כאלה המרחיקים לכת והולכים לספא. בארבע מתלבש,צילומים וחתונה. יש התרגשות רק בכניסה לאולם - אח"כ איך אומרים:קרחנה

wild sands

New member
אני עם גיל

תכננתי הכל, הכנתי הכל, העמדתי הכל על הרגליים, ועד 3 דקות לפני החתונה עוד הייתי עם מכנסיים קצרים וסידרתי פרחים סביב החופה. כל זה כדי לומר שגם אני השקעתי. אבל מה שיש לי לומר לך, ומה שאני נהניתי במיוחד מהחתונה שלי (אפילו במבט לאחור), זה לשחרר ולהנות. לי היה כיף לא נורמלי בחתונה שלי. לא הרגשתי מחוייב לאף אחד, ועשיתי כיף ביחד עם אשתי החדשה. לא סיבוב שולחנות, ולא מעקב אחרי מי כן בא ומי לא בא. אפילו שאחרי החתונה הקייטרינג רצה עוד כסף (רטרואקטיבית) ועוד "משברים" אחרים, לא שיחררתי את תחושת ההנאה. שחרר ותיהנה!

AlonPe

New member
בשביל "לשבור ת'מילה" של אדון מנהל... ../images/Emo8.gif

למרות שהרבה מים (דם, יזע ודמעות
) עברו בכלמני נחלים מאז החתונה (15 שנים! וואו!) והרבה צ'קים במעטפות החליקו לתיבות באולמי אירועים, אני עדיין מתרגש מחתונות!
עדיין יום החתונה זכור לי כאחד הימים המאושרים בחיי! (ואני דפקא שונא את האדרת "מיתוס" השימלה הלבנה וכל זה) כן מסכים עם קודמיי - לא'דע אם יש מה להתכונן. פשוט "תזרום"! אתה עלול, מרוב ציפייה להרגיש מש'ו מיוחד, להתאכזב, אם פתאום לא תרגיש כלום! הכי כדאי להפוך ת'יום הזה ליום כיף! אם הכול כבר ערוך ומוכן, אולי לבלות את היום, אולי אפילו את הלילה הקודם באיזה מלון מפנק, לעשות הכול באיזי, להינות, לבלות!. סתם מעניין לציין - שעפ"י המסורת - דווקא כן יש "התכוננות" ליום החופה - וזה דווקא יום צום ותענית. ביום הזה אסור לחתן והכלה להיפגש, והם צריכים לצום ולעשות חשבון נפש.

boy in the well

New member
../images/Emo8.gif אחלה.

תודה על התגובות. אכן למדתי שאין מה להתכונן יותר מדי. פשוט לבוא, לעשות את היום צילומים, לקשט את האוטו לפני והכי חשוב ליהנות. יהיה בסדר. סתם אני רוצה לדעת הכל לפני. השעות האלו יעברו הרבה יותר מהר ממה שאני חושב ... טוב, העיקר שהמוזיקה טובה ..., ושיהיה כיף ... boy in the well

למעלה