אני משועשעת לגמרי

שש שבע

New member
אני משועשעת לגמרי

אני עוברת על ההודעות כאן, ואני פשוט צוחקת... אז יש מנוע חיפוש בפורום, אבל יש מלא עוברי דרכים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם... ומשאירים הודעות בסגנון "אני חושבת לתקן את המסתם בלב לבד, אני חושבת שזה משהו שאוכל להתמודד איתו, נכון שמעולם לא למדתי רפואה. אבל סבא שלי היה רופא אליל, ואומרים שכישרונות עוברים בגנים. ויש לי ערכת עזרה ראשונה עם תחבושות וכאלה, שקניתי בסופר, במבצע בתקופת מלחמת המפרץ....אז רק תגידו לי איך, ואני אצליח, רק מהר כי תכף יש מרתון בינלאומי, ואני חיבת להשתתף בו." איך האנשים לכבוד פורים רוצים ללמוד שחיה בהתכתבות , סליחה - תפירה... חושבים שתחפושת זה מה זה קל, ומביאים לי דגם הכי מעוצב שמצאו בשטח... אז מזל שתפירה זה לא בשר חי, ומקסימום התוצר יגיע למשטח השיש במטבח, או יותר נמוך - לפח, אבל דחילקום.... הצחקתם אותי!

G I R L P

New member
זה אמנם משעשע

אבל אני בעד לעודד יצירתיות בכל רמה שהיא. ולא, לא כאשר זה לשחק באלוהים ובחיים של אנשים אחרים. סך הכל תפירה. כמו ציור, רישום, עיצוב... זה עושה טוב לנפש! ובוקר טוב גם לך!

זה חלק מהמחיר שמשלמים על המעבר

מקומונה אינטימית לפורום. לדעתי יש הודעות (בסגנון שציינת) שצריך פשוט להתעלם מהן, כי כל הסבר מוליד שאלה חדשה, ובסופו של דבר ברור לכולם שתפירה משמעותית לא תהיה כאן.

שגיגאיה

New member
אבל אם מותר לי

לדעתי..וצר לי על כך התחושה היא שלא כל כך עונים בנעימות. נכון תפירה זה לא בשנייה. אך מטרת פורום ובמיוחד פורום שנחשב מומחה ומזמן לכאן אנשים שרוצים לשאול שאלות שלכאורה פשוטות, היא כן לסייע ולעזור. עונים לעיתים בפורום הזה בציניות רבה ובזלזול, והרבה פעמים עם רמזים ל...כדאי לכם ללמוד בקבוצה קטנה. ובמיוחד אצל..זו וזו עם זאת, אני שמחה על הפורום ואין ספק שיש כאן כאלה שעוזרים ומסייעים. נכון זו לא קומונה, אין פרטיות. ונכון רציתם פורום בשביל מנוע חיפוש. אבל אם כבר יש פורום...אז אשמח גם להרגיש שנעים ואפשר לתרום ולהיתרם.

ayala26

New member
אני מוצאת שמנהלות הפורום עונות תמיד בנימוס

יש אנשים (בכל פורום וכך היה גם בקומונה) שמתקשים ביחסים בין-אישיים אבל מה שחשוב הוא שהרוב לא כאלו והנהלת הפורום לא כזו. כשמשתתפים בפורום או קומונה בקביעות כבר יודעים ממי להתעלם

שש שבע

New member
לאף אחד אין מונופול על נימוס

מה שמנומס אצלך, יכול להחשב כחוצפה אצל השני, ואני חושבת שלא מן הנימוס, להעיר על חוסר נימוס, יום מצוין גם לך.

עושים כמיטב יכולתינו

שעל כל שאלה תהיה תשובה מקצועית ומספקת כפי ששש שבע הזכירה, לעיתים עולות שאלות שמקורן חוסר ידע משמעותי מאוד ואז אנחנו שולחות לקרא מאמרים או למורות זה נכון שאנחנו ממליצות על מורות, בדרך כלל כשאנשים שואלים ומבקשים המלצה וגם חלק ממשעותו המקצועית של הפורום היא להכיר את תחום התפירה לעומקו כולל נותני שירותים כגון טכנאים למכונות תפירה, בתי ממכר לצרכי תפירה בדים ושאר דברים וכן, מורות ומורים לתפירה. לגבי ההמלצה ללמוד בקבוצה קטנה או בשיעור פרטי, היא נובעת מנסיונינו כתלמידות וכמורות בתחום, ומרצון לחסוך לגולשים בפורום זה עוגמת נפש ובזבוז זמן וכסף יקרים. אני מקווה שנמשיך לסייע לכל מי שחפץ בכך.

למעלה