אני משתגעת!!!

רחלי*

New member
אני משתגעת!!!

המחזור לא מגיע אבל די ברור לי שהוא יגיע כך שאני לא עושה בדיקה. אני משתגעת כל שניה רצה לשרותים ומדמיינת את הכאבים -פשוט שגעון.אני יודעת שזה טפשי שאני לא בודקת אבל פשוט ברור לע שאין הריון אז בשביל מה להתאמץ? דרך אגב האם יש קשר בין כל ההרמונים לבין חוסר רכוז ובלאגן בראש?

רונה33

New member
אצלי יש רוטינה די מעניינת ../images/Emo8.gif

תמיד כשהמחזור מאחר לי ואני עושה בדיקת דם, הוא מגיע לו במלוא תפארתו יום לאחר התשובה (השלילית כמובן). אני מסבירה את זה בכך שגם אם מבחינה רציונלית יודעים שאין הריון (אגב, איך את כ"כ בטוחה שאת לא בהריון??) מבחינה רגשית תמיד מקווים. הקונפליקט הלחוץ הזה מעכב את המחזור. כאמור, זוהי דעתי האישית בלבד . חוסר ריכוז, בלאגן בראש? בטח שקשור להורמונים אפשר לצרף לרשימה עייפות, בלבול, שיכחה, תיאבון לא נשלט, גלי חום. בקיצור כל תופעה שחדשה לך בגוף פתאום - תלי את האשמה בהורמונים....

יעל@

New member
רחלי ../images/Emo24.gif

לפחות אני יודעת שלא רק אני ככה. החלטתי לא לקנות בדיקה, עיין רע וכו´. לפחות פעם בשעה אני בשרותים - בודקת. נראה לי שגם ההורמונים וגם המצב עצמו לא מקל על המחשבות שבראש. אני יכולה רק לספר שכל יום יש לי חלומות שונים ומשונים בלילה, ובמהלך היום אני פחות או יותר חושבת רק על דבר אחד. מקווה כי בסופו של דבר יהיו תוצאות טובות, ובינתיים ממשיכים וחותרים בסירה. אוהבת, יעל

נוג

New member
לרחלי

הי, תחזיקי מעמד, להשתגע בגלל שהמכשפה לא הגיע מוכר וידוע וכואב עד לפני יומיים הייתי שם, המלצה ללכת לרופא. לא חלכות כמוני חודש וחצי כי אולי יהיה נס. לפעמים ארגסט עושה את ההבדל ואם לא פרוגלטון. בהצלחה נוג

אפרת**

New member
לדעתי

יש קשר הדוק בין הרצון שלי לפחות להיות בהריון לבין חוסר ריכוז ובלגאן בראש... בכמה ימים האחרונים לפני הבטא יש הריון? אין הריון? מה אני אמורה להרגיש? אני מרגישה את זה? אני לא מרגישה את זה? זה נורמלי? אני נורמלית?
אז קודם כל אל תהיי בטוחה בכלום. כי כבר היו דברים מעולם - שהיה נדמה שאין הריון ובסופו של דבר היה... את אמורה לעשות בטא באחד הימים הקרובים? אפרת.

רחלי*

New member
אפרת היקרה

הייתי אמורה כבר לעשות בדיקה לפני יומיים אבל כל כך ברור לי שזה אבוד שאין לי כח להתאמץ בעיקר נפשית. אני חדשה בתחום יחסית כך שלא ברור לי אם בטא זה הבדיקת דם הרגילה שעושים לבדיקת ההריון? די ברור לי ששוב פעם לא הצליח- פשוט ברור. אני חושבת שזה כבר נובע מאיזה חוסר אמון שזה ילך בקלות רק עם איקקלומיןוכוריגון החודש. האמת שאחרי חודשים פתאום ירדה לי הבטן שלשום וזה מפליא ומדהים לראות את הבטן האמיתית שלי -אם אין הריון אז לפחות שיהיה הגוף שלי כמו שהוא. בקצור שיהיה לכולנו בהצלחה בקרוב והדאגות הטפשיות בימים לפני המחזור הארור יהפכו לימים בהם נוכל להגיד שהתנוק המתוק גדל בעוד חודש.

אפרת**

New member
רחלי

נו.. אז לכי לעשות בדיקת בטא. איך את יכלה לחכות??? אני תמיד עושה בדיקה גם אם ממש ברור לי שהתשובה שלילית. רוצה לדעת בוודאות. אותי חוסר הוודאות משגע. מטריף.
אפרת

מרב.

New member
רחלי

הקשר הברור לעיין הוא בין מתח ולחץ לחוסר ריכוז. ההורמונים לא משפרים את המצב, אבל האשמה (לפחות הפעם
) אינה בהם. לפני שנים רבות כשהייתי חיילת (שנתיים וחצי
), חברתי שהייתה איתי בחדר חששה שהיא בהריון כי איחר לה המחזור. האיחור התמשך והלחץ הרקיע שחקים, היא אשכרה לא יכלה להתרכז בכלום. בסוף אמרנו: בדיקה!! עשינו אותה ממש ביחד (חוץ מהפיפי
), המקלון אמר: שלילי! שעה וחצי אחרי הבדיקה הגיע המחזור- ללמדך מה לחץ ומתח עושה לגוף ולנפש. אז אולי בכל זאת תנסי את השיטה הזו...?

ligo

New member
מצטרפת למרב

מנסיוני המר, בכל פעם שהייתי מקבלת שלילי (בבדיקה הביתית/בדיקת דם) הווסת הגיעה באותו היום או למחרת. וככה גם הייתי נרגעת לפחות.עד לחודש הבא...בהצלחה!

באבו

New member
היי, רחלי - אנחנו באותה סירה ../images/Emo73.gif

היי, לחץ אה? יו, אנחנו באותו תקופת מחזור.. בטח נלד ביחד!!!!! יאלה, מתחילים לספור לאחור את מועד הבדיקה.. אני היום ביום ה- 23 למחזור!! נכון שזה יותר קל לעבור ביחד?? גם אני מרגישה את התחושות של הנון-הריון, ומקווה שזה מ- יש-הריון... הלוואיאיאיאיאיא על כולנו. בקיצ, רחלי, אני אומר לך מה שכולן אמרו לי, זה פשוט עובד: סבלנות!! אם יש או אין, הבדיקה לא תשנה... וקחי בחשבון משהו שנועם-בת אמרה פעם: כולנו הריון עד שלא הוכח אחרת.. לא???? ניפגש בחדר לידה?? באבו

רחלי*

New member
באבו חמודה,

חמודה, אני כבר ביום ה-29 ולא עשיתי בדיקה כי הייתי בטוחה שזה אבוד . אהבתי את המשפט של נועם הוא ממש חכם בכל הנוגע בחיים -היה תמיד אופטימי!! שיהיה לך בהצלחה והלוואי שנפגש בבי"ח . איזה בי"ח את בוחרת ללדת בו? סתם שלב ,שלב.

באבו

New member
יום 29???!!!!??!!?!?!

באמת??!!! מה??!! נשמע לי ממש טוב... איך המחזור שלך בדר"כ??? כמה ימים? אצלי הוא בדר"כ קצר, ככה שאם אני אגיע ליום ה- 29, אני כבר אתחיל עם צירים.. תל-השומר מתאים לך??
בהצלחה!! באבו

מקס..

New member
באאאבוווןןןןןןן

הגעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואפילו הבאת את הבננות איתך
תגידי את חייבת בכח לנסות להתחכם עם ההודעות הכאאילללווו קוליות שלך שדוקא נראות סתםםםםםםםםםםםם התאמצות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באבו

New member
מקקקססססססססססססססססססססססססססססססס

כןככככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןן!! חזרררררררררררררתתתתתתתתתתתתתתתתתתייייייייייי!! מפריע לך????? את יכולה לטוס מפה בשיא המהירות, כי כן! אני אנסה להתחכם, ולכתוב הודעות כאייייייייילוווווווווווו קוליות...., כזה... מה קורה, מקסוש???? מה מפריע לך????? שלא מתייחסים אליך? זה מה שאתה צריך? קצת תשומי??? קצת יחס טוב??? באמת קשה לקבל את הפורום הזה???????? אגב, זו הפעם האחרונה שאני מתכוונת להגיב (או בכלל לקרוא) את ההודעות שלך, כך שמבחינתי, את תטרח אפילו לכתוב....

@ריטה

New member
אם הוא מאחר די הרבה בקשי מהרופא

ארגסט, שמזרז את בוא המכשפה. לפי דעתי האיחורים הם לפעמים פסיכולוגיים (מנסיון) בתחילת הדרך (עוד בתק האיקוקלומין) המחזור שלי איחר בשבועיים וחצי, כאשר בד"כ לא רק שאצלי הוא מדויק בימים הוא היה אפילו מדויק בשעות, מאז שאני זוכרת את עצמי הייתי נכנסת ביום המחזור לשרותים בשבע בבוקר עם טמפון מראש. והנה פתאום איחור של שבועיים, ובדיקות שליליות. מזל שהרופא רשם לי ארגסט, לא חשוב שקיבלתי רק יומיים אחרי שסיימתי את החפיסה. קשה להגיד לנפש שב בשקט והירגעי, אבל אולי אפשר להרגיע אותה עם "רגיעוןשל הדס"....

שחר חדש

New member
רחלי

אני כל כך מכירה את החשש הזה מלבדוק. גם אני מחכה ומחכה בתקווה שהתשובה תסתבר לי מאליה (מחזור או בחילות, משהו כזה). הסיבה שאני מחכה היא שקשה לי לראות את השלילי הזה כתוב. אני מוכנה לסבול אותו יותר כשהוא בא בחליפה אדומה. לא יודעת למה. הרגע הזה של "להוציא את התדפיס ולראות - שלילי - מוציא אותי משלוותי (המעורערת ממילא). א ב ל, כל זה נועד בשביל לא להשתגע. ונראה כאילו את "משתגעת" בלי הבדיקה, אז אולי באמת, כמו שמירב אומרת, דווקא זה שאת לא בודקת מעכב את ההריון. חבל על האנרגיות. וחוץ מזה מממממממהההההההה זאת אומממממממרת "פשוט ברור לי שאין הריון?" רחלי, הטיפולים נועדו כדי שיהיה לך כזה! אז בטח שיש סיכוי שיש לך הריון החודש!!! הלוואי שתפתיעי את עצמך אחת (ואם תרצי עוד כמה פעמים) ולתמיד.

סיגל 01

New member
נתחיל מהסוף: בודאי שיש קשר בין

ההורמונים לכל הבלאגן. איזו שאלה?????. לגבי האיחור- את אחרי הפריה? קיבלת דקאפפטיל? אם לא, אולי בכל זאת כדאי לך לבדוק אפשרות של הריון? כמה זמן האיחור?

למעלה