אני משגעת אתכם היום, אבל אני צריכה

שירנלה

New member
אני משגעת אתכם היום, אבל אני צריכה

עזרה!. טוב אז ככה. אני צריכה מידע על גליצין- חומצה אמינית. ובאיזה ph היא עובדת ולא עובדת. אני צריכה מידע על אנזים קטליזטור, ואם מישהו מכיר ניסויים עליו אני אודה לו מאוד. כמו כן, אני צריכה לדעת אם יש אתר של ניסויים בביולוגיה. תודה מראש.

zappon

New member
היי

יש פה קישור ph=5.97 לא הבנתי מה זה אנזים קטליזטור(=זרז) מה הכוונה? לאנזים שבנוכחות חומר מסויים הוא עובד יותר טוב?

כמו שאמרתי קטליזטור../images/Emo80.gif

הוא אינו אנזים, אלא זרז תגובות כימיות ולא ביוכימיות.

בבקשה../images/Emo80.gif

הקטליזטור הוא חומר שמשנה את המהירות של התגובה הכימית, אך אינו משתנה בעצמו בסוף התהליך. הזרזים שמשנים את המהירות של תגובות ביוכימיות נקראים אנזימים. מכאן, שההבדל בין אנזים לקטליזטור הוא "סוג" התגובה אותה הוא מזרז- קטליזטור- תגובה כימית. אנזים- תגובה ביוכימית. בנוגע לגליצין ולאתר שציינת, לא מצאתי חומר..

שירנלה

New member
תודה בכל זאת. אתם גאונים אמיתיים!

וגם מצילי חיים חשוב להוסיף. הצלתם לי דוח!

zappon

New member
יש שם הרבה חומר..

בכל אופן תמיד אפשר לרשום בגוגל ולמצוא בשניה מה שרוצים,ותודה שחידדת לי את מה שלמדתי (ונדחק בניורונים) לפני 4 שנים.

KOBAYASHI

New member
LEHNINGER-ספר המאה

הנה קישור לספר הביוכימיה הכי טוב שאני מכיר, שיענה לך על שאלות שכאלו.

zappon

New member
למרות שהוא טוב יש יותר טובים בהרבה

זה ספר לביוכימיה אבל לא לרמת התיכון. אגב המהדורה השנייה שהצגת ממש גרוע ובעל טעויות יש כבר רביעית אם אני לא טועה. מי שרוצה לעיין בהרבה סוגי ספרים מלאים מתקדמים בחינם ברשת יש פה קישור,יש שם את הספרים הכי טובים ופופלרים בגנטיקה ביולוגיה של התא ועוד ועוד. מישל זה יעזור להרבה אם תכניסי את זה לקישורים. בהצלחה חברים.

נ"ש : מורים בפורום

אממ רק רציתי לראות שמקובל על כולכם שיבואו לפה מורים מדי פעם לענות על שאלות וסתם להגיב...המורה שלי(מוריה המלכה!) תכנס לפה סביר להניח ופרסמתי הודעה בפורום של המורים לביולוגיה שיבואו לפה מורים....

למעלה