אני מתההההההההה

THEchosen1

New member
אני מתההההההההה

אבא שלי דפק את המחשב !!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינהה כל הזמן שהוא מתעסק איתו הוא חייב להרוס משהו !!! אני בשיא הכיף באה להיכנס לראות אם זה סיים להוריד לי את הבלופרים ואבא שלי בא לי ביציאה " שרון המחשב נדפק" ואין לי דיסק הצלה" הוא אמור לסדר את זה עד מחר אבל אם משהו נחמק לי אני לא יודעת מה אני עושה !!!!!!!!!! יש לי את כל הבית לבד מחר - בלי מחשב !!!!!!1 אז מילא בלי אינטרנט אבל בלי מחשב !! כל הפרקים שהורדתי כל השירים והסירטונים .. אוףףףףףףףףףףףףףףףף ..... אז אם אני יחזור מחר תדעו שהכל בסדר ואם לא התאבדתי .. קיצצ מקווה שזה יסתדר בעזרת השם .. ( סורי על החפירות אני פשוט במצב נפשי קשה עכשיו )

shiri_b

New member
לוסי הנחתה את טקס פרסי המוזיקה של

ניו זילנד! (מקווה שלא אכפת לך שניצלתי) מקווה שלא יימחק לך כלום!!

*neta*

New member
אני שונאת שזה קורה לי שהמחשב

משחק איתי ככה ! לכן תמיד מומלץ לגבות כמה שיותר. וחבל שאין תמונות מהטקס

ועוד משהו...

יש איזשהו סרט דוקומנטרי שעשו על הפעלולנית של וונדרוומן וגם על הפעלולנית של זינה, הלא היא זואי בל המתוקה..פה כתוב על זה משהו ויש גם תמונה של לוסי וזואי, אבל האיכות לא משהו

אויש...../images/Emo4.gif

אני מקווה שהכל יסתדר עם המחשב שלך וששום דבר לא יימחק..אבל אם בכל זאת...אני מוכנה לעזור לך לשקם

ענבר1

New member
צריך להקים קבוצת תמיכה זינאית!!

לנפגעי המחשב כמה סרטונים הלכו לי..שיחנק המחשב הארור..

Dafi the Mighty

New member
וואלה ענבר פעם ראשונה שיש לך

רעיון טוב. אני מקווה שהמחשב ישוב בשלום ושלווה, מלא בכל מה שהיה!

shanyz

New member
אוייששש

שאני מקווה שכלום לא ימחק ללך! זה הבאסה של החיים אם זה ימחק.. במידה וזה ימחק- נאחנו נעזור לך להשלים הכל מחדש

THEchosen1

New member
לא מתתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה כיףףף אבא שלי סידר את המחשב ואפילו התקין לי ווינדווס אקס פי .. *נושמת לרווחה* העיקר הוא החזיר לי את כל הדברים שלי.. חח חמודים תודה על הנכונות לעזור .. אבא שלי גם קנה צורב אז אני צורבת את כל הפרקים והדברים שלי על דיסק לכל מקרה ..

gabrielle

New member
../images/Emo13.gifאיזה יופי!!!

אני שמחה מאוד בשבילך... אני יודעת כמה זה משמעותי

למעלה