אני מתביישת...

sharon82

New member
אני מתביישת...

בכתבה שפורסמה היום במוסף שבת של "ידיעות אחרונות", מסופר על הצעירים הישראלים ה"מצויינים" שלנו שיוצאים לנפוש ולא עושים שום דבר חוץ מבושות. אני פשוט מתביישת, ואפשר לומר שזה הרס לי את החופשה המתוכננת באיה נאפה. את מוזמנים לקרוא את הכתבה...

obbb

New member
תגובה מעמיקה!

גם אני קראתי לפני כחצי שעה את הכתבה המדוברת. כמה עצות ותובנות: 1. הכתבה אכן משקפת מצב מציאותי שמתרחש. 2. אומנם מצבים כאלו קורים, אבל קחי בערבון מוגבל שהכל מנופח ומוגזם בעיתון ולקחו את המקרים הכי קיצוניים - רוב הישראלים לא מגזימים ברמות כאלה. 3. פשוט צריך להתעלם מהם או להעיר להם או מה שבא לך ואיך שאכפת לך. 4. לא צריך לקחת את זה בחשבון, יש המון ישראלים באמת אחל'ה שם (אנחנו :) ) ולא צריך להתמקד בשליליות של הדברים שנוסעים לחופשה, גם אני שונא את זה לא פחות ממך, אבל אני בוחר לא להתמקד בזה, אלא בשאר האוכלוסיה והכיף והגן עדן שהולך שם. 5. תתמקדי בלהוציא לנו שם יותר טוב בחו"ל - שגרירה של רצון טוב.

sharon82

New member
אחרי כתבה כזו..

כמובן שיש שם גם הרבה חבר'ה טובים שם אבל אני מציאותית ויודעת גם מדוע נכתבה הכתבה הזו ועל איזה חבר'ה מדובר... לא נותר לי אלא להיות שגרירה של עצמי.... אכן, שגרירה של רצון טוב!

obbb

New member
תגובה

בגלל האנשים האלה, אני צריך להתחזות לשוויצרי ...

lazimi

New member
אין לי ידיעות בבית :(

אבל זה פשוט מגעיל מה שכמה ישראלים עושים שם אני מנחש מה הם עשו כבר בלי לקרוא

AvOsH21

New member
תרגעו זו לא המציאות...

אני אישית כאחד שהייתי בנאפה לפני כשבועיים לא ראיתי שום מקרה חריג ושום ונדליזם תפסיקו כבר בגללכם גם קורים דברים כאלו כאילו אתם לא ישראלים ולא יהודים אולי זה מיעוט שבמיעוט אני אישית כל הישראלים שפגשתי התנהגו למופת התנהגות נאותה וסך הכל נהנו לא יותר מזה.. ואם לא מוצא חן בעיניכם אז פשוט אל תסעו לא יותר מזה פשוט במקום לתמוך אתם עושים ההפך ודרך אגב שלא תחשבו שאני בעד ממש ממש לא וגם אני חשבתי ככה ועדיין חושב על אותו מיעוט מגעיל שבגללם אנחנו מוכתמים בכל העולם אבל אל תכלילו בכל מקום ובכל עם יש כאלו.. פשוט תצאו תהנו תבלו והעיקר שיהיה בנזונאפהה...!!!

vanill

New member
בולשיט

ברור שחלק לא קטן מהכתבה נכון אבל קל מאוד מאוד לשכוח שגם הבריטים והשוודים והקפריסאים קופצים מהצוק ועוברים את השלט ה"לא חוקי" הזה, גם הם שותים כמו חמורים [כמו חמורייייים] והולכים מכות רצח אחד עם השני על משחקי כדורגל ובחורות, גם הם נוהגים כמו משוגעים [4 אנשים על קטנוע?? זה לא מסוכן??] ועוד הם בדרך כלל עם 500 סמ"ק ומעלה שאין מה לעשות זה הרבה יותר מסוכן. ועניין הכסף.. הם טוענים שם ששונאים אותנו כי אנחנו לא קונים הרבה אלכוהול בבארים ובפאבים, מה לעשות שרוב הילדים באים עם קצת כסף לפני גיוס ולא כולם מליונרים כמו הבריטים שבאים לשם לחודש [כןכן הדילים שלהם לנאפה זה לשבועיים מינימום] עם 10000 פאונד [כל מה שאני אומר ראיתי אני לא ממציא]. ואם שמתם לב לתמונה של השלט המפורק בבריכה של אנתאה, זה חבר שלי עשה, יודעים למה? כי קפריסאים [כןכן ק-פ-ר-י-ס-א-ים] זרקו לו את הקטנוע למים שהיינו בבלאק אנד וייט, והוא חטף קריזה ונתן אגרוף, את זה הם לא כותבים? לפעמים השטויות האלה מרתיחות אותי, זה סתם סטיגמה, ביליתי שם שבוע מהסרטים, זרקתי הרבה יותר כסף ממה שהרשתי לעצמי, נתתי טיפים קניתי לחברים לשתות ועדיין קיבלתי יחס מסריח מרוב המוכרים/ברמנים/סלקטורים וכל אלה מי ששונא אותנו שונא אותו בגלל שאנחנו ישראלים, לא בגלל שום דבר אחר

orenkes

New member
זה סתם...

כתוב על מה בני הנוער עושים שם... על הבלאגן שעושים בחדרים,או עם כלי הרכב,כמובן שהכל מוגזם בצורה מפחידה, הציגו שם אנשים שמדברים כיאלו הם "גברים" שמשחקים אותה מלכי העולם,אבל כמובן שאין מה להשוות בין הכתבה לבין מה שקורה שם.. לא שאין מצבים כאלה,אבל הצורה שבה הציגו את זה ממש לא דומה למה שבאמת קורה שם.

obbb

New member
תגובה

כמו שאמרתי למעלה, בכתבה תמיד הפרטים מוגזמים ומסולפים ונתנו את הדוגמאות הכי קיצוניות שיש במטרה לעורר עניין בכתבה. אבל... הדברים האלה קורים! לא כל ישראלי ששם עושה את זה, ולא כל ישראלי ששם הורס ומבלגן ומציק וכו' וכו' וכו' אבל כן יצא לי להתקל באנשים באמת סבבה שעדיין הלכו והציקו והרעישו והפריעו ולא יודע מה עוד... וזה לא רק נאפה זה בכל העולם בכל הגילאים קיים הישראלי המכוער שלא מתחשב באחרים. (אפילו בסין באחד המלונות היה שלט בעברית בחדר אוכל לישראלים) סטיגמה מכלילה - נכון. סטיגמה שקרית - לא נכון. זה כמו שתגיד שכולם שם שונאים אותנו - גם לא נכון. כמו שתגיד שכל השוודיות כוסיות - גם לא נכון. יכול להיות שיש כאלה ששונאים אותנו בגלל מצב פוליטי זה או אחר. אבל יש הרבה יותר ששונאים אותנו ואנחנו מרגישים את זה (בנאפה) בגלל בלאגן וקמצנות. אני לא מאשים אף אחד שהוא לא שם זין וקונה 17 משקאות ב5 פאונד בערב, גם אני ממש לא כזה. אבל זו העדפה כלכלית שבריטי שמבזבז 40 פאונד בערב על אלכוהול, מאשר ישראלי שמבזבז בקושי 4. והנה דוגמא שאני זוכר לפני שבוע שבועיים שמישהו בקייפ גרקו צייר בענק על סלע את השם שלו ושל חבר שלו וכתב תאריך... איך אפשר לא לשנוא אנשים שעושים דברים כאלה?

vanill

New member
///

כמו שגם אני אמרתי, יש כאלה שעושים בלאגן ויש ישראלים שעושים דברים מגעילים [אצלנו הרסו תמלון וב12 בלילה לפני מסיבה לקחנו חומרי ניקיון מהמלון וניקינו את כל איזור הבריכה]. מה שאני הוספתי זה שמכלילים את הישראלים כעושי בלאגן וזה אבל יש מספיק תיירים אחרים שעושים את אותו הדבר.. ועוד דבר, אין לי שום בעיה עם העובדה שיש אינטרס כלכלי וכולם רוצים לעשות כסף [ובנאפה באמת חמדנים] אבל זה לא סיבה לשנוא ישראלים ולתת לנו יחס שונה מכולם..

obbb

New member
עוד נקודת מבט

נכון שזה סטיגמה שנדבקת גם ל"תמימים". אבל ככה דרכה של סטיגמה. עוד נקודת מבט- זה לא רק שבעלי עסקים מעדיפים אותנו בחוץ, גם הבנות שבאות למקומות מעדיפות אותנו בחוץ, לא חסרים ישראלים שמתנהגים מאוד בגסות לבנות (לא צריך לפרט). ואם למקום יצא "שם" של מקום של ישראלים - אז הוא יכול להפסיד הרבה לקוחות... בקיצור אין מה לעשות אני נוסע לשם למרות זאת, וכמו שציינתי יש 2 דרכים להתמודד עם זה: 1. להוכיח שהם טועים. 2. לאמץ מוצא שונה ולזרום עם החיים.

למעלה