אני מרגיש שאשתי הולכת לבגוד בי פעם נוספת

אורח 39

New member
אני מרגיש שאשתי הולכת לבגוד בי פעם נוספת

אני בזוגיות עם אשתי כבר 9 שנים עם ילד בן 5. הזוגיות שלנו התחילה עם אהבה מאוד גדולה ונמשכת עד היום עם המון הערכה וכבוד הדדי. אנחנו בגילאי 30 המאוחרות אבל נראים מצוין ומקפידים על תזונה בריאה.
אני מאוד מחובר למשפחה שלה, הם אנשים משכילים ומאוד מכובדים. עוד לפני שהתחתנו אמא שלה תמיד דאגה להזכיר לנו שאם מתעורר בנו כעס או עצבים ומרגישים שמתחיל פיצוץ בינינו אז תמיד לנסות להוציא את זה קודם ביומן
"העצמה זוגית" שלנו כולל להציע פתרון לבעיה וכך לגשת אחד לשני במצב רגוע יותר. לשמחתנו זה עובד מצוין ברוב המקרים עד היום.

חווינו משבר זוגי לפני שלוש שנים כאשר גיליתי בהודעות בפלאפון שלה שהיא מנהלת רומן עם חייל. יצרתי קשר עם אותו בחור והבהרתי לו באופן ברור שירד מהעניין. חודשיים לפני המקרה אני שמתי לב שהיא הייתה סוג של משועממת וחסרת אנרגיות. בין לבין היא רמזה לי שהיא הייתה מאוד מחוזרת בתיכון ובאוניברסיטה וחסר לה מדי פעם ההרגשה הזאת שכולם דואגים לה ומפנקים אותה והקשר עם אותו בחור גרם לה להרגיש צעירה ומחוזרת.

מתחילת תקופת החגים, שמתי לב שהיא שוב נמצאת במצב של יאוש וחוסר אנרגיה, זה מתבטא בכל התחומים כולל חוסר חשק מיני וחוסר רצון בבילויים משותפים. גם שהזמנתי לנו את אחד הצימרים המפוארים בארץ ליום הולדת שלה זה הלהיב אותה בערך ליומיים וזהו.

כתוצאה מכך, אני מתמלא שוב חרדה שהיא פעם נוספת תנסה ליצור קשר עם איזה חייל כדי להרגיש מחוזרת במיוחד שהשבוע רמזתי לה שאולי תלך ליועץ פסיכולוגי והיא טענה שהיא יודעת מה הבעיה וזה לא יעזור לה.

אני עובד בתחום שאני נפגש לעתים תכופות עם חברות הפקה ודוגמנים וחשבתי לבקש (בתשלום מראש) מאחד מהם ליצור איתה קשר בפייסבוק ולהחמיא לה על המראה ואולי להיפגש איתה פעם או פעמיים ואז להפסיק. לפחות שאני אדע שהמצב בשליטתי.

היא מאוד חשובה לי ואני לא רוצה לאבד אותה.
אני מאמין בזוגיות פתוחה באופן כללי וחושב שזה יכול לעזור להמון זוגות שחווים שחיקה בזוגיות אבל באופן אישי אינני מעוניין בכך.לפחות לא בשלב הזה.

המצב איננו בשליטתך

אני מרגיש אמפתיה כלפי מצבך, אני כואב את כאבך.
מקווה שמישהו יידע לתת לך עצה טובה...

אני חושב שהרעיון שלך להחמיא לאישתך באמצעות דוגמן ואף להפגיש בין השניים, רעיון לא טוב.
מכל מקום, אני חושב שהמצב איננו בשליטתך.
מאחל לך שתקבל את מבוקשך.

אני מקווה שברור גם לך שאותו מקרה שידוע לך הוא לא היה היחיד

אתה צריך לקבל החלטה אם לקבל אותה כפי שהיא או לוותר עליה. אין לך אפשרות לשלוט במצב. יש לה צורך עז בתשומת לב וחיזורים מצד גברים, זה סוג של התמכרות, ושינוי אם יבוא, יכול לבוא רק ממנה. אני לא שומעת שום רמז בהודעה שלך שיש לה חרטה או עניין להיגמל מההתמכרות. כך שאתה יכול לשלוט רק במעשים שלך, לא בשלה. כלומר לבחור אם אתה מקבל אותה כפי שהיא או עוזב. מצטערת אבל לפעמים בחיים צריך לקבל מה שיש ולא מה שרוצים שיהיה.

צר לי אבל כבר איבדת אותה

אתה אמנם לא רוצה לאבד אותה אבל זה כבר קרה. מי שרוצה להרגיש מחוזרת אולי מפלרטטת קצת, לא נכנסת למיטה. אם היא נכנסת למיטה מדובר בצרכים אחרים לגמרי. לא הבנתי את המשפט האחרון שלך על זוגיות פתוחה, אתה רוצה או לא רוצה? אם כן, דברו על זה ומצא לך גם אתה מאהבת. אם לא, אז שחרר ולכו לרבנות.

מריוס זכריה

Member
מנהל
סליחה על הישירות, אבל הרעיון שלך גם מרושע וגם מטופש

אני מבים שהמצב שלך לא פשוט, וגם מבין את החשש שלך.
אין לי טיפ ברגע שיפתור לך את העניין. כמובן שטיפול זוגי הוא הדבר הנכון, אם כי יש לי ברגשה ששניכם לא תלכו על זה - וחבל.
&nbsp
מה שבטוח שהוא שהתוכנית שלך לשים לה מלכודת היא גרועה מכל בחינה אפשרית.
ולו רק מהסיבה הפשוטה שזו בגידה עמוקה באמון של אשתך, ולא משנה כמה חיילים היא פגשה. זה מעשה מנוול. אני ממליץ לך בחום לשכוח מזה.

אתה מדהים. כמוך אין הרבה גברים שכל כך מפרגנים לאישה שאיתם.

פשוט גבר מדהים עם רגליים על הקרקע שיודע להכיל את האישה שאיתו. מה שהצעת זה רעיון מדהים. בטוח יעשה לה טוב על הלב - כל זמן שאתה בטוח הסידור לא יתגלה לה.
באופן כללי (ובלי קשר לאשתך) אני חושבת שגברים צריכים לפתוח את תחומי ההתעניינות שלהם גם בנשים מבוגרות יותר. אז נכון שהעור לא מתוח כמו אחת בת 20 אבל אם גברים צעירים היו יודעים איזה כייף זה עושה לאישה בלב כשגבר בסופר מחייך אליה חיוך סקסי גם אם היא לא בר רפאלי - אז הם אולי היו עושים את זה הרבה יותר.
העיניים נפגשות והוא זורק חיוך נחמד - כבר היום ניראה הרבה יותר טוב והאנרגיות בשמיים ולא צריך לקרות שום דבר מעבר לזה.
ובכלל כל אחד אוהב שעדיין מתלהבים ממנו אני מאמינה בכל גיל.

YoniS007

New member
מה שמדאיג בסיפור שלך

שהיא מחפשת את הריגוש ביחסים האלה. אם הייתה מתאהבת פעם אחת במישהו, אז היה אפשר להתייחס לזה כמעידה חד פעמית. אבל היא לא התאהבה במישהו ספציפי אלא הוא היה רק כלי לספק את תשוקתה. לכן קרוב לודאי שמדובר בדפוס שחוזר על עצמו. וככול שתתבגר, היא תרצה את זה יותר ויותר כדי לדעת שהיא עדיין נחשקת. תצטרך להחליט אם זה משהו שאתה יכול לחיות איתו כי לא הולכת להשתנות. אני מקווה שאתה לא נאיבי עד כדי כך להאמין שזה היה משהו חד פעמי כשתפסת אותה.

שילה1

New member
בקיצור:משהו רקוב

בפן הרגשי והמיני ביניכם ולכן,לא בכדי,היא מחפשץ בחוץ. אז טיפול מקצועי ושיחות ואוליי תתחיל שוב לחזר קצת. הרעיון שהצית גרם לי לבחילה,מצד אחד ולמחשבה שאוליי גם אתה נוטה להשתעשע קצת....מחוץ למערכת.

YoniS007

New member
ברגע ששרשרת אליי, הפכת את זה לענייני

בדף הכניסה רואים רק 3 הודעות אחרונות שקיבלתי. ברגע שאת משרשרת אלי בלי צורך, את מונעת ממני לראות תשובות לגיטימיות שקיבלתי.

התשובה הדוחה שלך רק מחזקת את תחושתי שאת מנסה לזרות פה כאוס.

שילה1

New member
סליחה?הגזמת

יש לך הערה אישית? יש תיבת מסרים. הערתך זו -ראוי שלא היתה נכתבת כלל.

Mrs Dolores

New member
אני מאמין בזוגיות פתוחה אבל לא אצלנו....

תעשה לי טובה, יש לך יותר קשוש מקושקש מזה?

תשאל את עצמך איך בכלל הגעתם למצב הזה. אולי זאת באמת אשמתה, אולי זאת אשמתך כי לא נתת לה מספיק תשומי ואולי אשמת שניכם.

לאור המשפט המטופש בסוף ההודעה שלך ולאור התכנית ההיתולית שרקמת, אני חושבת שאתה פשוט ילדותי מאד והיא לא.

alongrin

New member
הפתרונות הם בידך

בתכלס הפסקת להלהיב ולאתגר את אשתך, היא פשוט משועממת ולכן מחפשת בחוץ.
אחת המחלות של חיי הנישואים היא ששני הצדדים הופכים להיות מובנים מאליהם אחד לשני.
זה לא יעזור אם תתחיל לחזר אחריה, כי ככל שתשתדל יותר, כך זה גם ירחיק אותה ממך יותר.
&nbsp
אתה צריך לגרום לה לראות אותך באור אחר, ואת זה תשיג רק אם תזיז לה את הגבינה.
שכל מה שהיה לה מובן מאליו עד היום ישתנה ויפסיק להיות מובן מאליו.
&nbsp
תתחיל להשקיע בעצמך ובפעילויות שעושות לך טוב.
תצא לפאב עם חברים.
תיקח לעצמך חופשה ותיסע לבד לחו"ל והעיקר תן לה להבין שגם לך יש אופציות אחרות.

Mrs Dolores

New member
זה רק יתן לה לגיטימציה לבגוד

לא ששמעתי על חרטה שם, אבל עכשיו זה יהיה לחלוטין מוצדק בעיניה.

alongrin

New member
אם לא הבנת...

הוא כבר נמצא שם... כך שאין לו הרבה מה להפסיד.

alongrin

New member
כיבוי אש על ידי אש

זו אחת הטכניקות המקובלות בעולם לכיבוי שריפה ביערות.
&nbsp

שלום

על חיי נישואין חשוב לשמור ככל שאפשר. תיארת כאן מצב של חוסר אמון ויציבות בקשר הנישואין. ברור שזה התווצר ולא הגיע מאליו. לכן, כדאי שתעבדו ביחד על שיקום הקשר. כשלב ראשון חשוב שתעשו יותר דברים משמעותיים ביחד, וגם אתה תיזום אותם. אז יהיה לכם יותר על מה לדבר ולשתף, ואולי אז הקשר יהיה יותר יציב. ברור שכדאי גם לעבוד על הדיבור ולמצוא נושאים משותפים להתעניין בהם רגשית ולגלות דאגה ואהבה. אם הקשר ממש מתמוטט, אפשר לנסות לערב איש מקצוע. אבל כאן נראה לי שמדובר בעיקר במצב רגשי זמני וחוזר של משבר נפשי. כדאי גם לבדוק למה האישה במשבר ולנסות לעזור לה להתמודד.

לא הבנתי

למה דווקא חיילים?

&nbsp
בכל אופן
קח את הכותרת של הפוסט
אמור אותו לאשתך
ונסו לדבר בינכם על זה
אח"כ יעוץ זוגי
&nbsp
בין לבין נסה להזכר בשיר של דיויד ברוזה
"סגליות"
במקום לשלם לדוגמן או משהו כזה