אני משדר סנוביזם?

dory141

New member
אני משדר סנוביזם?

בשניםהאחרונות יש לי מנוי לקולנוע לב (אני לא ממש מנצל אותו, אם כאן מישהי שמעוניינת ללכת איתי לסרטים, אשמח מאוד). בכל מקרה, האם עצם זה שיש לי מנוי אומר שאני סנוב? אני מסוגל לראות סרטים מסחריים באותה מידה שאני רואה "סרטי לב" (ויש לי סוד, אני כמעט ולא רואה את הסרטים האמנותיים שהמבקרים מהללים בלב עצמו). אני פשוט מרגיש שאני שם באתרי הכרויות ונשים אומרות לעצמן: "טוב, זה סנוב" וממשיכות הלאה.

marcelino

New member
מה יש בקולנוע לב שמשדר סנוביזם?

איזה סוג של סרטים מראים שם?

בכל מקרה אני בספק שזאת הסיבה כי קשה לי לחשוב בכלל על איזשהו תחביב שאומר על הבנאדם שעוסק בו שהוא סנוב. איך אפשר לדעת את זה על מישהו לפני שמכירים אותו בצורה כלשהי?

dory141

New member
חלק מפאזל

בגלל ההשכלה הרחבה שלי, וגם לנוכח הספרים הרבים שקראתי בעבר (היום 3-4 בשנה מקסימום, 20 עמ' בשעה פנויה בשבת), אולי אני יוצר רושם אצל חלק מהחברות באתר שאני כזה. בלב מראים לא מעט סרטי איכות, אבל אני רואה דווקא סרטים עם אופי יותר מסחרי שמוקרנים שם. אני שם, בעיקר בגלל מחיר המנוי. אני בסה"כ שואל, ובמיוחד את החברות בפורום, האם אמירה כזאת משנה לפה או לשם? סתם מסקרן.

מלומאן

New member
ספר לי על זה

למרות שאני חושב שהבעיה שלך הרבה פחות חמורה משלי - לב זה לגמרי קולנוע מסחרי מבחינתי (מוכרים שם פופקורן, למען השם!), והסיבה היחידה שאין לי מנוי עדיין לסינמטק היא אכזבה ממבחר הסרטים שהם בוחרים להקרין שם (הרבה יותר מדי מיינסטרים לטעמי). ואל תגרום לי לדבר על המבקרים והטעם שלהם, באמת.

אבל אגב, יש גם את הצד השני של המטבע - למה אדם עם טעם טוב כשלי (ונניח לצורך הדיון שגם לך יש טעם טוב, אם כי מסופקני) צריך לדאוג שמא הוא ייתפש על ידי הסביבה כ"סנוב"? זאת אומרת, אם אני מצליח לא לשפוט אנשים לפי הטעם הרע שלהם, אל תשפטו אתם אותי, נכון?

אבל השאלה האמיתית היא אולי למה אתרי הכרויות בכלל שואלים אותך על הטעם שלך בסרטים ובמוסיקה וכו' ואם זה בכלל משנה למשהו. אני יודע שאני אוהב למצוא פרופיל שמוזכרים בו ספרים טובים, אבל ברור לי שלא צריך להסיק יותר מדי מסקנות על בסיס הדברים האלה.

למעלה