אני משתתף בצערו של יאיר נתניהו

dory38

New member
אני משתתף בצערו של יאיר נתניהו

בסופ"ש הודיעו על סגירת שלושת מועדוני החשפנות האחרונים בת"א. אני מקדיש את השיר הבא לכל הבחורות שלו, "באהבה". ואגב, משמעות הכותרת הוא "בחורה שאוהבת סקס קבוצתי". בתרגום לעברית מדוברת, שרלילה.

dory38

New member
לדעתי יאיר נתניהו צריך להיות בהסגר

ולא, אני לא מאחל לו להיות כמו אחד המגיבות הטפשות בהסגר בגלל וירוס הקורונה. יש וירוס יותר קטלני, וירוס הטפשות, ממנו הבליין כבר לא יצליח להירפא בימי חייו, ככל הנראה.

דיברגנט חדש

Well-known member
אז אתה לא מגנה את דברי מירי מסיקה?

בראיון לתוכנית 'גיא פנס' הציעה הזמרת מירי מסיקה, שראש הממשלה נתניהו ורעייתו שרה יסעו ליפן ויחזירו לישראל את החולים הישראלים שנדבקו בנגיף הקורונה. מסיקה אף הוסיפה, שיביא איתו את כל חברי מרכז הליכוד, ביטן ורגב: "להיות כלואה באוניה עם קורונה? עדיף להיות בכלא הרוסי נראה לי. הם צריכים לחזור עם ראש הממשלה ושרה במטוס. תוסיף את כל חברי מרכז הליכוד, שיפרגנו עד הסוף, ביטן מירי רגב, שיראו עד הסוף מה זה פטריוטיות אמיתית. והם יהיו במטוס הזה, וזה יהיה מקסים"

dory38

New member
היא רמזה לאיפה ואיפה

פי כמה יותר אטרקטיבי להראות בחורה צעירה (שמקושרת למשפחת הפשע דרך הדוד שלה), מאשר חבורת פנסיונרים שלא מקושרים לאיש וכלואים על לא עוול בכפם. בניגוד לנעמה יששכר, הם לא נעצרו על ביצוע עבירה פלילית. אגב, מתאים לעבריין לשחרר פושעת. אם היה צריך, היה משחרר גם את יגאל עמיר כדי להיבחר.

דיברגנט חדש

Well-known member
וזה מראה את טימטומה של מירי מסיקה שהיא משווה בין אחת בריאה

לכאלו שיכולים להדביק אותו.
&nbsp
אם אתה מצדיק אותה, זה גם אומר משהו עליך ...

למעלה