אני מרגיש כמו סאנסה סטארק בסוף הפרק האחרון...

Nirwood

New member
אני מרגיש כמו סאנסה סטארק בסוף הפרק האחרון...

ממש הרגשה כאילו ההפקה של הסדרה דפקה אותנו בת*ת בעונה הזאת.

לצערי כבר התרגלתי לזה שהם שמים פס של קילומטר על הספרים של מרטין, אבל בעונה הנוכחית זה פשוט מוגזם.

לא רק שהם סילפו מלא דברים, הם גם המציאו דברים קריטים שמרטין בכלל לא חשב עליהם, ובכלל לא רצה לעשות (הביאו את סאנסה האמיתית לבן החולה נפש של רוז בולטון, במקום סאנסה מזויפת, הרגו את באריסטאן פאקינג סלמי - שבסוף הספר האחרון הוא עדיין לוקח תפקיד חשוב, ורחוק מלהיות מת!, לקחו את אריה למקדש הזוי שאני בכלל לא זוכר שהיה קיים, והם בכלל לא מראים את התהליך שלה להפיכה לחסרת פנים, לקחו את ג'ימי וברון לפאקינג מסע חילוץ לדורן, ועוד....) מה לעזאל נסגר איתם?

למה הם משתינים בקשת על מרטין?

אם הם החליטו ליצור סדרה חדשה, אז שישנו את השם, כי אין לזה שום קשר לספרים של משחקי הכס.

אבל הם שינו לה את השם, לא שמת לב?

הסדרה נקראת משחקי הכס, הספרים נקראים שיר של אש ושל קרח.

וכן, הם די מצמצמים דמויות - אבל הם עדיין מספרים את הסיפור שמרטין מספר. בהרבה יותר צמצום, אבל זה לא חדש.

Nirwood

New member
לא, הם לא מצמצמים סיפורים, הם מסלפים וממציאים חדשים...

לקחת את ג'ימי וברון לדורן זה משהו שבכלל לא קרה בספרים של מרטין, ומרטין בכלל לא חשב על האופציה הזאת.

אגב, אריאו אוטה נראה כמו סתם שמן כושי ענק ולא יעיל בעליל, בספרים הוא אמור להיות אחד הלוחמים המבעיתים בווסטרוז.

בספרים סרסי משתגלת עם לוחמים ממשמר המלך, ומארג'רי גם משתגלת עם כמה מפגרים ששכחתי את השם שלהם, ומה החליטו לעשות בסדרה?

להכניס את מארג'רי לכלא בגלל מתן עדות שקר על אחיה ההומו.

ויש עוד מלא אי דיוקים כאלה שאני יכול להביא, אבל מה שהכי צורם לי זה שהם ממציאים דברים שלא היו.

אז תגיד שזה מה שמפריע לך

שחתכו את מה שהיה אמור להיות סצינות המין של מארג'ורי

ג'יימי מחליף את אביר משמר המלך שניהל רומן עם אריאן ( בספרים הוא מת) סר ג'ורה אמור להחליף את בריטיסאן), אבל אתה יודע מה מרטין עונה כששואלים אותו על ההבדלים בין הספרים לסדרה, נכון?

Nirwood

New member
לא הייתי מתנגד גם לסצינות המין של סרסי

איך ג'ימי מחליף אותו?

קודם כל עדיין לא ממש ראיתי שהזכירו את אריאן (יש עליה מידע בIMDB?) ודבר שני אם הוא באמת מחליף את אותו אביר, אז זה אומר שאריאו אוטה הולך לכרות לו את הראש עם הגרזן?

בספרים לג'ימי יש תפקיד הרבה יותר חשוב מאשר להביא בחזרה את הבת שלו מדורן.

אם יש סילופים קטנים - זה לא ממש מזיז לי, אבל כשמשנים לגמרי את הספרים, ממציאים דמויות ואירועים חדשים, זה פשוט מבאס.

באותה מידה בעונה הבאה הם יכולים לעשות קרב ענק בין דרוגון לטיטאן של בראבוס, אין גבול לשטויות שאפשר לעשות כששמים זין על המקור הספרותי.

נ.ב

אשמח לראות את מה שמרטין אמר על הספרים (מניח שלא הכי טוב, אבל בטוח שזה לא אכפת לפלוץ השמן כי הוא מקבל עשרות מילוני דולרים תמורת הזיכיון).

כששואלים את מרטין על ההבדלים בין הספרים לסדרה

הוא עונה בשאלה: "כמה ילדים היו לסקרלט או'הרה בספר?"

hagashaga

New member
ליתר דיוק

זה: כמה יילדים היו לסקרלט או'הרה? אם זה בספר, יש תשובה ברורה. ובסרט התשובה אחרת. ופה ההקבלה לשיר של/משחקי ה.

זה בדיוק הטיעון :

הם לא ממציאים שום דבר חדש, אלא מקצצים דמויות ושמים במקום דמויות אחרות.

איטלקי8

New member
זה תמיד ככה בסדרות וסרטים שמבוססים על ספרים.

הרבה מזה נעשה בכוונה תחילה.. כדי שהאנשים שקראו את הספרים לא יוכלו לעשות ספויילרים...
בנוסף כדי גם שהשחקנים לא ידעו מתי הדמות שלהם נהרגת.

למעלה