אני מריח הפתעה

abgilat

New member
אני מריח הפתעה

שלום עמיתי עכשיו כשהבחינות מאחרי יהיה לי קצת יותר זמן לתרום לפורום. אני מריח הפתעה. אמרתי את זה כבר לפני הרבה זמן כאשר המומחים דברו על הסיכויים של כל אחד מהמתמודדים על התואר הששי של ארמסטרונג או על הקרב בינו לבין אולריך. לדעתי נחנו נמצאים כרגע בתקופת מעבר. וכמו שאומרים המלך מת יחי המלך אני מריח שזה יהיה המצב גם כאן. מי בדיוק יהיה המלך החדש?. קשה לומר. אבל גם בג'ירו אף אחד חוץ מאשר המומחים לא נתן סיכוי לקונגו לנצח את סימוני. אני חושב שגם כאן תהיה לנו הפתעה...........

itaiash

New member
מסכים שתהיה תחלופה אבל

אני מסכים שאנחנו בתקופת מעבר אבל כל אחד שינצח מבין מאיו, הראס, אולריך, המילטון, באסו לא תהיה הפתעה. החברה מוכנים ובאו לעשות בלאגן. פרו אולריך

natyh

New member
הפתעה או לא

אתמול הדוורים נפלו הרבה יותר מהרגיל ויאיר הזכיר זאת בצפיה המשותפת . אני מניח שכבר היום תבא התקפה חזקה שתנצל את חולשת הדוורים לפני יום המנוחה . מי יצא להתקפה ? אני מניח שכל היושבים מאחור כולל אולריך והמילטון , ומאיו בודאי ואולי גם סימוני . מניח ייתכן שאטעה מכל מקום אני משוכנע שיאנס פויקט או יעקב פיל יצאו שוב לבריחה ומעניין למה מחכים ברטולי ונואה . נתי

אייבי....בוא ואחדש לך../images/Emo8.gif

לא היה ולו מומחה אחד שציין את שמו של קונאגו כמועמד לניצחון בג'ירו. אני חושב אודי יוכל להוכיח את זה עם יחסי הימורים. קונאגו היה ההפתעה הגדולה ביותר של הגראנד טורס מאז שאני מצליח ללכת אחורה.

ido mazor

New member
לגבי קונגו לא מדויק, הוזכר כמועמד

סייקלינג ניוז כתבו בפירוש ש"אם משהו יקרה לסימוני, קונגו בן ה-22 יכול בהחלט להשיג מקום על הפודיום בעצמו". גם בכתבה בוולוניוז הוזכר קונגו כאחד המתמודדים על הניצחון.

כפי שאודי הראה והקישורים מראים

קונגו נספר כעוזר של סימוני. וכולם מציינים (כולל סימוני) כי "אם יקרה משהוא לסימוני" קונאגו ימשיך. אף אחד לא שיער כי קונאגו יהפוך (לאחר בעיטות הדדיות) למוביל של סקו בה סימוני עדיין רוכב.

למעלה