אני משקשקת מפחד

נתי26

New member
אני משקשקת מפחד

היי לכולם... ביום חמישי יש לי פגישה אצל הרופא, אחרי הבדיקות שלו הוא יפנה אותי ל CT ואני רועדת מפחד. כל היום מתפללת שזהו, זה תיכף נגמר. ואני מפחדת להיות אופטימית, כאילו לא לעשות עין רעה. גם לפני שנה אמרו לי "זהו, הכל בסדר, הכל תקין" ו-8 חודשים אחרי זה המחלה חזרה והתחלתי חודשיים סיוטיים של כימו' והקרנות. מפחדת לקוות. יותר מפחדת להפסיק לקוות.

מיליתו

New member
זה חלק מהחיים

הפחד מבדיקות וביקורות וחזרה של המחלה כל כך מובן. איך את מרגישה? הרבה פעמים אפשר לדעת מה תהיינה תוצאות הבדיקה לפי התחושות שלך? הרי כשהיה גידול היו כאבים, מה איתם עכשיו? האם היתה הקלה מאז סיום הטיפולים? איך את מרגישה באופן כללי? ובכלל, מה שלומך?

talb99

New member
י ק י ר ת י !!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חיבוק

אחותי..אני בעד הפחד. הוא נותן משמעות לדברים שאנחנו חוות. לטוב ולרע. אם לא תפחדי, בעצם לא תרגישי, ואם לא תרגישי לא תהיי אנושית. זה נורמלי. גם הפחד מהתוצאות עצמן וגם הפחד (הפולני), מלחשוב אופטימי. מחבקת אותך מרחוק, ומחזיקה אצבעות. בכל הגוף.

נתי26

New member
היי בננות

תודה על העידוד והתמיכה... אתן נפלאות! אני בהחלט מרגישה שיפור, אחרי כל כך הרבה חודשים עם משככי כאבים נרקוטיים ואח"כ כל הטיפולים הזוועתיים האלה, אין ספק שיש שיפור. אבל הפחד מחלחל. אני זוכרת את האופטימיות שהיתה אחרי הפעם הראשונה ואת האימה שאחזה בי כשגיליתי שהמחלה חזרה. וכ"כ מהר היא חזרה. עוד לא התאוששתי מחדר הניתוח וכבר התחלתי הקרנות וכימו'... מכה אחרי מכה אחרי מכה... קשה לראות את הסוף. אבל אני לא אוותר, הרי לא עברתי את כל זה כדי להרים ידיים עכשיו, ממש לא!!! כולם מבטיחים ש"יהייה טוב"... אני בוחרת להאמין להם :)

דגנילי

New member
אין ברירה.. חייבים להתגבר על הפחד..

אם מישו היה אומר לי שהוא לא פוחד.. הייתי חושבת שמשו אצלו לא בסדר. אני השנה אחגוג 10 שנות הפוגה. ורק לכתוב את זה, זה מבעית אותי. אבל יש את הצד שפוחד מאוד, ויש את הצד שמתגבר על הפחד וממשיך לחיות אופטימי.

נתי26

New member
מעדכנת

אז ככה... הייתי היום אצל הרופא, עשה אולטרה סאונד ועבר על כל הבדיקות... הוא נשמע אופטימי! כמובן, רק אחרי ה CT נוכל לנשום לרווחה, מקווה שהבדיקה תהייה בקרוב ונוכל סופסופ להסתכל קדימה. הבהרתי לרופא שאני רוצה הכל מהר, גם בשביל להירגע ולדעת שהכל בסדר וגם כי אני צריכה אישור בריאות כדי לפתוח תיק אימוץ... הוא הבין את החשיבות ואמר שינסה לזרז הכל. אז תחזיקו אצבעות! המון תודה לכולם על התגובות והמסרים, אין כמוכם!

למעלה