אני מרגיש כמו מצורע..בעעע..

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
אני מרגיש כמו מצורע..בעעע..

היום הייתי תורן ערב ביחד עם עוד מקדם ומזכירה בעבודה, הם התחילו לדבר על זה שאיידס זה מחלה של הומואים ובלה בלה, זה עשה לי כל כך רע והתחלתי לצעוק עליהם בקריז, בכל אופן זה לא היה נעים, אבל אני חושב שהם לא יגידו יותר דברים כאלה לידי....

ELP

New member
נ.ב...

אחרי שצעקתי עליהם הם הסכימו בינם לבין עצמם שזו מחלה של כושים מאפריקה...וואט דה פאק, לא ידעתי שיש אנשים כל כך טיפשים

1Shir

New member
אייל, אני מבינה את התגובה שלך

יכול להיות שגם אני הייתי מתעצבנת וצועקת. אבל במחשבה שנייה לדעתי יותר יעיל לשני הצדדים לא לצעוק, אלא פשוט לנסות להסביר להם בצורה שקטה ונחמדה שהם טועים, ואולי בדרך הזו יש אפילו סיכוי שהם יקלטו ויבינו... תנסה, אולי זה יעבוד.

ELP

New member
אולי גם..

אני מתעצבן כי כל השבוע האחרון (בעבודה החדשה) אני לחוץ שלא ידעו שאני הומו ואני מתאמץ להסתיר את זה כל הזמן ע"י המון שקרים, וזה מעייף אותי...

1Shir

New member
../images/Emo4.gif

אתה בארון? או רק בעבודה? סתם שאלה, איזה המון שקרים? מה, כבר הגעת וכבר ממטירים עליך שאלות על בחורות?
דרך אגב, גם אני התחלתי עבודה חדשה לפני שבועיים אז אנחנו באותו מצב!

ELP

New member
בעקרון...

אני מחוץ לארון, ההורים שלי יודעים שאני גיי וגם החברים, אבל בעבודה אני מסתיר את זה, לא יודע למה, פשוט ככה... וכבר ביום השני התחילו להמטיר עליי שאלות מעצבנות. היום גם סיפרתי לאבא שלי על הקטע הזה והתגובה שלו הייתה "נכון, איידס זה מחלה של הומואים" חטפתי עצבים כמו שבחיים שלי לא חטפתי, אז אם אני אצא למסע הרג מטורף עם גרזן כמו באמריקן פסיכו שלא יתפלאו... גם לך יש את הבעייה של השאלות המעצבנות בעבודה?

Liroy25

New member
אז אולי תפסיק להסתיר את זה?

אצלי למשל יודעים שאני הומו, לא בגלל החולצות בטן שמעולם לא לבשתי או דגל הגאוה שלא תלוי לי על המחשב. שאלו אם כן, עניתי בחיוב וכאן זה הסתיים. לפני הכל יש לי עבודה, לקוחות ובוס! אחר כך יש לי ארוחת צהריים. אחר כך יש לי הליכה לקיוסק עם גלית לקנות ארטיק שוקו-שוקו. ואחר כך לספור את הדקות עד שהולכים הביתה. לתת דין וחשבון על היותי הומו? צ´לח לי מייל ואני אנסה לבדוק אם יש לי זמן בלו"ז בשביל זה.

ELP

New member
הלוואי וזה היה כל כך פשוט

אני בסה"כ שבוע במקום עבודה הזה, רוב היום שומעים שם בדיחות על הומואים, האנשים שנמצאים איתי הם די פרימיטיביים בצורת המחשבה, כרגע אני גם תלוי בהם מבחינת העבודה, אני מתלבט בימים אלה לחפש במקביל מקום עבודה אחר
בכל מקרה אני אנסה לזרום עם זה, אתמול מישהו אמר לי שאסור לברוח ממקום עבודה צריך לתת לשאר האנשים לברוח אולי זה נכון.

1Shir

New member
אז זהו, שדווקא בעבודה החדשה שלי

לא ממש עטו עלי בשאלות... נראה לי שרק שתיים או שלוש בנות שאלו אותי אם יש לי חבר, אבל משום מה אין אצלנו יותר מדי שיחות אינטימיות... אבל אל תדאג, אני אשנה את זה!

daniel365

New member
לא חבל על העצבים שלך... ../images/Emo35.gif

כמו שכתבתי לך באישי... אנ במצב די דומה - אבל אני מסכים עם שיר לגבי העצבים
... חבל עליהם...
פשוט תסביר בצורה הגיונית
(אם אפשר מלווה בדוגמאות, גרפים, תמונות וסרטונים) עד שיחלחל להם לראש שאיידס לא של הומואים בלבד - לא קנינו את הזכויות... ואם לא יעזור... שיתפוצצו!!!
לגבי לצאת מהארון בעבודה - תזהר במיוחד אם אתה בהתחלה. תן להם להכיר אותך ואת האופי שלך - ורק אחרי שימותו על התחת שלך (או כל חלק אחר) - תוציא החוצה. שווה לחכות קצת לדעתי... מנסיון שלי.... אני.

שייגדו- הבורת שלהם דפוקה ומאכזבת

דוד של משהו שאני מכירה חלה באיידס ונפטר מזה לפני כמה שנים והוא היה נשוי ומאוהב באשתו ולגמרי לא הומו הוא שכב םעם משהי בחול" ונידבק ממנה איזה שטויות איזה אנשים דפוקים האם יש משהו בעל הגיון שיחשוב שאיידס זו מחלה של הומואים? תירגע זה בסדר לא התכוונו אליך, יש להם בורות מסויימת והבורות הינה מחלכה קשה מאוד.

ELP

New member
בעעעע ... סליחה?!?!

היום התנהלה לידי השיחה הבאה בעבודה: עובד א(לעובד ב´):מה אתה הומו? עובד ב(לעובד א): נראה לך שאני הומו מזדיין בתחת? עובד א ועובד ב מתפקעים מצחוק... ראבק אני לא מאמין שאני עובד עם אנשים כאלה, חטפתי עצבים שלא יאמנו אבל לזמן זה שמרתי על שתיקה...

Liroy25

New member
אני עדיין לא מבין על מה אתה מתעצבן

אני דווקא מוצא את השיחה הזאת משעשעת למדי. זה שאנחנו הומואים לא אומר שנתחיל לחנך כאן את כולם. במקום לשתוק תענה להם באיזו הערה עוקצנית וצינית משהו, לא צריך לעשות דרמה מכל דבר.

למעלה