אני משועממת
אז החלטתי להתחיל שרשור נחמש לראש השנה!

מעיין א3

New member
אני משועממת
אז החלטתי להתחיל שרשור נחמש לראש השנה!

אני בעד להתחיל בנושא שיחה מעניין

שכל אחד יאמר את ה: New Year Resolution שלו....
כלומר בהחלטה שהוא מתכוון להגשים בשנה הקרובה!
זה מאוד מקובל בארצות הברית, אבל החלטתי להעביר את זה גם לפורום

זה יכול להיות בנושא של חוסר ניסיון/זוגיות/עבודה/לימודים/פיתוח קריירה/משפחה ועוד!

ommerl

New member
ה- new year resolution שלי

-בשנה הזאת אני רוצה ליצור מספיק הכנסה בעסק כדי לכלכל את עצמי אך ורק מהעסק ולהתחיל לגייס עובדים.
&nbsp
-לחסוך כסף ולטוס לאנטוני רובינס.
&nbsp
-לטייל עם חברה שלי בסקוטלנד (אולי היא תצטרף אליי לאנטוני רובינס בלונדון)
&nbsp
-לעבור הכשרת מאמנים של אנטוני רובינס
&nbsp
-לעבור לגור עם חברה שלי

ממחר דיאטה :)))

לא כתבת מה ההחלטה שלך... !

ואני? בשנה הבאה (בסדר אקראי :) )
+ אקרא יותר ספרים
+ אחייך יותר
+ אשחרר דברים מהר יותר ולא אסחוב אותם איתי סתם, גם אחרי שהם עברו כבר.
+ אעשה הרבה יותר ספורט
+ אבלה יותר עם המשפחה
+
אוציא לאור ספר שכתבתי

מעיין א3

New member
בקבוקית, חיכיתי שאחד או שניים יענו קודם

ההחלטה שלי לשנה הקרובה היא להפסיק להיות מרוכזת אך ורק בלימודים- ולהקדיש את הזמן שלי לכל הדברים והאנשים בחיים שלי:
גם לימודים, גם משפחה, גם חברים, גם עבודה, גם יציאות, ובעז"ה גם אהבה חדשה :-ׂ)
אני עד עכשיו התעסקתי רק בלימודים והייתי בן אדם כל כך טוטאלי- ואני חייבת להפסיק עם זה. החיים לא מורכבים מדבר אחד שבמרכז החיים- הם מורכבים מכל כך הרבה דברים וגורמים שונים, וצריך לתת מקום לכולם!

Starman3

New member
קשים הם החגים

כשאתה רווק . כל כך הייתי שמח להיות עכשיו בזוגיות ...ובגילאים שבהם כל החברים שלך כבר בזוגיות אתה פתאום מוצא את עצמך די לבד וזה די מבאס..

אז אחרי ההקדמה הזו, מאחל לי לעצמי זוגיות .

Matzeket

New member
שנה טובה!!!!!!!!!! איך היה החג?

השנה הזו התחילה טוב ואני מקווה שהיא גם תמשיך ככה!

אין קבלות לשנה החדשה- מהתכנונים תמיד יוצאים דברים אחרים אז אני נותנת לחיים להפתיע אותי.. ולפעמים יש גם יציאות טובות :)

שתהיה שנה נהדרת ומלאת אהבה

dahoe

New member
אכן חשוב!

ההחלטה שלי היא להשקיע בשנה הראשונה באוניברסיטה בסביבה חברתית כיפית, ובבניית האופי של החיים העצמאיים שלי, יחד עם התמודדות עם הדרישות מלמעלה וכו'. אחרי מחשבה החלטתי שהשנה אעשה הפסקה בהשקעה בתחום מציאת בת זוג

dahoe

New member
אם היו פחות פרסומות באפליקציה הייתי מסיים

החלטתי לעזוב השנה את החיפושים הפעילים לזוגיות, כי חשוב לי בתקופה הזאת הרבה יותר לדאוג ליצור קשר מעמיק עם אנשים שימשיכו איתי לשנים הקרובות, אבל אני מניח שלא אצליח להחזיק בלי זה הרבה זמן.

מעיין א3

New member
סלח לי, אבל זה נשמע כמו תירוץ מושלם...

מה שאתה כותב זה תירוץ מעולה מדוע לא להיפתח לזוגיות ולחיפוש אחר חברה.
מכיוון שאני אחרי תואר שני, אני יכולה לומר לך שגם אני אמרתי בתחילת התואר הראשון: "בזמן התואר הראשון לא יהיה לי זמן לכלום! לא לחברים, לא לעצמי ולא לשום דבר!".
התברר לי בדיוק ההפך, דווקא בתואר הראשון, שהיה הרבה יותר עמוס מהתואר השני, מצאתי את עצמי בזוגיות, יוצאת מלא לפאבים עם חברות, עובדת בעבודה זמנית ועוד ועוד...
זה כמו שאומרים בתחילת התיכון: "הדבר היחידי שחשוב כרגע זה הבגרויות!". בתכלס מה קורה? לא באמת יושבים בבית כל היום והלילה בשביל ללמוד במהלך השנה לבגרויות, אלא לפני המבחנים עצמם משקיעים זמן בלימודים וזהו....
&nbsp
דווקא בתואר השני מצאתי את עצמי מסתגרת, אבל זה בגלל התזה שעלתה לי יותר מידי לראש (ועכשיו אני כותבת אותה באיזי פיזי... נרגעתי קצת
)
&nbsp
אני חושבת שבמקום להשתמש בלימודים כתירוץ מדוע לא לפגוש בחורה ולצאת איתה, אתה צריך להשתמש בלימודים כתירוץ מדוע כן להכיר בחורות תוך כדי הישיבה איתן בקורס, ולהגיע לזוגיות כיפית עם מישהי טובה

&nbsp
אני יכולה לומר לך שיצאתי מלא עם חברות, והיה לי גם חבר במהלך התואר הראשון שלי, ועדיין שמרתי על ממוצע גבוה של 94 (סיימתי בהצטיינות את התואר).
&nbsp
חוץ מההלם הראשוני של המחצית הראשונה, מבינים מהר מאוד שניתן לעבור את התואר הראשון יחד עם לעשות חיים.

dahoe

New member
חלילה וחסה!

אם תקראי שוב את ההודעותיים תראי שלא כתבתי מילה אחת על הלימודים (כבודם וזמנם יונח כך או כך). הזוגיות נדחקת מהשנה הקרובה כי חשוב לי להשקיע את השנה הראשונה בסביבה חברתית ובהסתגלות לחיים עצמאיים - שתי השקעות שילוו אותי ויתנו את הבסיס לאורך שאר שנות התואר והאתגרים שבהן - גם הזוגי. גם ככה אני לא אחזיק יותר מדי זמן בלי לחשוב על זה מלא. וכמובן שעם קצת ראש פתוח - החברה שלי עשויה לשבת לידי ביום הראשון. אבל קודם אדאג שהיא תהיה לי פשוט חברה טובה :)

מעיין א3

New member
זה משנה? הנקודה הייתה שהוא יכול לפגוש מישהי

תוך כדי הלימודים, ולא להסתגר בביתו...
הנקודה היא לא מה לומדים- כי אני מכירה בחורים שלומדים רפואה (כן כן, רפואה בטכניון), ועדיין יש להם זמן לצאת עם חברים בשישי-שבת.
&nbsp
גם לימודים קשים מאפשריים חיים אחרי שיוצאים מפתח האוניברסיטה....

יפחדש

New member
מניח שאצלי זה יהיה די דומה לכולם

מאחל לעצמי למצוא בת זוג, ומאחל לכל החברים כאן את אותו הדבר.

ולך בפרט גם לסיים עם הלימודים, או לפחות באמת לא לוותר על דברים אחרים בגללם :)

dori78

New member
לא ממש החלטות לשנה החדשה, יותר שיתוף...

נתקלתי בזה עכשיו ונראה לי שלפחות חלק מהחברים פה יתחברו (כמוני) לפחות לחלק מהדברים שכתובים פה.
http://9gag.com/gag/arRxqb0

ReaL Fun

New member
ישר כוח?

דברים שאני אמשיך לעשות,
ראשית אני ממשיך עם הלימודים. קשה, יקר ולוקח הרבה זמן אבל זאת באמת אחת המתנות הגדולות שאנו יכולים להעניק לעצמנו.
בנוסף אני אמשיך להגיע בקביעות לחדר הכושר, ואני רואה תוצעות.
מיותר לציין שאני אמשיך לצאת עם חברים כשיש זמן, ולחפש אהבה.

דברים חדשים בשנה הזו,
יורד מהמרכז.

בכלליות: אהיה מוזר, אקרא ספרים ולא אראה סרטים, אמשיך להיות סקרן, אוכל אכל בריא, לא אכניס רעלים לגוף ואמשיך לבוא לפורום (למרות שלרוב אני לא מגיב).

למעלה