אני משחרר לכם את אחד הרמיקסים

djshai25

New member
אני משחרר לכם את אחד הרמיקסים

דין דין - מוכרת לי מפעם (גרסת יורוהאוס 2007)
=================================
אני משחרר לכם את אחד הרמיקסים הטובים ביותר שעשיתי עד היום, לצערי לא הצלחתי להשיג בשום מחיר אקפאלה של דין דין אז חדי האוזו יצליחו לשמוע ברקע את השיר המקורי אבל ללא ספק הקצב סוחף והמלודיה ששילבתי מקפיצה את כל החושים... זוהי גרסה ל DJ'S מוארכת (כדקה מההתחלה וכחצי דקה מהסוף) להורדה יש להעתיק את הקישור הנל להדביק בשורת הכתובת של הדפדפן ולתת ב ENTER לחיצה עם האף (חשוב, אחרת זה לא ירד) www.tweety.co.il/shai/dindin.mp3 שי מי שאהב, מוזמן להשאיר קרדיט, מי שאוהב את דין דין יותר מדי עלול לחטוף קצת הלם... ראו הוזהרתם

jarol

New member
מעולה...

רימקס טוב. עדין ואיכותי מבחינת סאונד. הייתי מוריד את הספירה לאחור כי לדעתי זה לא מוסיף. הייתי מכניס קצת יותר עוצמה באמצע הטראק כי לאחר זמן מסויים הוא נעשה מונוטוני, הייתי דוחף איזה מלודיה מרכזית באמצע הקטה, משהו שלדעתי יוסיף הרבה... בהצלחה

דור דקל

New member
לא רע בכלל ידידי

הייתי מוריד את הצ'ופט סטרינג מאחור. יותר מדי ניינטיז. וגם אני הייתי מוותר על הספירה לאחור. חוץ מזה אחלה.

Dj Eitan

New member
דעתי שלי...

הרעיון נחמד הקצב ממש לא רע אבל יש לך בעיה בכניסה של השיר לקצב אתה לא בביט הנכון ולכן זה לא נשמע מקצועי

djshai25

New member
אחשלי... זה לא

אני גם הוספתי הקדמה לבוחני איכות כמוך שזה הלבשה של קצב על הקטע המקורי ולא עבודה עם אקפלה כי...............אין!!! הם לא נותנים לי, אז תחלק את התגובה שלך ל 2 ואת החלק הנחמד אתה מוזמן להשאיר.

Dj Eitan

New member
אוקיי...

לא היה לי כוונה לפגוע וכפי שציינתי קודם אמרתי שזה נחמד מה שרק היה חשוב לי לציין זה שאת הקטע של השיר עצמו בזמן השילוב עם הקצב לא הכנסת בביט הנכון ה-BPM אומנם זהה אבל הכניסה לא נכנסה בספירת הביט הנכון, מקווה שהבנת את המסר וסליחה אם נפגעת זה בהחלט יכל להיות רמיקס פצצה אני דווקא מפרגן ובהצלחה ידידי.

djsex

New member
תגובה... ושאלה !../images/Emo8.gif

דבר ראשון אני חייב להגיד שמעוד נהנתי מהרמיקס אחלה של רמיקס גבר ! תמשיך ככה !
דבר שני רציתי לישאול אותך או ביכלל לכל מי שמבין בהפקה של מוסיקה אלקטרונית (עיבוד) יש אפשרות למקסס ( הכוונה למיקסין סופי אחרי עיבוד )טראקים מהפרוטי לופס בקיו בייס ?? אני יודע איך לחבר בין הריזון לקיו בייס , אבל אני לא מצליח לחבר את הפרוטי לקיו בייס ! והסיבה שאני שואל היא כי אני עבדתי הרבה זמן אם הפרוטי ושהגיע הזמן ליצא את כל הרמיקסים והשירים שלי מישהם אז כאן היו הרבה בעיות סאונד!!! אפשר לעשות דברים מדהימים בפרוטי אבל הבעיה שאני לא מכיר אף דרך טובה ליצא שירים החוצה מבלי שהסאונד יפגע בסוף !!! וזה ממש מתסכל שאחרי כל העבודה על רמיקס מסויים פיתאום אין אפשרות ליצא את זה באותם הסאונדים המדויקים שבניתי את הטראקים !! בבקשה אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה זו אני מאוד ישמח !!! תודה ויום טוב

למעלה