אני מריח טיול קרוב במזרח....

apolo

New member
אני מריח טיול קרוב במזרח....

קישקושים ושירים לכולם , אז ככה אני מתכנן לצאת לטיול בן כ 6 ח´ (כלום לא סגור) החל מאמצע מרץ לנפאל, הודו, מונגוליה וטיבט (כנראה גם בסדר הזה ), כאשר חלק ניכר מהטיול יהיה טרקים מלבד בהודו, אני מתלבט לגבי תיק יום האם ניתן לטייל עם תיק 20ל´ ללא מע´ גב רצינית או שכדאי להשקיע בתיק יותר רציני ובאיזה גודל של תיק מדובר 30,35,40,45 ? יש ל karrimor ול Low תיקים במימדים הללו האם למישהו יש חוות דעת עליהם ? האם ישנה עיר "רוחנית" בצפון הודו עם אשרם של אושו או שזה קיים רק בדרום בעיר ששכחתי את שמה (איפשהוא ליד גואה אני חושב) ? בנוסף אני אשמח לכל עצה שישנה במאגרים העצומים שלכם ובעיקר על מסלולי טרקים ... תודה , אדם

רעיון מעולה - מומלץ בחום

יש לי רעיון מצוין עבורך, בשבוע הבא תתקיים הרצאה מאלפת ,מיקצועית ומיוחדת במינה בהרצליה שתכלול גם מופע אור קולי ב-6במרץ על הודו והמזרח הרחוק:´ קסמיה, סמיה והמסתורין שבה´ ערב שבמהלכו עירית ענבי מגרילה כרטיס טיסה. מספר מקומות מוגבל (15 ש`ח) לפרטים נוספים ורישום מוקדם ב- [email protected] ויחזרו אליכם. המלצה החמה שלי ששווה לך להגיע !!!!

apolo

New member
שאלה נוספת למביני עינין..

מישהו יודע משהו לגבי איכות ומחיר של ציוד טרקים בנפאל ? אבל אני לא מדבר על הציוד הפשוט אלא על האיכותי ? ושוב תודרית .. :) אדם

אדם אתה חייב להשקיע בזה...

אדם אני בטח לא הראשון שאומר לך את זה אתה חייב לקנות תיק עםן מערכת גב טובה כי זה הדבר הכי בסיסי לטיול מוצלח... אתה לא תרצה להיתקע עם תיק שיגרום לך כאבי גב וכל הדרך אתה רק תתענה איתו ותנסה לסדר אותו.. אם אתה כבר מתכנן טיול כזה אז כדאי שתשקיע בתיק אני אישית ממליץ לך על LOW של 85 ליטר או אפילו של פחות... הם אמנם יקרים אבל זה שווה את זה ואל תשכח שתיק כזה נשאר איתך כל החיים (עם אחריות לכל החיים) בקשר לציוד טראקים בנאפל תמצא שם כמעט הכל אני לא בטוח לגבי האיכות אבל תמיד קיים את הסיכוי שיש דברים "מזויפים" בקשר למבחר יש לך שם הכל כולל הכל אני קניתי נעליים בארץ (כמו שאמרתי כדאי להשקיע על מנת לנסוע בראש שקט ) ושם רק השכרתי פליז ועוד כמה דברים קטנים... כמו כן אני לא כל כך יודע אבל כמעט בטוח שיש בצפון הודו מקומות רוחניים כמו אשרם של אושו בפונה ותיקון קטן... פונה היא לא מקום רוחני היא רק עוד עיר האשרם של אושו הוא המקום הרוחני מקווה שעזרתי לך קצת ואם לא רק תשאל כולנו כאן.... שבת שלום ברי

apolo

New member
אני יודע ... אני יודע ..

לגבי תיק גדול אני יודע .. יש לי תיק מצויין, TSTONKA 60+10 ששירת אותי נפלא כשעשיתי כמעט חצי משביל ישראל .. השאלה שלי .. האם כדאי להשקיע גם בתיק יום כזה בערך 30-40 ל´ או שאפשר להשאר עם תיק 20ל´ לא ככ פשוט של AZTEC ? 2. יש לי ציוד שאני צריך לקנות , כמו סנדלים, ביגוד טרמי, פליז וחליפת סערה ... עכשיו השאלה זה איפה הכי כדאי לקנות כאשר המטרה שלי היא הטוב ביותר ואם לא זה אז פשוט מצויין ... בארץ (במרכז או אפילו לרדת לאילת בעבור זה - אולי יש הנחה מסויימת) או בקטמנדו ? 3. לגבי הודו - פונה - האם מישהו יודע על איך להיות שם בערך במאי-יולי ? ואם לא שם אז איפה כדאי לקבל את מנת הרוחניות הזו ? אשרמים סבבה וכזה .. תודררררבה לכולם .. :)

קודם כל 20 ל´ זה לא קצת מידי???

בכל זאת לא תוכל לסחוב איתו כל כך הרבה השאלה היא לכמה זמן אתה נוסע ולהיכן אתה נוסע לי נראה ש20 ל´ בנאפל זה קטן מידי אבל אם אתה יודע מה אתה הולך לשים בו אז זה בסדר (זה כבר שיקול שלך) סנדלים כדאי לפי דעתי לקנות פה פליז אם אתה מוצא לזה שימוש תקנה אם לא תמיד תוכל להשכיר בנאפל בארץ יש לך הרבה אפשרויות יש את למטייל ויש את המרכז לטיולים ויש עוד הרבה וגם באילת יש לך חנות למטיילים בקניון (אבל לא יודע אם ההנחה תצדיק את הנסיעה מהמרכז לשם) תברר מחירים, דגמים, חומרים ותקנה את מה שהכי טוב לך שבת שלום ברי

למעלה