אני מרוסקת!!!!

אני מרוסקת!!!!

חזרתי הביתה מחוץ לעיר בלילה שבין חמישי לשישי ותומסינה לא היתה בבית. זה לא אופייני לה אבל הייתי עיייפה, השארתי את דלת החתולים פתוחה והלכתי לישון. קתי ממש מוקדם ביום שישי כדי לראות שהיא לא חזרה...

והיא עדיין לא חזרה...

חיפשתי אותה בכל השכונה, תליתי מודעות ובהם הצעתי פרס כספי וכלום!!! אני לא מפסיקה לבכות מצער, דאגה, געגועים...

מה עוד אני יכולה לעשות ולא עשיתי?????

Yukita

Active member
מנהל
בדקי גם

בשירות הוטרינרי - לטוב או לרע, אולי אספו חתולה עם תיאור מתאים,
&nbsp
גשי לוטרינרים בכל הרדיוס השכונתי לברר אם מישהו הגיע אליהם עם חתולה בעלת תיאור מתאים
&nbsp
ובעיקר, חפשי בשעות הקטנות של הלילה, בשקט של השעות הקטנות יש סיכוי לשמוע תשובה לקריאות.
&nbsp
בתקווה שתימצא!

בדקתי בשרות הוטרינרי

אתמול בבוקר והם אמרו שלא הגיעה שום חתולה... וגם חיפשנו בלילה.... אני מתקשה להאמין איך היא שורדת ללא מזון ומים....

לא משהו...

היא עוד לא חזרה....

shirul2

New member
נסית לחפש במקלט?

אם יש לכם מקלט, או במקלטים בבתים ליד? כדאי מאוד כי חתולים נוטים להסתתר במקומות כאלה!..

Yukita

Active member
מנהל
מדכא אבל אל תתייאשי עדיין

עוד לא עבר שבוע, יש עדיין סיכויים לא רעים שתומסינה תשוב ותופיע איפשהו. צריך לפקוח עין. יתכן שמשהו הבהיל אותה מאוד ולכן היא מתחבאת, או שנפגעה ממשהו והיא מתחבאת עד שתרגיש יותר טוב ואז תצא.

היא עדיין לא חזרה

ואני כבר לאחר יאוש...
&nbsp
בינתיים אימצתי את לוסי, גורה מתוקה וחכה, טריקולר, שהתיישבה לפני כחודש וחצי לכלתי בתוך מכסה המנוע ליד ים המלח ומאז היא מחפשת לה בית.
&nbsp
עכשיו אני צריכה להתרגל מחדש לגורה שובבה בבית ופיצקי, החתולה השנייה שלי שגם היא מתגעגעת לאחותה, נושפת עליה ועלי כל הזמן... מחכה שזה יעבור....

Yukita

Active member
מנהל
פיצקי תתרגל

המפתח הוא מצד אחד לספק לכל אחת מהן ארגז חול ומקומות מרבץ, ומצד שני לא להתערב יותר מדי כשהן קובעות את מקומן כל אחד ביחס לשנייה.
&nbsp
עדיין אין שום אות או סימן מתומסינה?

לא...

היום חשבתי עליה סתם כך ופרצתי בבכי... גם מתגעגעת וגם מקווה שלא פגעו בה...

למעלה