אני מתגעגעת לאחותי לא דיברנו מלא זמןןןןןןןןןןןןן היא לא רוצה קשר אני ממש מתגעגעת...
1 1בננונת חמודונת1 New member 16/11/07 #1 אני מתגעגעת לאחותי לא דיברנו מלא זמןןןןןןןןןןןןן היא לא רוצה קשר אני ממש מתגעגעת...
1 1בננונת חמודונת1 New member 17/11/07 #3 היא לא אחות שלמה.. היא רק מהאבא ואנחנו רק עכיו מצאנו אחת את השניה הסיפור מוסבך.. היא נעלמה כמו שבאה ככה בפתאומיות אפילו לא אמרה למה
היא לא אחות שלמה.. היא רק מהאבא ואנחנו רק עכיו מצאנו אחת את השניה הסיפור מוסבך.. היא נעלמה כמו שבאה ככה בפתאומיות אפילו לא אמרה למה
M maiky17 New member 18/11/07 #5 ../images/Emo182.gifכן, את זה אני כבר יודעת אבל למה היא לא רוצה קשר?
פ פרפרי אהבה New member 17/11/07 #4 אוי, יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif מתוך היכרות מעטה איתך, אני רק יכולה לומר שהיא המפסידה הראשית פה. ההפסד כולו שלה! כנראה שקשה לה להתמודד עם המצב הזה, אולי זה פשוט לא הזמן עבורה. תנסי להניח לזה ולהמשיך בחייך, למרות שזה קשה. ותזכרי שאנחנו פה בשבילך
אוי, יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif מתוך היכרות מעטה איתך, אני רק יכולה לומר שהיא המפסידה הראשית פה. ההפסד כולו שלה! כנראה שקשה לה להתמודד עם המצב הזה, אולי זה פשוט לא הזמן עבורה. תנסי להניח לזה ולהמשיך בחייך, למרות שזה קשה. ותזכרי שאנחנו פה בשבילך
H happy00 New member 18/11/07 #6 ../images/Emo201.gif זו בטח תחושה קשה לגלות שיש לך אחות, ולרצות להכיר אותה אישית ולהיות בקשר, אבל היא לא מעוניינת.
../images/Emo201.gif זו בטח תחושה קשה לגלות שיש לך אחות, ולרצות להכיר אותה אישית ולהיות בקשר, אבל היא לא מעוניינת.
1 1בננונת חמודונת1 New member 18/11/07 #7 ההרגשה מאוד קשה.. נפגשנו פעמיים והיינו בקשר טלפוני ופתאום היא נעלמה ללא הסברים ככה שאת הסיבה לאי רצון אין לי מושג מה היא...
ההרגשה מאוד קשה.. נפגשנו פעמיים והיינו בקשר טלפוני ופתאום היא נעלמה ללא הסברים ככה שאת הסיבה לאי רצון אין לי מושג מה היא...