אני מתגעגעת...

stagadam

New member
אני מתגעגעת...

לזה שאני מחכה לו..... נסעת לפני כמה ימים ואני מאוד מתגעגעת. לא חשבתי שאני כ"כ אתגעגע.חשבתי שאנסה לנצל את הזמן הזה כדי לנסות ולשכוח אותך. כי הרי הסברתי כבר במכתב הקודם (שנקרא "זה שהייתי שלו ולא הייתי") שהקשר ביננו לא יוכל להוביל לשום מקום. אבל בכל אופן אתה חסר לי. חסר לי לשמוע את הקול שלך, חסר לי לחכות שתתקשר. וקשה לי, קשה לי לדעת שאתה כל כך רחוק. אומנם אנחנו לא נפגשים עדיין והקשר הוא רק קשר טלפוני (מהסיבות שנכתבו במכתב הקודם), אבל בכל זאת הרגשתי אותך קרוב כשהיית פה, באותה עיר, כמה רחובות ממני. הרגשתי יותר קל כשידעתי שבשיחת טלפון אחת אתה יכול לגרום לי לצחוק ולשכוח כל דבר רע שקרה לי במשך היום. אתה אומנם חוזר עוד שבוע וחצי ואני מצפה לכך בכליון עיניים, אבל אני שואלת את עצמי מה ישתנה? הרי גם כשתחזור לא נוכל להפגש, גם כשתחזור אנסה למרוח את הקשר מבלי שאצטרך להפגש איתך, למרות שאני כל כך רוצה בזה. אני חושבת עליך שם בחו"ל נהנה, מבלה ומכיר המון אנשים חדשים וכמובן גם בחורות. ואני תוהה האם בכלל אתה זוכר אותי כשאתה שם? האם "רחוק מהעין רחוק מהלב" זה משפט שאתה דוגל בו? כואב לי לחשוב שאולי אתה נמצא עכשיו עם מישהי אחרת וכשתחזור לארץ תחזור אלי כאילו כלום לא היה. ואולי מצד שני, אין לי זכות לדרוש ממך שום דבר, אין לי זכות כי אני זו שלא מסכימה להפגש איתך, גם אם זה לא החלטה שלי.אבל אם אין לי זכות אז למה אני מרגישה כל כך מחוייבת אליך? ולמה אתה מצפה ממני להיות מחוייבת? הרי אמרת שקודם ניפגש ורק אח"כ תיהיה מחוייבות.... מצפה לתגובותיכם

למעלה