אני משוגע על מטוסים אני לא טייס אבל

דני11

New member
אני משוגע על מטוסים אני לא טייס אבל

אני טייס וירטואלי .אני גם נוהג לינסוע מירושלים לאור יהודה שם בכביש הראשי רואים את המטוסים נוחתים המראה ממש מדהים. אני גם נוהג לשבת בחוף הים "מציצים" שם רואים את המטוסים מאילת נוחתים בשדה דב. וגם את המטוסים שמגיעים לנמל התעופה בן גוריון. אני מעונין לדעת מי מומחה בסימילטור "fly " ועוד שאלה במשך שנים ראיתי את המטוסים לאילת טסים מעל י-ם לאחרונה (בערך 4 שבועות כבר לא רואים אותם מי יודע מדוע? דני

laronpilot

New member
מי אמר לך שהם לא טסים?

מעל ירושלים. אולי הם חולפים את ירושלים בגובה רב ואתה לא רואה/שומע אותם? יש נתיב חדש לאילת שיוצא מת"א דרך הים לכיוון אילת אבל בחזור, ככל הידוע לי הנתיב כן עובר מעל ירושלים. אם מישהו יודע משהו אחר שיאיר את עיננו

צור בנר

New member
נתיב חלופי לאילת

ישנן פעמים רבות בהן צה"ל וחיל האוויר פועל באזור רמאללה ולא מאפשר למטוסים אזרחיים לעבור ב TMA. נתיב חלופי נפתח דרומית ל TMA ומאפשר מעבר לאילת.

WINGS

New member
יכול להיות ש...?

יכול להיות שהנתיב החדש הוא 500 רגל מעפ"ש על קו החוף עד פלמחים ? יצא לי כבר לראות ATR של ארקיע עובר שם...

joelle

New member
לנתיב החדש קוראים J20

והוא נורא ארוך... ולכן אם ח"א מאפשר אנחנו יורדים בנתיב הנמוך עד לאשקלון, משם חותכים עד לערד או מצדה (מה שנותנים) ומשם שוב מטפסים לנתיב הגבוה. חוץ מזה שאנחנו רוב הזמן טסים רגיל ומעל ירושלים, אבל גבוה.

מזל שיש פורום אינטרנט.....

מדוע לא מפיצים למנויי הפמ"ת את העדכון? ושלום לג´ואל, צריך להיות עונש לא קטן לטוס עם מטוס גדול ומהיר בין האנטנות של בית חנן בגובה ´800 אם 24 בשימוש. ד"א - האם תוכלי לתת תקציר מכנס הבטיחות לטובת אלה שנבצר מהם להגיע?

למעלה