אני מתאמנת כבר 4 חודשים בספינינג

לאונרדה

New member
אני מתאמנת כבר 4 חודשים בספינינג

ושמתי לב שבכל פעם שהעומס ברגליים עולה אני ממש לא מצליחה לפדל האם אני צריכה לחזק את שרירי הרגליים במשקולות או משהו כזה...??? עוד שאלה באימון אני לא מצליחה לעבור דופק של 155 משהו כמו 75-80% איך אפשר לייעל את העיניין? בקשה : אולי למישהו יש שירים בעברית להעלות פה? תודה לכל המשיבים

loc luc

New member
נראה לי שאת צריכה לעבוד בהדרגה ...

ולהגדיל קודם כל הנפח של הכושר (סיבולת בסיסי ) לפני לעבור על העבודה בעומס גבוה...ואת יכולה לעשות את זה עם הליכות,ריצה או כל פעילות אירובי שמתחשק ויתאים לך (עבודה בעומס נמוך עד 70/75% לפחות 4 שבועות). תתיעצי אם מדריך כושר שאוכל לבדוק בדיוק מה יותר מתאים לךולערוך לך תוכנית עבודה. אם את באיזור שלי יכול לעזור לך. סימי לב גם על התזונה אם מאגר גליקוגן בשרירים הוא מאוזן ומספיק לסוג האימון ותקפידי לשתות באימון, תשתי כ250 מל מים בחצי שעה לפני האימון ותוכלי פרי בשעה לפני האימון או חתיף אנרגיה כחצי שעה לפני האימון. אולי החוסר גליקוגן הזה גורם לה נפילה בכוח. תנסי ותראי אם זה עוזר. לדעתי את צריכה גם תוכנית חיזוק כללי מסודר. בהצלחה luca

loc luc

New member
ולגבי הדופק....

זה עניין ממש עדין וצריכים לדעת בדיוק מה הדופק במנוחה ומה המקסימום האמיתיים כדי לייעץ לך. אני לא סומך על הנוסחות ...קרוונן , 220-גיל ו כדומה. אני ממליץ בדיקת מאמץ וצח"מ...אען בטוח מזה ואז כן אפשר לעבוד עם שעון דופק ביי luca

k r a u s

New member
להמשיך לעבוד ולהשתדל

היי לאונרדה---המלצה שלי - לא להתייאש,כושר גופני וחיזוק הגוף מתפתח אצל כל אחד בצורה שונה,ובקצב אחר. אני ממליץ לך להמשיך ללכת לאמוני הספינינג,ולעבוד על עומסים. אם קשה לך,זה בסדר גמור ולא קרה כלום. תורידי מעט או יותר ממעט מהעומס הקשה ,ולאט לאט השרירים והסיבולת יתפתחו לך ובשלב מתקדם יותר תוכלי לחזק עוד קצת את העומס בגלגל. אם תלכי נגד היכולות של הגוף זה רק יזיק לך. את בהחלט יכולה במקביל לספינינג ללכת ולנסות לשפר את שרירי הרגליים,זה יכול רק להועיל. מאחל לך בהצלחה צחי מדריך ספינינג

loc luc

New member
זה בוודאי, לאהתכוונתי aהיא תפסיק...

את הספינינג .פשוט לעשות סדר ולעשים לב לדברים ולהעזר באנשי מקצוע. יופי של הערה צחי! luca

loc luc

New member
מה יצא לי כאן....איזו ספה זו?

טוב אני קצת עייף היום אז...עברית סובל
ביי luca

Tami661

New member
../images/Emo9.gif זה בסדר לוקה... כיפור לפנינו, נסלח לך ../images/Emo8.gif

ובהחלט מעריכה את העובדה שאתה לא מוותר ולמרות קשיי השפה אתה מצליח להעביר מידיעותיך בצורה ברורה. תודה וגמר חתימה טובה

loc luc

New member
תודה תמי...נראה לי שרק...

...נס "
ספרותי" אולי יציל אותי מלכתוב שגיאות... אבל לווטר..אין כזו מילה במילון של רוכב שאחל את העליות של האלפים כשהיה בן 11 (כדי להגיע לבית הספר היה לי קיר של 12-18% שאורכו 2קמ'
)... קשה ללמוד שם בגובה.. וכיף ומלמד כאן בפורום !! גמר חתימה טובה ciao luca

תודה לוקה ../images/Emo140.gif

אתה בהחלט מעשיר מידיעותיך והמשך כך. סופסוף רוכב כביש שמבין גם ספינינג ומצליח לתרגם את הכביש לשפת הספינינג... נדיר! תישאר, אני נהנת ממך!

loc luc

New member
לא להגזים...אני רגיש ../images/Emo9.gif, תודה...

כיף ומחמיא לדעת אשתדל לעזור ולעזר ...יש כאן בפורום הרבה ידע והרבה אהבה לספורט הזה ו לכל הספורט בכלל!!! אחלה
ciao luca

למעלה