אני משתגע...

gabrielr

New member
אני משתגע...

זה ארוך, וזה גם נשמע כאילו זה לקוח מ"דוסון קריק", אבל זה לא. זה החיים העגומים שלי שאני פשוט שונא (לא לדאוג, אני לא אנסה להתאבד, כמו אחרים פה). במשך כל השנה האחרונה, שום דבר בחיים שלי לא השתנה. בתחילת השנה (כמו כל שנה), אמרתי שהשנה הזאת תהיה שונה. אבל כלום. נאדה. רק אכזבות. יש לי חברים, שאיך לומר, לא ממש ניתן להגדיר אותם כחברים. הם אנשים רעים, משעממים, ואני תקוע איתם כבר 4 שנים, וכל זה רק בעזרתו של המזל הרע שאופף אותי. כולנו גם יצאנו באותו תיכון, ובאותה כיתה. כמובן שעכשיו יש לי עוד חברים חדשים, אבל הם לא מזמינים אותי לא למסיבות ולא לבילויים של ימי שישי\שבת וכו´. ככה שאני מוצא את עצמי עם אותם "חברים" שמביניהם יש רק אחד שהוא באמת חבר שלי, וכל השאר ליצנים. בעייה אחרת, בנות. וזו באמת בעייה. למה אי אפשר למצוא אחת שתהיה נחמדה וחמודה. הרי כמעט כל מי שאני מכיר עונות על ההגדרות הללו, אבל על כולן אומרים שיש להן חבר. טוב שיהיה. ואם סוף סוף יש אחת, תמיד יש דרך לפשל, ואם זה לא קורה, אז יש פחדנות שנובעת ממה שהיא תגיד\תגיב, וזה מאוד מרתיע. כל החופש הזה, אני רואה בנות במקומות שונים (לדוגמא: חדר כושר), והפעם היחידה שיצא לי לדבר (על ממש) עם מישהי, היא מתגלה בפריחה, לא חכמה במיוחד (בלשון עדינה) שיוצאת עם חייל. כל האחרות שחיבבתי שם, משום מה הפסיקו לבוא. עניין של מזל. והמזל החליט להמשיך, לשחק בי, ומצאתי מישהי באינטרנט, ודיברנו בטלפון (אגב, אני לא סוגד להמצאה הזאת), ואני לא אוהב את הקול שלה, ואני חושב שהיא נראית בהתאם, והכי גרוע, היא רצתה באותו יום לבוא ישר לבית שלי, למרות שמעולם לא ראיתי אותה, ועוד כשכל המשפחה שלי נמצאת פה, אמרתי לה "לא!", ועכשיו גם היא לא מדברת איתי. זה מפחיד לעבור מקיצוניות אחת לשנייה. ואין לי כח להתחיל שוב פעם את השנה, שוב פעם לפגוש אנשים שאני לא רוצה לפגוש (זה מתחיל מהחברים שלי, עד למורה למתמטיקה שבא מהגיהנום), ואין לי כח לראות את הבנות, במיוחד את אלו הסנוביות שאין לאף אחד סיכוי איתן. וזה קצה ממליון בעיות, שפשוט אין לי כח להתמודד איתן. והנקודה פה היא ששום דבר לא השתנה מהשנה שעברה. כשהייתי בן 15, אמרתי שהכל ישתנה שנה הבאה. והנה השנה חלפה, ועכשיו אני בן 16, ושום דבר לא השתנה, ונמאס לי. נמאס לי מהכל. נמאס לי לקבל ציונים טובים, וזה הדבר היחיד שקורה לי, וכל כך נמאס לי מזה. אני רוצה ללכת למסיבות פרועות, שמשתכרים שם, ויש שם בנות שרוקדות על שולחנות (בנות שגם שתו בירה) עם מוסיקה חזקה עד הבוקר, ואני רוצה גם להתחיל עם כל בחורה יפה שאני רואה, אני רוצה את האומץ הזה, ואני רוצה להיות עם אנשים שנוח לי איתם, ולא חבורה של חנונים, ואני לא רוצה להגיע לצבא בעוד שנתיים כשאני מרגיש שהחמצתי כל כך הרבה דברים, דברים שרציתי לעשות. אם הגעתם עד לפה, אתם חייבים להיות אנשים סבלניים. אז תודה שקראתם. גבריאל

VITAN

New member
הבן אדם תותח!!!!

שמע חבר אהבתי ת´מכתב שלך.... היום אני בן 19 והייתי באותה סיטואציה שאתה נמצא בא עכשיו אבל בניגוד אליך לא עשיתי עם זה כלום...ואמרתי אם זה יבוא אז זה יבוא.. קח ת´צמך בידיים ותתחיל להיתחבר לאנשים ועוד עצה... שתעזור לך... ברגע שתוכל ללמוד נהיגה..תתחיל!!!!! אפילו עוד חצי שנה....ועל תגיד אין לי כסף..אין לי זמן ...ושוב אין לי כסף... מאחל לך בהצלחה....

אתה נשמע נחמד

לפי איך שכתבת את ה"מכתC" אתה נשמע בחור די נחמד ואני לא מבינה איך בחור כמוך לא מוצא בחורה שתתאים לו. אוליי אתה פשוט מחפש במקומות הלא נכונים. אני מציעה לך למצוא איזה חבר בליין, להתקרב אליו וככה לצאת לאיזה מסיבה, או אפילו לארגן מסיבה בעצמך, להזמין את כל העיר ולעשות אותה כזאת שידברו עליה חודש אחרי. אתה צריך להירגע, לצאת מהפאניקה, יש לך זמן, הבחורה המושלמת בשבילך תופיע!! אל תידאג!! וכמו שזה קרה לי זה לא משהו שמחכים לו, זה בא לבד, ובפתאומיות, וזה מה שטוב באהבה.... היא מפתיעה אותך ברגע הכי לא צפויי... בינתיים לי (לפי מה שקורה מסביב) מצפה פרידה ממש לא נעימה מבחור שלצערי הרב גר שעתיים נסיעה ממני.... עד שסוף וף מוצאים את המושלם.... טוב, אני לא רוצא לדכא אותך, אז אל תדאג בחורצ´יק!!! ואם ממש תתיאש, תישלח לי הודעה. מי יודע... אולי אני אהיה מספיק נחמדה בשבילך. אז נשיקות.
ביי ביי. חמודה ונחמדה.

בא לי לבכות

אני מאשקלון... והוא מפתח-תקווה... אני יודעת שזה יותר עדיף מאשר אילת או משהו אבל בכל זאת... הרבה יותר קל לי להיות בקשר עם בחורים רחוקים... אוליי גם זה נובע מקצת ביישנות. אני מכירה הרבה חברה´. ולמצוא בחור זה לא ממש בעיה אבל העניין הוא שכאן אנילא מוצאת אף אחד שבאמת יקשיב לי. ככה כשהחבר רחוק כל מה שנשאר לכם לעשות זה לדבר בטלפון ואז אוטומטית אתם מתחילים להכיר אחד את השני לעומק... לא כמו כאן... את יוצאת לסתם סרט והוא כבר רוצה שתקפצי איתו למיטה... נמאס לי לחלק סטירות... אני צריכה בחור נחמד.. וקרוב!!!!

קרואלה

New member
אתה עולה לי"א נכון?

לי קרה אותו דבר כשהייתי בט´ ודווקא שחשבתי שהכל חרא הכל השתפר. תהיה נחמד (לא קרציה) וככה יבואו חברים והחברה.... תבוא בבוא הזמן, אל תדאג. כשזה יבוא, זה יהיה גדול, שווה לחכות, תאמין לי!!!

lital love .E.

New member
אתה לא חייב להיות..............

הילד המופרע שמתפרע במסיבות או עושה דברים מסוכנים זה שאת החברים שלך אתה לא בוחר טוב זו בעיה אז פשוט תנסה להתקרב לבנים אחרים תתקשר אליהם קבע איתם לצאת לאן שהוא ואם יש לך כאלה ציונים טובים אתה יכול להציע את העזרה שלך אני אף פעם לא ניתקלתי בסירוב וכמו שחמודה ונחמדה אמרה אתה נשמע מאוד נחמד אז תעשה עם זה משהו. ועוד משהו אל תדאג הזמן יעשה את שלו ותמצא את האחת ויחידה אני למזלי כבר מצאתי את האחד וכמו במקרה של חמודה ונחמדה הוא גר שעה ורבע נסיעה ממני ברכבת (ת"א-חיפה) אבל לעומתה אצלנו אין שום פרידה באופק הילד הזה הוא החיים שלי ואני אוהבת אותו בכל ליבי. אז שיהיה לך בהצלחה ותפסיק להיות מבואס! אוהבת ליטל

אני דווקא חושבת...

שאם אתה רוצה להכיר בנות באמת חמודות ושיש להם משהו בין האוזניים אתה לא חייב להיות הכי בליין ושתיין שקיים! אתה לא צריך לצאת לכול המסיבות הכי פרועות וכו´ כי רוב הסיכויים שבנות כאלה לא תכיר שמה. וברגע שתמצא חברה ששווה משהו ישר יתחילו לשים עליך.

BaBy-Girl

New member
לפחות אתה לא היחיד במצב הזה...

אני בת 15 ואף פעם (!!!!) לא היה לי חבר, ויש לי חברות שבנים כל הזמן נמשכים אליהן (ואחת מהן ממש לא נרראית טוב וגם האופי שלה מגעיל) והן מתנהגות לבנים כמו לזבל, זורקות אותם, צועקות עליהם, משפילות אותם, כל דבר אפשרי!!!! ובכל זאת בנים רצים אליהן... אז אולי זה גם אצל בנים ככה, מה שמסביר ת´מצב שלך!

gabrielr

New member
אתם לא מבינים משהו

חלק מכם מספרים לי שהם באו לתיכון אחרי כיתה ט´ וכו´ וכו´, אבל הם לא מבינים דבר אחד. אני תקוע עם אותם אנשים מהחטיבה בתיכון. ועוד כמעט כולם באותה כיתה. זה אומר שאני תקוע איתם בשנתיים הקרובות, וזה לא יהיה קל לנסות לחשוב שהם לא קיימים.

peace and love

New member
אני רוצה להגיד לך ש

כל מה שאמרת נשמע לי מוכר ביותר. אני יכולה להצביע לך על ילדה אחת שאני מגדירה אותה החברה שלי ואני מסתובת עם המון באמת המון אנשים. אנשים שאני לא אוהבת. בעיקר הדברים שלך נשמעים לי מוכרים משום שאני גרה ביישוב ואני נמצאת עם אותם ילדים מאז שאני זוכרת את עצמי, משהו כמו גיל שנה זה אומר שאני איתם 15 שנה.. וזה הרבה, במיוחד כשאני לא אוהבת אותם במיוחד. כשהגעתי לחטיבה שנמצאת בעיר הכרתי עוד אנשים שגם הם, הסתבר לי לא משהו בכלל, נכנסתי לדיכאון אמיתי בגלל מצב חברתי מדורדר ועברתי בי"ס. רק כדיי שתבין , המצב שלי היה כל כך רע שפילו הייתי חותכת את עצמי, בסוף הלכתי לפסיכיאטר שהממליץ לעבור בי"ס ( זה לא אומר שאני פסיכופטית או משהו פשוט הייתי עצובה ועכשיו אני בסיידר) . אני רוצה להגיד לך שברגע שהחלפתי חברה ועברתי לבי"ס אחר בלי הילדים מהיישוב ובלי הילדים מהבי"ס הקודם שלא התאימו לי - ל ב ד.. היתה לי השנה הכי טובה בעולם. הכרתי אנשים שמתאימים לי הכרתי את החברה שלי שהיא החברה הכי טובה בעולם, התחיל ללכת לי עם בנים, בנים שמתאימים לי. ואומנם הסיטואציה היא שונה אבל הפואנטה היא חברים שנשארים איתך כל הייסודי וכל התיכון וזה אכן יכול לשגע בן אדם ... חייבים גיוון. אני לא אומרת לך שלעבור בי"ס הוא הפתרון י כמו שאמרתי הבעייה היא טיפה שונה, אבל תצא, תכיר אנשים חדשים, אולי תשנה קצת את הגישה שהכל הולך לך רע והמזל לא לצידך, תחשוב קצת יותר חיובי, אני בטוחה שהכל יסתדר בסו, כמו שקרה לי. בהצלחה וסליחה על האורך, peace

גבריאל...

שמע... הייתי רוצה שתבוא איתי יום אחד לאחד המסיבות שאני יוצאת אלייהם... במקום שאף אחד לא מכיר אותך... אתה יכול להכיר כל כך הרבה אנשים חדשים... צור איתי קשר באודיגו וניקבע. בראש השנה בטח יהיו באזור שלי הרבה מסיבות בכל מיני מועדונים, תוכל לבוא איתי ועם החברות שלי, ואפילו להכיר אנשים חדשים. או שאפשר לינסוע לאיזה מסיבה פיצוצית בתל אביב או משהו כזה. רעות.

gabrielr

New member
אני אנסה

תתחברי מתישהו בערב לאודיגו (אני כבר לא יכול יותר לדבר ב2 בלילה)

כן גם אני לא יכולה ב-2 בלילה

אני צריכה לקום מוקדם בבוקר, וחוץ מזה בזמן האחרון אני נורא עייפה מוקדם בערב בשעות 10 11 כנראה בגלל שאני קמה מוקדם. רעות.

למעלה