אני מתה מפחד

• פותח הנושא orby
  • פורסם בתאריך

orby

New member
אני מתה מפחד

נראה לי שיש לי סרטן בבקשה שאני מדמיינת וזה לא נכון יש לי נקודה כזאת ..לא נקודת חן,מן כתם כזה על העור וזה כואב ופתאום אני רואה סימנים כחולים על הרגליים וכל מה שאנשים אומרים לי שמגלים שיש סרטן פתאום אני רואה אצלי..אני מתחננת שזה פסיכולוגי וזה לא באמת אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי אני לא אומרת לאף אחד ..מסתירה את זה כאילו זה משהו שצריך להתבייש ממנו לאח שלי היה לפני איזה 10 שנים ועוד שהיתי קטנה אני זוכרת שתמיד חשבתי שגם לי יהיה...אם באמת יש לי ואני הבאתי את זה על עצמי עם אובר-מחשבה אני יקח את זה עוד יותר קשה

sharonchaim

New member
היי

חמודה אני מציעה לא להילחץ.. שום דבר לא יעזור לך אם את מלחיצה את עצמך וחושבת שלילי. אוליי נראה לך שזה סימני מחלה אך בעצם זה יכול להיגרם כתוצאה ממשהו אחר. לדעתי לכי להיבדק ואז תראי .הכל יהיה בסדר. בהצלחה! שרון

t w i x i t

New member
../images/Emo26.gif

היי, תנשמי עמוק ! לא כל דבר הוא סרטן. כשלי גילו, היו לי בסה"כ תופעות לוואי שיכולות גם להצביע על שפעת, ואני זוכרת שאחר כך כמה חברות שלי אמרו לי "יא! אני גם מרגישה ככה! אולי גם לי יש משהו?"... אני מניחה שאם לא הייתה כזאת מודעות, ואחיך לא היה חולה בזה - לא היית מעלה אפילו קשר למחלה. תבדקי, ותחכי לתוצאות. אל תסיקי מסקנות סתם.

ihovav

New member
הלחץ מיותר...

לא ממש הצלחתי להבין למה את מתביישת, אבל למה שלא תקבעי תור לרופא עור? הוא יוכל להפיג את חששותייך או להגיד מה ניתן לעשות עם הכתם הזה. הכתם יכול להיות המון דברים אחרים. (לאבא שלי היו סימנים של מחלות רגילות לפני שגילו לו את הסרטן).

תקבעי תור וזהו

אני מוכרח לספר כאן שאני שנה לפני גילוי המחלה חשתי לא טוב, הזעות לילה, מיחושים בגוף, תחושת חנק בשאיפת עשן וכו' אבל ממש לא התלוננתי בפני אף אחד וחשבתי שזה יעבור, עד שהנפיחות בבלוטות עלתה ורק החמירה ואז "נזכרתי" לראות רופא, והסוף ברור, גילוי מחלה, טיפולים וכו'. אז דעי לך- אם הייתי הולך מוקדם המחלה היתה בשלבים יותר מוקדמים, הטיפולים יותר קלים ולא ארוכים, ואחוז הריפוי גבוה, אומרים ש- גילוי מוקדם של המחלה נותן 90 % סיכויי ריפוי. תלכי לרופא בלי חשש!

התכונתי ש...

תלכי לרופא בלי חשש כי ממש לא בטוח שיש לך חלילה משהו רציני, אבל אם חלילה באמת יש לך משהו רציני, אל תיבהלי מכלום כי גילוי מוקדם של המחלה נותן המון תקווה מכל הסיבות. שרק תרגישי טוב

מיליתו

New member
פחד

כשנתקלים במחלה קשה ומסכנת חיים, מופיעות חרדות. חרדת מוות היא חרדה קשה מאוד שמלווה את כל בני האדם. רוב האנשים יכולים להדחיק אותה, אך אנשים שבאו במגע קרוב עם המוות מתקשים לעשות זאת, ולכן החרדה גדולה יותר. את יכולה ללכת לרופאים שיפיגו את חששותיך באופן זמני, וטבעי שאת ערה לכל שינוי שמתרחש בגופך. סביר להניח שאת בסדר. כולנו חיים עם הפחדים המתמידים האלה.

elylan

New member
orby ../images/Emo70.gif

אני מבינה אותך, עכשיו גם אני חרדה לגבי כל דבר קטן שיוצא על הגוף. אבל בואי נחשוב בהגיון, שהרי זה בלתי אפשרי לחיות חיים נורמאלים עם האובססיה הזאת, עם הפחד והחרדות. צריך לקחת הכל בפרופורציה, ולא לחשוב יותר מדי על המחלה הזאת. תהיי בריאה

למעלה