אני מתגעגע

אני מתגעגע

שלום לכולן/ם! מאז שנגמרה הסדרה אני בקושי רואה טלויזיה. פעם הייתי מתחיל בצפייה בפרק היומי ואז ממשיך עד מאוחר. היום אני מגיע הביתה ואפילו לא מדליק את המקלט. אני מתגעגע לראות את השחקנים הנהדרים האלה. מישהי יודעת אם יש תכניות להביא עוד טלנובלות ברזילאיות בקרוב? תודה, הסקרן.

כן גם אני התחלתי להתגעגע

מיכאלה זה פשוט משעמם...לפי מה שהבנתי כנראה שאחרי מיכאלה תהיה טלנובלה ברזילאית חדשה שהיא מן סדרת "ספין אוף" של טרה נוסטרה שאגב יש שידורים חוזרים כל יום ב-6 בבוקר בערך ובאיזה 3 בלילה..נדמה לי.. חוץ מזה מאתמול החלטתי שמעכשיו אני רואה "האחד" למרות שאני לא מבינה בגרוש מה הולך שם ושהרוב דיי משעמם אותי ואני מחכה שיראו את השחקנים המוכרים מקשרי משפחה. וזהו.

leeo

New member
../images/Emo48.gifמשעמם אולי כי את לא...../images/Emo72.gif

יודעת את העלילה. לדעתי זה הרבה יותר מרגש מקשרי משפחה. הסצנות, התסריט, השחקנים, העלילה, הקסם. אח.

קפיטו

New member
זו באמת הלוויה...

"האחד" זו טלנובלה סופר מרגשת... ממש שונה מהאחרות! נכון, קשה להבין את העלילה והסיפור, גם לי לקח 3-4 פרקים עד שקלטתי וזה בהתחלה נראה לי גם שטויות, וחיכיתי רק' שיראו את ג'יובאנה (ז'אדי) וורה (איווט) וקארלה 0קדישה) וג'ולינה (קארלה) אבל אחרי כמה פרקים נדלקתי על הסדרה והדמויות.. זו ממש טלנובלה מיוחדת...!!

loba

New member
מה?!!!?

את בטוחה במה שאת אומרת? אחרי שנים של מאבק בערוץ 3, סוף-סוף יביאו את סדרת ההמשך? ד"א פרטים על הסידרה: קוראים לה אספרנסה. (בתרגום-תקווה). -פדרו מקשרי משפחה (חוזה מאירס) ישתתף שם. הסידרה היא על המהגרים האיטלקים והיהודים לברזיל. -בנסוף השחקן הראשי שם יהיה אדו מקשרי משפחה (שם הוא תחת השם-טוני). הוא משחק מהגרא איטלקי שמתאהב בדמות הראשית-קמילה-יהודיה יפיפיה. (למי שראה טרה נוסטרה-זו ג'וליאנה-גם שם היא הראשית רק שהפעם היא יהודיה, ובמקום התלתלים המקסימים יש לה שיער קצר וחלק, מי שראה טרה-נוסטרה: יהיו שם גם פרנצ'סקו, פאולה ועוד...אבל הרוב שחקנים חדשים...חבל...) הסדרה מקסימה, ויש בה גם ביצועים של זמר ברזילאי לשירים יהודים "עתיקים" לדוגמא-ירושלים של זהב, הבה נגילה, ועוד..בסך הכול יש דיסק שלם של 14 שירים יהודים מבוצאים ע"י ברזילאים בכל מיני גרסאות. בקיצור, מקווה שאת צודקת ומביאים אותה...

יאאא...פאולה וז'וליאנה../images/Emo99.gif

אהבתי גם את רוזנה.. איזה יפות היו בסדרה הזאת.

ים כחול

New member
../images/Emo9.gifטראנוסטרה סדרה מדהימה ../images/Emo140.gif

אהבתי שם המון שחקנים .... בעצם כמעט את כולם אפילו המעצבנת הראשית שיחקה ניפלאאאאאא פאולה מהממת רוזנה וז"וליאנה יפייפיות פרנצ"סקו המבוגר היה כלכך מתוק ואבא של הבנות גבר סקסי ביותר
אני יכולה לראות אותם עוד ועוד ...

למעלה