אני מתביישת בשם תושבת ביתר עלית

סוג ב

New member
אני מתביישת בשם תושבת ביתר עלית ../images/Emo67.gif

דיברתי הרגע עם בחור ערבי בקשר לעבודה, איך שהוא הגענו לדבר על ביתר. הוא אומר לי "איזה מין דתיות יש לך שם" שאלתי "מה ז"א?" הוא ענה "אני מכיר משם אישה נשואה חרדית בעלק, את לא רוצה לדעת מה היא עושה" האמת? שאני יכולה לדמיין. אבל זו ממש פאדיחה שערבי יגיד דבר כזה. הסמקתי בשם הנואפת... אני הולכת לנתק את המחשב מהווריד לכמה שעות.. מקווה שתסתדרו בלעדיי
בעצם, אני בטוחה שתסתדרו...

גנדרן

New member
בדיחה

סוררת זקנה(זונה) בת 80 נכנסת לווידוי לכומר, ומתחילה לפרט לו את כל מה שהיא עושה עם לקוחותיה במשך שעה ארוכה הכומר מקשיב בסוף הוא שואל סליחה גברתי את נראית לי בת 80 ויותר את עדיין" פעילה"? לא עונה הזקנה זה היה מזמן לפני שנים אני כבר עשרים שנה בפנסיה, שואל הכומר אם כן למה סיפרת לי עכשיו את כל זה? עונה הזקנה כומר יקר תמיד טוב להזכר ברגעים יפים

יוניבי

New member
האמת שלא נסתדר

זה דבר ידוע שנשים חרדיות חרמניות, יעשו את זה עם גברים זרים ולא מהקהילה, מבחינתה הערבי "ז"מין לה היא מתנהגת בצורה גברית כי גם לנשים כש"עומד" להם ההגיון לא פועל, כמו אצלינו הגברים, אבל מה בדרך כלל עומד להן כשמישהו אהוב או מדליק בסביבה, בניגוד אלינו שלשמוליק יש חיים עצמאיים משלו

גנדרן

New member
גם לא לא נראה

גם לי לא נראה מה עוד שחלב אם עדיין על שפתייך בעניין גברים והגיון דבר בבקשה בשם עצמך

גנדרן

New member
את מאמינה לו?

יקרתי מניין לך שהוא דיבר אמת א. הוא פגש מישהיא עם כיסוי ראש תסלח לי שרה איינפלד אבל גם היא יודעת להצטלם יפה בכיסוי ראש לעיתון, זה אומר שהיא נשואה או דתייה? כידוע לך גם גרושות הולכות בכיסוי ראש, זה שהיא גרושה לא מתיר לה לשכב עם גברים, אבל עדיין הדיווח יכול להיות לא מדוייק יש גם הרבה ערבים שלא אומרים שהם ערבים ואין להם דיבור שונה, וקוראים לעצמם קובי עוזי וכן הלאה, והיא חשבה שהוא בחור יהודי וכ"ו וכ"ו בקיצור על סמך בחור ערבי שבילה עם בחורה בכיסוי ראש בבית"ר אי אפשר לקבוע כלום ואין לך במה להתבייש, לה יש במה להתבייש

למעלה