אני משפשפת עיניים חזק חזק

rolan

New member
אני משפשפת עיניים חזק חזק ../images/Emo99.gif

ולא מאמינה תראו מה קורה כאן....
בתוך כשלושה שבועות התעצמנו
כבר אפשר לקרוא לנו פורום
כבר אפשר לנהל כאן דיונים רבי משתתפים ממש מה שחלמנו
ותקנו אותי אם אני טועה... רק תגידו לי
איפה כל הגברים שלכם? מה, אותם לא מעסיקים הנושאים הללו?....

rolan

New member
אוףףףףףף איתו ../images/Emo123.gif

אוהי העיר לי על ההודעה הנ"ל ואני עושה כאן תיקון כדי להבהיר אני לא לוקחת לעצמי את הקרדיט על היופי הזה כולו של כל מי שעבד כאן מי שכתב מי שייעץ מי שפירגן מי שברך מי ש... ומי ש.... כולנו אז שלא תחשבו לרגע שהתכוונתי לעצמי ממש ממש לא!!!!
אוהבת אתכם

*יערית

New member
רולן ואוהי...

אני מאוד שמחה שיש בינכם שיח לגבי ניהולך ולגבי כתיבתך ולגבי הזרימה כאן בפורום, אך אני חושבת שאם כל הכבוד והערכה לאוהי...את בהחלט ראויה להערצה
וישפרגן לך
וזה לעולם לא רק עבודה שלך..זה עבודה של כולם יחד, ומי שיודע להוביל נכון ראוי להרבה הרבה פירגון והערכה
הלו אוהיי..תוריד את הרגל מהגז
ותרד למטה........תן לה לעשות את עבודתה נאמנה טובה,ובלי לערער את ביטחונה
אחחחחחחחחח איז זוג מקסים אתם

*יערית

New member
הפחדת אותי../images/Emo13.gif

חשבתי שאת לרגע אצלי בבית
ואני אל מכינה קפה עבורך
שותה לבד
ויש לי עוגה משבת של רולדין חבל"ז ואין לה קונים
תודה על
...

התוצאות טובות למה לא על השכם לתפוך

לשמחה אין שליטה וכן זה בזכותך בזכותך זה לשניכם גם אם נכתב אותו דבר ומוותר להביע להצהיר ולהגיד זו עבודתי זו הצלחתי האחרים תמכו, נעזרו, וקבלו מהפורום הנפלא הזה תודה לכם אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

רולן וכולם

אכן ממש בית לתפארת כיף להכנס להציץ ולהשתתף האמת שאני מתה לראות כבר בעיניים את כולם ל-
ול
וההצלחה.... בואו לא נריב כל אחד שיקח חלק מהעוגה שרולן הכינה.

yaeli4

New member
אחלה פורום יש כאן, רולן

ואיןספק שמגיעות לך מלאנתלאפים צ'אפחות על השכם. אני אישית מעדיפה נישוק וחיבוק כי מצ'אפחות אני נוטה להתפרק לרסיסים... אמן שימשיך כך הלאה.

oehhe

New member
רגע רגע רגע, יערית

לא טעית בפורום? את יעצת לי לרדת ?? ציטוט ותרד למטה........תן לה לעשות את עבודתה נאמנה טובה,ובלי לערער את ביטחונה סוף ציטוט נו, ואני חשבתי שזה פורום נשים מורכבות מסתבר שזה פורום יעוץ מיני חחחח. oehhe

*יערית

New member
אדון יקר וכחול../images/Emo13.gif

לעולם אין לומר לגברת איך לעשות את עבודה
אנחנו עושות זאת היטב בלי לקרוא הוראות הפעלה
{להבדיל} אני...אני רק כתבתי בהמשך לדבריה של רולן {פעם כתבה לך..."עכשיו אני מבינה מה אתה עושה למעלה"} אז זה מה שאתה עושה למעלה
לכל עליה יש ירידה....אהבתי את הרעיון
עכשיו אתה יכול להיות במצב מאוזן

blonda3

New member
רולן-זה בזכותינו../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo48.gif

בזכותך ובזכות אוהי ובזכות חד ועין שהקימו.... ובזכותינו-כן, כן,כולנו...כל מי שכותב או כתב פה אי פעם.... כל מי ששמר כאן על הגחלת בימים שהפורום פירפר.... אז שימשיך ככה ואפשר לשתות לחיים

1נתי 1

New member
למנהלת ולעזר שנגדה

ולכל הפורום קבלו........ ודרך אגב - רולן - התמונה בכניסה לפורום מ ג נ י ב ה

למעלה