אני משתגע איך מפלגה

אני משתגע איך מפלגה

שנולדה ברגע מצליחה לקחת כ``כ הרבה קולות ולקחת תבחירות בכיס?! מפלגת בלי שום חזון או אידאולוגיה מנצחת ולוקחת את מרבית הקולות בכל עיר ועיר,אתה רואה אנשי ליכוד ותיקים שפתאום עוברים למפלגה שכלל לא מכירים(טוב אולי רק את שרון..)

זה ההוכחה:הפרסום ברדיו עובד

זה פשוט. דפקו לאנשים מבוקר עד ערב בכל התקשורת המגוייסת קדימה קדימה קדימה. אנשים בחרו קדימה. העם עושה מה שאומרים לו השמאלנים בתקשורת. צריך להוציא את התקשורת אל מחוץ לחוק. זה פשוט פגיעה קשה בדימוקרטיה. שלא לדבר על האסון הבטחוני שנשלם עבור הרפתקאות התקשורת השמאלנית קיצונית,פרו אוייבים.

אפשר כמה תיקונים ושאלות???

תיקון התקשורת לא דברה בעד קדימה יותר משאר המפלגות.אולי התקשורת דברה הרבה על קדימה בגלל שזו מפלגה חדשה ומי יום הווסדה הראשונים ניבאו לה הסקרים הרבה מנדטים כך שהתקשורת לא היתה יכולה להספיק לשנות את דעת הקהל לטובת המפלגה.עוד הוכחה שהתקשורת דברה והתייחסה הרבה ובאריכות לחשדות שהודבקו לרה``מ אהוד אולמרט.עוד הוכחה שכשעמיר פרץ עלה גם אז התקשורת דברה ורעשה הרבה מאוד. פעם המנהל אמר כאן מאוד נכון מה הרקדן שלא מצליח לרקוד אומר? ולגבי זה שאיך מפלגה חדשה מצליחה לסחוף כ``כ הרבה אנשים.אני שואל מה לדעתכם נקרה מפלגה? זה מפלגה שכתובה על ספרי הסתוריה?מפלגה שקמה עם כוונה לקדם נוסאים ששאר המפלגות הזניחו זה לא טוב. וחוץ מזה וכי מדובר באנשים חדשים בפוליטיקה? בקיצור תהיו ריאליים ותחשבו לעומק. בהצלחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה

toxic2004

New member
דבר ראשון

התשקורת כן דברה לטובת קדימה. אני לא רוצה להתחיל לפרט, איילה חסון אומרת לך משהו?

גם לשיטתך הרי אתה לא השתכנעת

בגלל התקשורת וכמו רובם בהתחשב שכל המפלגות קבלו ביחד הרבה יותר מקדימה.תבין קדימה מציאה דרך חדשה דרך ריאלית לזמן החדש שנוצר. לקחת אחריות לגורלינו בידינו במישור המדיני ולא כמו ליכוד שמעוניין להשאר במצב הנוכחי ולא כמו עבודה שמוכנה לדבר עם הפלסטינים תחת הקסמים והפיגועים. כלכלה בריאה וחברתית כאחד כמו שאמר נכון שמעון פרס ולא כמו ליכוד שקצץ בלי רחמים ועוד לא איפו שצריך אלא איפו שקל ולא כמו עבודה שרוצה להרוס את המשק וכל הצמיחה ולמוטט את הבורסה ובלל זה רק להרע עוד יותר לעניים ע``י פיטורים וכדומה. העיקר להיות בשלטון. רמב``ם אמר שצריכים תמיד ללכת בדרך האמצע.

toxic2004

New member
הרמבם אמר כמה דברים

וגם שרצח יהודים ומתן יישובים לטרור המחבליסטיני זה פשע. וגרוש יהודים זה פשע. איזה דרך מציעה קדימה? "עייפנו להלחם באויבנו", זה דרך מעולה רק חבל שהיא משחקת טוב לידי הפלסטינים.

toxic2004

New member
הם לא מתנגדים

הם פשוט מעדיפים לקבל את כל הארץ בשלמות. לא בחלקים. לא ראינו אותם אומרים אל תתנו לנו את גוש קטיף, כן ראינו אותם רוקדים על הריסות בתיהם שהם רצחו את יושביהם.(עיין ערך המשפחה שאשתו ובנותיו נרצחו בדם קר, שכרגע שכחתי את שמו)

הם מפחדים מקביעת גבולות קבע

של מדינת ישראל באישור האו``ם וא``ה לכן הם מתנגדים.הם אומרים את זה בגלוי. שבת שלום וברכות לצה``ל על החיסול

mean girl 16

New member
נכון

הבעייה היא שארה"ב לא מוכנה ולא תהיה מוכנה להכיר בגבולות שנקבעו ללא הסכמה של הפלסטינים. לכן או שזה על דעת עצמנו או כלום, הסכמה של ארה"ב על גבולות לא תהיה.

bhnadav

New member
נצטרך לשבת ולדבר.

לא ייתכן שהקהיליה הבינלאומית לא תיתן את הדעת על כך שלא ניתן להגיע להסדר בינינו לבין העם הפלסטיני ונבחריו.

mean girl 16

New member
קשה לי לראות את זה קורה.

ארה"ב מקובעת בתפיסתה. אתה רואה שכבר משמיעים קולות של "החמאס כן רלוונטי". אני לא יודעת אם ראית אתמול.. אבל באו"ם כבר דיברו על זה. אמרו שחייבים להתייחס לחמאס, לא כארגון טרור אלא כממשלת העם הפלסטיני. לכן אני חושבת שהישועה לא תגיע מהם. לא בעשורים הקרובים ובטח שלא עכשיו. אם אנחנו רוצים לסגת על דעת עצמנו- זכותנו לעשות זאת ובטח שאף קהיליה בינ"ל לא תתנגד. להכיר בגושי ההתיישבות? זה כבר נתון להסכמת הפלסטינים.

bhnadav

New member
אוקיי, ממשלת העם הפלסטיני.

מה הלאה? מה עם הכרה בישראל? מה עם פירוק ארגוני הטרור? האם יש רצון לשבת למו"מ עם ישראל על מנת להגיע להסדר קבע? כל זה צריך להיבדק.

toxic2004

New member
ועוד דבר על לשיטתך..

גם אם אני לא משתכנע ורבים לא, זה מתיר לתקשורת לתת עדיפות תשקורתית לקדימה? לתת להם את הבמה ולקדם אותם? תתאר לך אלו היה ערוץ 7 מקדם באופן חד צדדי מפלגה ימנית. מה היית אומר?

toxic2004

New member
מישהו אמר שיש?

חוץ מאברמוביץ` ודנקנר ונחום ברנע ואיילה חסון וכל מי ששכחתי ויש עוד הרבה, הרבה מאוד, כולם לא התגייסו עבור קדימה. אני רק לא יודע מי הם.

טשאפק

New member
לא כוללת. רק ערוץ 2 וידיעות אחרונות

וחלק ניכר ממעריב של דנקנר. ראה את הכתבה על אדלר השולט באופן מוחלט בקדימה, ודואג שלא יסתנן לתוכה חלילה איזה אידאולוג, כתבה שהתפרסמה ב 7 ימים של ידיעות מייד לאחר הבחירות. למה אתה חושב השהו את הפרסום? הרי ברור שעיקר החומר כבר היה בידיהם לפני הבחירות. הדוגמאות רבות מספור.

mean girl 16

New member
.....

הסרט ששידרה אילנה דיין על משפחת אולמרט? ואתה צודק, הדוגמאות רבות מספור.

negative

New member
השמאל מאשים בדיוק כמוך את קדימה

אז אל תאשים את השמאל בבקשה...

למעלה