בולשיט
ברור שחלק לא קטן מהכתבה נכון אבל קל מאוד מאוד לשכוח שגם הבריטים והשוודים והקפריסאים קופצים מהצוק ועוברים את השלט ה"לא חוקי" הזה, גם הם שותים כמו חמורים [כמו חמורייייים] והולכים מכות רצח אחד עם השני על משחקי כדורגל ובחורות, גם הם נוהגים כמו משוגעים [4 אנשים על קטנוע?? זה לא מסוכן??] ועוד הם בדרך כלל עם 500 סמ"ק ומעלה שאין מה לעשות זה הרבה יותר מסוכן. ועניין הכסף.. הם טוענים שם ששונאים אותנו כי אנחנו לא קונים הרבה אלכוהול בבארים ובפאבים, מה לעשות שרוב הילדים באים עם קצת כסף לפני גיוס ולא כולם מליונרים כמו הבריטים שבאים לשם לחודש [כןכן הדילים שלהם לנאפה זה לשבועיים מינימום] עם 10000 פאונד [כל מה שאני אומר ראיתי אני לא ממציא]. ואם שמתם לב לתמונה של השלט המפורק בבריכה של אנתאה, זה חבר שלי עשה, יודעים למה? כי קפריסאים [כןכן ק-פ-ר-י-ס-א-ים] זרקו לו את הקטנוע למים שהיינו בבלאק אנד וייט, והוא חטף קריזה ונתן אגרוף, את זה הם לא כותבים? לפעמים השטויות האלה מרתיחות אותי, זה סתם סטיגמה, ביליתי שם שבוע מהסרטים, זרקתי הרבה יותר כסף ממה שהרשתי לעצמי, נתתי טיפים קניתי לחברים לשתות ועדיין קיבלתי יחס מסריח מרוב המוכרים/ברמנים/סלקטורים וכל אלה מי ששונא אותנו שונא אותו בגלל שאנחנו ישראלים, לא בגלל שום דבר אחר