אני משער ששואלים את זה כל הזמן...

Gul the Great

New member
אני משער ששואלים את זה כל הזמן...

מתי העונה השנייה מגיעה לערוץ 2 או לישראל בכלל?

קרלוצה

New member
התקווה שהעונה תשודר......

אחרי הסופרנוס אבל אי אפשר לדעת..... אם אני לא טועה טלעד כבר רכשו את העונה השנייה אבל לא ידוע עדיין מתי היא תעלה לשידור
........

RenanaD

New member
חברה שלי התקשרה אליהם...

והם אמרו לה שישדרו את זה בקיץ. יש לי את מספרי הטלפון והפקס שלהם, אולי נתקשר ונציף אותם בבקשות שישדרו את זה מוקדם יותר?! אולי אם הם יראו שיש לסדרה הזו ביקוש גדול אז הם יקדימו את השידור שלה... בכל מקרה-אני אחפש מחר את הטלפונים ואכתוב אותם פה. חכו!! חחחחחח

קרלוצה

New member
תלוי מה זה קיץ כי........

בטוח לא יתחילו לשדר את העונה השנייה לפני שנגמרים השידורים החוזרים של העונה הראשונה, ולפי החישוב השידורים החוזרים שמשדרים עכשיו יסתיימו רק במאי
אם זה יתחיל ביוני אז זה סביר....

RenanaD

New member
לא בטוח

אני כבר לא יודעת מה לחשוב על טלעד, אי אפשר לדעת איתם!! עם העקימות שלהם הם עוד יתחילו לשדר את השניה לפני שהראשונה תגמר...

inbal145

New member
בזה בדיוק נראה לי שאת טועה רננה...

גם עם העקימות של טלעד הם בחיים לא ישדרו את העונה השנייה לפני שהראשונה תיגמר (לדעתי כמובן...). אני חושבת שהם בכלל ישדרו את העונה השנייה עוד אחרי...

RenanaD

New member
זה מה שאני אומרת-אי אפשר לדעת איתם!

!!!!! מרגיז!!!!! בכל מקרה-בואו כולנו נסכים על דבר אחד: לאף אחד פה אין כוח לחכות יותר שיביאו את העונה הזאת כבר לארץ!!!!!!! חחחחחח (ועכשיו כולם ביחד: "נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

resputin

New member
להתקשר לא יעזור :)

מן הסתם, הלו"ז של התוכניות כבר קבוע מראש לעונת החורף וכאשר סבב תוכניות הקיץ יתחיל ז"ב תתחיל גם. להתקשר לא יעזור, כי אין להם איפה להשים אותה
.

RenanaD

New member
אבל בכל זאת-

אולי אם הם יראו שיש ביקוש גדול אז הם ידעו לפחות שכמה יותר מוקדם שהם משדרים-ככה יש להם יותר רייטינג. חוצמזה-לא לשכוח-אולי זה מה שיגרום להם לשדר את העונה השניה (הבאה עלינו לטובה) בשעה סבירה ונורמלית ולא באחת לפנות בוקר!!! היו פעמים שהם ממש עברו את הגבול!!!

RenanaD

New member
אז הנה המספר:

טלפון: 5692444-02 פקס: 5611451-02 מה את הולכת להגיד?! אני אגיד שאני נציגת פורום "זהות-בדויה" המכיל הרבה אנשים שפשוט מתים על הסדרה הזו, ואז אני אתחיל לברבר שזה לא פייר שהם משדרים קודם את "הסופרנוס" כשזו רק עונה אחת ו-"זהות" הם התחילו לשדר מזמן בלה בלה בלה... (כמובן אחרי שאני אשאל אותם אם הם קנו את זכויות השידור של העונה השניה, אני לא רוצה להביך את עצמי אם לא... אפילו שנראה לי שהם כן, כי לחברה שלי שהתקשרה אליהם הם אמרו שהם ישדרו את זה רק בקיץ, אז... מן הסתם). אז מה את אומרת?! ונ.ב. אף אחד לא אמר לי כלום על החתימה המשודרגת שלי!!!

inbal145

New member
טוף גם אני חשבתי על זה... אמממ...

נראה לי שאני קודם כל אשאל אם הם רכשו את העונה השנייה (כמוך) ואז אני אתחיל להציף להם ת'שכל בזה שאני ועוד מלא אנשים ואנשות שאני מכירה מתים על הסדרה ואני אשאל אם הם מתכננים לשדר את העונה בקרוב ובשעה נורמלית (קצת לרדת עליהם לא יזיק! להוציא ת'עצבים...)
בקשר לחתימה שלך-חמוד!~! גם אני אהבתי מאוד את הפרק הראשון

עומר173

New member
החתימה מאוד יפה!!!

הבאת משפט טוב מאוד למרות שלא ראיתי את הפרק הזה.

למעלה