אני משתוקק לעבור תהליך של הארת המודע והתת מוד

AEOLIAH

New member
אני משתוקק לעבור תהליך של הארת המודע והתת מוד

מודע.
הכוונה היא הארת המחשבות שנמצאות במודע ובתת המודע , ולא כל מיני מנטרות וחשיבה חיובית, ניסיתי המוןן וזה לא עבד עלי, קבעתי טור אצל מטפלת בנושא תטא הילינג שזה עובד על המוחות והיא ביטלה לי תתור ואמרה שתיצור איתי קשרה וכבר עברו כמה ימים, מה שהבנתי שהיקום אומר לי שאני לא אמור ללכת אליה.

אבל יש לי השתוקקות עצומה לעבור תהליך של הארת המוח המחשבות הדרכי חשיבה שנמצאים במודע ובתת המודע, אני לא יכול יותר להכיל יותר את המחשבות הנוכחיות שלי .

AEOLIAH

New member
אני מרגיש כאילו אני רוצה לעבור לשלב הבא

של מה שאני היום, הכוונה עליית מדרגה ברמת ההסתכלות ברמת החשיבה, בצורת החשיבה לכיוון של אור אהבה חמלה.
אני משתוקק לזה כמו ילד שלא שתה מיים שבוע.
ואני לא יודע איך לעשות את זה.
חבל שלא באות אלי ישויות (כמו שראיתי ושמעתי שקרה אצל אנשים שלפתע ראו ישות אור שבאה והתחילה לדבר איתם) אם זה היה קורה הייתי יכול לקבל הדרכה איך לעשות את זה

AEOLIAH

New member
לא אוהב את התיקשור שלי כי

הוא לא לגמריי נקי, הוא מוגבל ואני מרגיש שהוא לא ממש טהור, הייתי רוצה לראות ממש מולי ישות אור שתדבר איתי אני בטוח שזה אפשרי ואני בטוח שמכל ה 7 מיליאד אנשים בעולם אחד\ת הצילחו להגיע לזה.

ינוקא1

New member
אם הישות אור

היתה יודעת שתכבד את העצות והידע שהיא נותנת לך, אז היא היתה עושה לך מופע שלם של פירוטכניקה.
אבל כשאינך מכבד אף עצה ואומר "לא"בלי לחשוב ברצינות על כלום, אז למה שיטרחו בשבילך ?
ידע מגיע למי שמכבד ידע, ולא משנה האם הידע הגיע מקבצן או מהמלאך גבריאל. כדי לקבל ידע צריך לכבד ידע.

רותי 11

New member
כשתתחיל לנקות את המחשבות השליליות

אתה תאיר את המודע והתת מודע

AEOLIAH

New member
אני לא חושב שזה עיניין של לנקות

זה עיניין של להאיר ולא לנקות זו ההרגשה הפנימית שלי וכבר שמעתי בכמה קבוצות רוחניות בפייסבוק שמדברות על זה שצריך להאיר ולא לנקוצת,לא מריש לי נכון כל העיניין של לנקות במיוחד שניסיתי במשך יותר מ 11 שנה לנקות ללא הועיל

נשמע שיש בך כעס

ושהטרמינולוגיה היא ביטו ליאוש עמוק...
אני מאמינה גדולה בחשיבה חיובית,

עיקרון של חשיבה חיובית
שקשור בתהליך הסוגסטיביות
הוא לא להשתמש בלשון שיש בה שלילה
לאמר "ניקוי" - זה לא ממש שלילה / אמנם מלמד על קיומו של לכלוך או עכירות
ועדיין פעולת הניקוי היא מהלך חשוב בהרבה דתות שמשמש טקס של הכנת עצמנו לקראת הארה.

neophile

New member
אין דבר כזה ניקוי , יש טרנסמוטציה

כפי שהדרך הרביעית מלמדת אפשר לעשות תרגיל של המנעות מהבעת רגשות שליליים שזה יביא להצטברות של מה שאנשים יכנו "קיטור" וירצו להוציא את ה"קיטור" הזה .

במקום להוציא שומרים את הקיטור הזה בפנים אבל זה לא כיף וזה לא מביא תחושה של נקיון או כל דבר כזה ...זה דורש מאמץ ולא בהכרח רואים את הפרי של המאמץ הזה אבל אם מתמידים בזה ובו זמנית מבצעים תרגולים נוספים ניתן להגיע לטרנסמוטציה של האנרגיה הזאת שזה מה שמכונה במסורות השונות "אהבה ללא תנאי".

חשוב לציין שאהבה ללא תנאי לא אומרת שאני אהיה נחמד לכולם בהכרח ולא כולם יהיו נחמדים אלי ... אבל זאת אהבה שיוצרת ביטחון עצמי חזק ,

מכל מלמדי השכלתי,

"טרנסמוטציה הינה מושג מתוך האלכימיה ומשמעו היפוך מתכת פשוטה לזהב.
וזה בעצם מה שקורה לנו לאחר שאנו עוברים תהליך של התחברות מחדש, נעשה זיקוק של המתחבר מחדש מחומר הגלם האנושי לפני התהליך כאשר מוציאים לאור את התכונות הטובות יותר שלו ומביאים אותו למצב של התפתחות והגשמה עצמית כל אדם בקצב שלו וכל אדם לפי יכולתו ותפיסתו."
כן אנרגיה וחומר....מעניין,

neophile

New member

http://www.youtube.com/watch?v=AhGqyTOGs50- על התפתחותו האפשרית של האדם וגם על אלכימיה כמסורת נוספת של הידע הפסיכולוגי .

מזיקת אלכימיה אירופאית - http://www.youtube.com/watch?v=kOxmAdfUI5s

ואגב

מילים הן דימוי
ויש דבר כזה ניקוי
תקרא לו איך שבא לך...
נכון שניקוי זה דימוי אבל הנל מתייחס לפעולה שתענה אותה היטהרות,
או התבוננות או מה שבא לך....זה שלב בתהליך.

רותי 11

New member
איך אתה יכול להאיר אם הכל עטוף

בשחור או שליליות? האור הוא פנימי הוא לא חיצוני
לכן כדי להאיר את עצמך תזיז הצידה את כל השחור
את כל השליליות ואז האור יזרח ממך.
אם חשבת שהפעולה היא הפוכה אז יש לך טעות
האור מגיע מבפנים לא מבחוץ

מי אמר שזה הבורא?

אני מאמין של"בורא" יש דברים הרבה יותר חשובים לעשות מאשר לתקשר ישירות עם אדם מסוים, סורי זה לא עובד ככה, אדם ש"חושב" שהבורא מתקשר איתו צריך לעשות "בדק בית" טוב טוב, וכל הכבוד לך שהרגשת שמשהו לא תקין, כדי להגיע להארה צריך לעבור שינויים באישיות צריך לדעת לקבל ולהיות מוכן להכיל את האור.

רותי 11

New member
גם אני חושבת שהוא התחבר כנראה להדרכה שלו

והוא קרא לה אלוהים. וגם זה לא כזה תמוה
כי כולנו אלוהים, לא?

למעלה