אני מתה כבר להגיע לינואר !!!! מתוכננת לי חופשת סקי בצרפת !
L Loppy New member 13/11/02 #2 אני מחכה עד למרץ... אבל אני בחופשת סקי בשוויץ. ברוכה הבאה לפורום! לאיזה אתר מתוכננת החופשה?
M Mr Peiser New member 14/11/02 #4 אני לא יכול יותר! מחכה דבר ראשון לשלג הראשון בחרמון כדי להשביע את התאווה הבלתי נשלטת לשלג! כדי שאני אוכל להחזיק מעמד אחר כך עוד כמה שבועות עד לחופשת סקי..
אני לא יכול יותר! מחכה דבר ראשון לשלג הראשון בחרמון כדי להשביע את התאווה הבלתי נשלטת לשלג! כדי שאני אוכל להחזיק מעמד אחר כך עוד כמה שבועות עד לחופשת סקי..
S s.r. New member 16/11/02 #6 חבר´ה-בינתיים התאמנו ב"סקימולטור" בחולון (איזור התעשייה) או בעמק חפר - צריך להיות נחמד. האתר שלהם -w.w.w.skimulator.co.il בהצלחה !
חבר´ה-בינתיים התאמנו ב"סקימולטור" בחולון (איזור התעשייה) או בעמק חפר - צריך להיות נחמד. האתר שלהם -w.w.w.skimulator.co.il בהצלחה !
K kgblader New member 26/11/02 #12 ואני מת ל... ללמוד לעשות איזה כמה פליפים... יש כאן מישהו שיכול לעזור לי עם זה???? %^@&%%555 דרסת חתול(מיאו) אביעד רום
ואני מת ל... ללמוד לעשות איזה כמה פליפים... יש כאן מישהו שיכול לעזור לי עם זה???? %^@&%%555 דרסת חתול(מיאו) אביעד רום