אני משוטטת לתומי בבלוגיה...

avocumber

New member
אני משוטטת לתומי בבלוגיה...

נכנסת לבלוגים בכל מיני דרכים- רשומות חדשות, קישורים וכו'. אני יודעת שיש ה-מ-ו-ן בלוגים. נראה לי שרוב המגיבים בבלוגים הם בלוגרים. ומשום מה, איכשהו, יש הרגשה של "שכונה" קצת. אותם שמות כמעט בכל מקום שאני פונה אליו. כמו חבר'ה כזה. הם חוזרים על עצמם וצצים גם במקומות לא צפויים. ואולי זו רק אני... ו... כן, הם גם בבלוג שלי. גם לכם יש הרגשה כזאת לפעמים?

TheWhiteTigris

New member
צ'כונה?...

לא, סתם
תראי, טבעי שרוב המגיבים בבלוגים הם בלוגרים. הרי הבלוגים זה הפיתוח שאחרי הפורומים והצ'אטים, לכן מי שנמצא בבלוגים הם אלה שהמשיכו את זה מהפורומים. ולכן זה קורה הרבה פחות להפך (רק רשומים בפורומים שבכ"ז מגיבים לבלוגים). (לא יודע אם הצלחתי להעביר את הנקודה...)

avocumber

New member
אני חושבת שאני מבינה,

אבל אני לא לגמרי בטוחה. אתה יכול לחדד?

TheWhiteTigris

New member
תביאי מחדד...

נו, דיי, ברצינות: אם הייתי יודע איך לדייק יותר הייתי מצליח לעשות את זה עוד בתגובה הקודמת... אולי אחד מחברי הפורום האחרים יצליח במשימה.

avocumber

New member
טוב, אז אני אנסה לבד.

טוב, אני אנסה לפשט את זה ולראות אם זה יוצא הגיוני: יש את אלה שהיו בפורומים ובצ'אטים. והם המשיכו גם לבלוגים. ההנחה שלך היא שמי ש"התקדם" לבלוגים, לא עשה את זה רק ברמת הקריאה, אלא גם הקים בלוג בעצמו? כלומר, מי שנשאר בפורומים ובצ'אטים בלבד, ולא פתח בלוג, גם לא יקרא בלוגים בדר"כ? זה מה שניסית להגיד? יש פה גם קטע קצת אינטרסנטי, לא? מי שיש לו בלוג, יש לו יותר מוטיבציה להגיב, כי כל תגובה שלו בבלוג אחר היא לינק לבלוג שלו, וגם כי הוא יודע כמה זה חשוב לבלוגרים שיגיבו לדברים שהם כותבים, כפי שלו זה חשוב. (נשמע קצת פלצני ה"כפי ש" הזה, אבל מה אני אעשה שאסור להגיד "כמו ש"?) הנה, הוספתי אפילו קצת משלי. חסר לך שתגיד שזה אותו דבר...

TheWhiteTigris

New member
טוב אני דורש לדעת

איך התחברת למוח שלי. כי כתבת מילה במילה מה שרציתי להגיד... (כולל התוספת)

avocumber

New member
i can tell you, but then...

i'll have to charge you for it. מידע זה לא משהו שבא ככה בקלות. (...וגם חסר לי קצת כסף, אז אני מנסה דרכים מקוריות להרוויח אותו. דרך אגב, רוצה לקנות אויר בשקל?)

TheWhiteTigris

New member
הזכרת לי...

אחרי האימונים בחדר כושר באמת חסר לי קצת אויר... כמה עולה ליטר וחצי?...

למעלה