אני מתגעגעת לחיבוק האמהי שלך אני רוצה לישון איתך מחובקת חזק למה אני לא מצליחה להשתחרר ממך?
M my life my way New member 26/3/17 #1 אני מתגעגעת לחיבוק האמהי שלך אני רוצה לישון איתך מחובקת חזק למה אני לא מצליחה להשתחרר ממך?
א אוהבת תשקט New member 26/3/17 #3 איך בבוקר אני אדם הכי מאושר בעולם ועכשיו אין לי אוויר לנשום. למה תמיד את לוקחת לי את האושר יום אחד תתני לי להרגיש מאושרת. יום אחד
איך בבוקר אני אדם הכי מאושר בעולם ועכשיו אין לי אוויר לנשום. למה תמיד את לוקחת לי את האושר יום אחד תתני לי להרגיש מאושרת. יום אחד
א אוהבת תשקט New member 5/4/17 #4 קטנה יפה שלי את הדבר הכי טוב שקרה לי מהיום שנולדתי. אני אדם מאושר איתך. את האהבה הראשונה ואחרונה שלי עד יומי האחרון.
קטנה יפה שלי את הדבר הכי טוב שקרה לי מהיום שנולדתי. אני אדם מאושר איתך. את האהבה הראשונה ואחרונה שלי עד יומי האחרון.
א אוהבת תשקט New member 3/5/17 #7 אני מאוד מתגעגעת מחכה שתחזרי, לראות אותך זמינה בווצאפ. מתגעגעת למגע שלך זו האמת, תמיד ביקשתי ממך אל תעלמי מחיי
אני מאוד מתגעגעת מחכה שתחזרי, לראות אותך זמינה בווצאפ. מתגעגעת למגע שלך זו האמת, תמיד ביקשתי ממך אל תעלמי מחיי
א אהבה שווה חיים New member 11/6/17 #8 רציתי להיות חלק מהיום הזה מזל טוב לנסיך שלי אוהבת ומתגעגעת מלאאאא חושבת כמה כייף לך עכשיו קטן שלי