אני משתגעת!!!!!!

shirin

New member
אני משתגעת!!!!!!

נמאס! נמאס לי כבר!!! נמאס לי שכל דבר הכי קטן שקורה לי מזעזע את כל העולם וכולי רועדת ואני על סף התמוטטות... נמאס לי כבר לרוץ להקיא אחרי כל דבר קטן שאני אוכלת, נמאס לי מהגוף שלי, נמאס לי שאני לא יכולה להגיד לא לאכול, נמאס לי לבכות, נמאס לי להיות חרדה כל הזמן... נמאס לי לחתוך לעצמי את הורידים, נמאס לי מהכאב נמאס לי מהצלקות, נמאס לי שזה לא עוזר... נמאס לי לפחד מהחושך, נמאס לי לשנוא את עצמי!!!!!!!!!! נמאס לי מאנשים, אני חושבת שכולם בעולם האלה כול כך מגעילים, נמאס לי מכל הבנים האלה שמתיחסים אלי רק כאובייקט מיני ומנסים רק לנצל... נמאס לי שנמאס לי... אני רוצה לחיות מבלי לחשוב כול כך הרבה, אני רוצה להיות...

בוזיקית

New member
יקירתי, אני לא חושבת שהפורום הזה

יוכל לעזור לך, הבעיות שלך נראות לי קשות מדי לפורום הזה. ניסית לכתוב בתמיכה נפשית או בסהר? שם יש אנשי מקצוע ואנשים שמתמודדים עם בעיות דומות לשלך. ברור שאת עוברת סרט קשה ביותר. את זקוקה לעזרה נפשית דחופה ביותר, וכדאי לך לשקול אפילו פנייה לחדר מיון. זה נשמע רע, רע מאוד, לא משהו שאפשר לפתור בחיבוק או מילה טובה, כמו שאנחנו רגילים לעשות פה... אני אישית מרגישה שלא יכולה לעזור לך. מצטערת. אולי מישהו אחר יוכל.

shirin

New member
.....

אני יותר צריכה אוזן קשבת מאשר תמיכה נפשית וכאלה.. לפחות ככה נראה לי.. למרות שאני אשמע בעצתך ואנסה בכול זאת.. וחדר מיון, הייתי, אישפזו אותי, וכמעט הכניסו אותי לאברבנל, אם היית מכירה אותי היית צוחקת... :) תודה בכול זאת... :)

בוזיקית

New member
חמודה, תנסי את השירות הטלפוני של

סהר או של ער"ן, יש להם גם אייסיקיו והם ישמחו להקשיב ולעזור לך. מצטערת שלא יודעת לתת קישורים. הלוואי שיכולתי לעזור לך יותר, אך את נראית לי במצב נפשי מאוד עדין ומסוכן כרגע (סליחה אם זה מעליב אותך, אני רק לטובתך), ואנחנו פה "מתונים" יותר בהתבטאויותינו. אני מאוד ממליצה לך לפנות לרופא דחוף, לפני שתזיקי לעצמך חלילה. ולא, אני לא אצחק ממך. אני בעד שתיראי רופא. יש מצבים שבהם עדיף להתאשפז ולא להזיק לעצמך, ואנחנו פה (ועוד עם גילה שאינה כאן השבוע) לא נוכל לעזור לך למרות שאני בטוחה שכולנו מאוד היינו רוצים. פשוט אין לנו כלים מתאימים, מבינה? בבקשה, תנסי לפנות לאיפה שאמרתי לך, תנסי אפילו דרך הפורומים של תפוז לפנות לער"ן או לסה"ר. שוב מבקשת סליחה שלא יכולה לעזור. שיהיה לך בהצלחה!!! מכל הלב!!!

ibiza1600

New member
אני הייתי ממליץ לגילה לענות לה

אני חושב שמה שרשמת נשמע קצת לא נעים לבן אדם שעובר רגעים כאלה בחיים!

בוזיקית

New member
אם גילה היתה פה, היא ודאי היתה עונה

חשבתי לנכון להפנות את הכותבת למקום שבו יוכלו לעזור לה יותר, ואולי אפילו להציל את חייה, פשוטו כמשמעו. לא כתבתי לה שום דבר לא נעים, אמרתי לה רק את דעתי, מכל הלב, וודאי שלא התכוונתי לפגוע. אם הובנתי שלא כראוי אני מתנצלת, זו ממש לא היתה הכוונה. חשתי שהיא זקוקה לעזרה דחופה, שאותה לצערי לא היתה יכולה לקבל באותו רגע נתון.

motek89

New member
מתוקההההההההה

אנחנו דיי דומות... גם אני סובלת מהחרדה הזו זה כזה מעצבן להרגיש בחילות כל הזמן, זה פשוט מעצבן, אני מבינה אותך! אני סובלת חרדה כל החיים שלי, ורציתי לשאול אותך-היית בטיפול פסיכולוגי? אמרו לי שזה עוזר... אני עוד לא הייתי, אבל אני מקווה שזה יהיה בקרוב.. אל תחתכי ורידים.. זה לא יפתור כלום.. זה רק יעשה את המצב יותר גרוע שמעי... תקשיבי לעצתי- תחשבי חיובי. תנסי! תמצאי את הדברים הכי הכי קטנים בבעיות, ותהפכי אותם לחיוביים!!! אין לך מושג כמה זה עוזר... או.. שתנסי לקום עם חיוך. למרות הכל!! תחייכי, מה זה יזיק? מה זה יעשה? רק חיוך קטן... שיהפוך בין רגע לגדול..אני מבטיחה לך.. תוך כדי שאת עושה את המאמצים הקטנים האלה, הדברים הגדולים יתגלו לפתע, זה פשוט יחזק אותך ואז תעמדי יציבה ותחצי את הגשר. בינתיים, הייתי מציעה לך ללכת לטיפול.. בהצלחה..!!!!!!

shirin

New member
הייתי בטיפול פסיכולוגי...

אפילו יותר מאצל חמישה רופאים שונים... לאף אחד לא התחברתי, אני בסה"כ צריכה אוזן קשבת לפי דעתי... חוץ מזה, זה מצחיק, אבל אני בסך הכל בן אדם די מאושר, לפחות זה מה שאני מראה לכולם... אנשים אומרים לי שהם מקנאים בי על הביטחון שיש לי, אבל זה פתאום בא לי, הדיכאון החרדה... ואני יכולה לצחוק ושנייה אחרי זה לבכות, או להפך... זה מה שמוזר... נתנו לי פעם כדורים לייצב את מצב הרוח "פריזמה" אבל הפסקתי לקחת אותם, כי אני מרגישה שזה לא אני האמיתית זה רק מישהי אחרת... ובנתיים... אני משתדלת לחייך!!!! :) תודה לכולכם על הרצון הטוב.... שירין.

בוזיקית

New member
שירין יקירה, הפחדת אותי אתמול עם

התיאורים הפלסטיים שלך, וזו הסיבה שחשתי שאת במצוקה הרבה הרבה יותר גדולה מהרגיל, וזו הסיבה שהצעתי לך את מה שהצעתי. ודאי לא רציתי ברעתך. אני מקווה שאת לא כועסת עלי, או שגרמתי לך לחוש לא רצויה, פשוט חשבתי שאת בסכנת חיים והיה לי חשוב להציע לך לפנות לטיפול מיידי ודחוף. אני דווקא הייתי מציעה לך לקחת תרופה - לי אישית זה פשוט הציל את החיים, ואין לזה קשר ל"אני האמיתית" או לא. ממש לא קשור. זה פשוט עשוי להציל את חייך ולהפכם לנינוחים ולפשוטים הרבה יותר. תמיד תשתדלי לחייך, זה לא מזיק, רק לדעתי את חייבת לטפל בעצמך, מבפנים, כדי שהחיוך יהיה גם מבפנים וגם מבחוץ. ועוד שאלה קטנה - יש לך חברים? מישהו קרוב, שאת יכולה לפרוק בפניו את בעיותיך? זה אמנם לא תחליף לטיפול מקצועי, שעליו אני ממליצה לך בכל מקרה, אך זה יכול לפחות קצת להקל על הסבל שאת עוברת, שאותו אני מכירה לצערי כל כך טוב על בשרי... המון בהצלחה שירין יקרה, ושוב אני מבקשת סליחה אם פגעתי בך או אמרתי משהו לא במקום.

ibiza1600

New member
שירין אפרופו "פריזמה"

אני מכיר מישהי ולפני כמה שבועות היא הפסיקה ליטול את הפריזמה והכל חזר לה! ברור שאת מלאת בטחון ושמחה וכל זה אני מבין אבל הירידות האלה אינן תורמות לך לאורך חיים בריא ויציב אני לא אימא שלך ולא אבא שלך פשוט אל תשחקי עם המערכת העצבית שלך זה עלול להפוך אותך תתיעצי קודם עם מי שיש לו נסיון בנטילת הכדורים האלה ועם מי שסובל מאותו סנדרום שאת סובלת אני מניח שכבר שאלת את מי שנתן לך את המרשם לאבליואציה אודות הסנדרום שלך ואם לא אני מציע ל להתחיל לחקור את כל הענין כי את בסך הכל את חייבת את זה לעצמך להיות אכפתית כלפי עצמך לדעת להבין ולעקוב אחר החיים שלך. לפי מיטב ידיעתי העליות והירידות מתפתחות אם לא מטפלים בהן!! כמו שאמרה בוזיקית את חייב להיות יחד עם עוד אנשים ולא להיות ברגרסיה חברתית להמשיך להשתייך ולהזדהות עם חברים או עם קבוצה מסוימת מאוד הכרחי למי שנמצא בעליות וירידות!

shirin

New member
תודה מתוקה אני יודעת שלא התכוונת...

להעליב או לפגוע, אני ממש לא נפגעתי, היה לי חשוב לשמוע דעות של אנשים, בקשר לשאלה שלך, כן יש לי ה-מ-ו-ן חברים וחברות, אבל אין לי משהו שאני באמת יכולה לשמוח עליו ולדבר איתו, חוץ מהחבר שלי, אבל כל החיים שלי חברות פגעו בי, וקשה לי לסמוך על אנשים... אבל אני מצאת היכן לפרוק את הדברים שיושבים לי על הלב... ואגב, אני לא רוצה למות ואני לא מתכננת למות, פשוט אני לפעמיים חותכת את עצמי כדי לפרוק מתחים, אבל זה קורה לעיתים כול כך נדירות.... אבל תודה בכול זאת... ובאמת שלא נפגעתי... :) שירין.

ניראה לי שמי שרוצה לכתוב פה מוזמן

ושהפורום שלנו יצליח להכיל גם רגשות קשים כמו ששירין הביעה... אבל אולי בהעדרי, זה לא היה מובן ואפשר להבין את זה.

למעלה