אני מתה על המורה לאנגלית

TCgirl

New member
אני מתה על המורה לאנגלית ../images/Emo187.gif

ואל תדאגו - זה קשור ללהקה: אחרי המבחן ביום שלישי (אופס... שכחתי לספר לכם את מה שאני הולכת לספר) התחלתי לסדר את הקלסר ולנתח את We´re Forgiven, אז המורה ראתה את כל הליריקס של השירים של הלהקה והתלהבה, ושאלה אם יש לי עוד, אז אמרתי לה שיש לי עוד המון (את כל השירים), אז היא אמרה לי לבחור שני שירים ולהביא לה אותם בשיעור הבא - מחר, עם הקלטה שלהם (או הדיסק - אבל אני לא אתן שישימו את הדיסק בטייפים המגעילים של ביה"ס) ונעשה שיעור עליהם - מחר או ביום שני... איזה אושר... שיעור על The Calling בביה"ס... צריכים להוסיף שיעור כזה למערכת
...

Adrienne

New member
איזה גדול! ענק! מהמם! אני חייב לבקש

ממורתי היקרה גם שיעור כזה... ודרור, אני עוד לא קראתי את הניתוח ואני מת לקרוא רק שאני מה זה לחוץ עכשיו ואני רוצה לקרוא אותו בראש שקט, לכן זה יתעכב קצת... עמך הסליחה

WickeDevil

New member
אם אני אבקש את זה מהמורה ../images/Emo60.gif

שלי מאנגלית הוא יחשוב שאני מתחיל איתו (למי שעדין לא יודע: הוא הומו)...חוצמזה שאני משגע את כולם עם הלהקה, ככה שהדבר היחיד שייקרה הוא שיזיינו לי את הצורה (איתמר סליחה, אבל אין מילה אחרת שמבטאת בדיוק את אותה משמעות)- ומה זה אחד מול 39? אה וזה בסדר בקשר לשיר...אני מחכה

TCgirl

New member
טוב, גם אצלי ../images/Emo187.gif

לא בדיוק מתים על זה שאני אוהבת את The Calling... בטיול שנתי אני וחברה שלי שרנו כל הטיול במשך שלושה (!!!) ימים את Wherever You Will Go, וכולם היו כזה "ידענו שבתחזית היו שטפונות בנגב, אבל למה גם סערות?!?!" בקיצור - שיגענו להם את המוח, בסוף כולם התעצבנו עלינו, ובכל מקרה WYWG הוא אחד השירים שבחרתי. ילד אחד מהכיתה אומר לי "אל תגידי לה שיש לך עוד..." עוד מקרה: בשיעור פיסיקה השתעממתי, אז כתבתי על דף בענק "The Calling RULE!" (עוד מעט אני אראה לכם תמונה, חברה שלי צילמה אותי עם זה) אז ילדה אחת שואלת מה זה וכשעניתי לה אז היא אמרה שעל The Calling היא לא הייתה מבזבזת כל כך הרבה דיו... הייתם צריכים לראות את ההבעה שלי... רגע אחרי המקרה הזה הצטלמתי עם הדף הזה... היו עוד מקרים אבל אין לי כוח להזכר...

Charmed 4ever.

New member
אני חרטתי בתוך המחק ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

שלי The Calling ובכל מחברת אצלי כתוב כמה פעמים דה קולינג... ויש לי את המחברת ציורים... שיש בה את הציור של אלכס... ותמונות של הלהקה ביומן.. ויאדה יאדה יאדה...

TCgirl

New member
שאלה - ../images/Emo187.gif

לא שיש לי בעיה עם זה שאת פה אבל את לא אמורה לא להיכנס לאינטרנט במשך חודש? ד"א - welcome back! היום נתתי למורה את המילים של השירים ככה שכנראה ביום שני *מחזיקה אצבעות* או שלישי המורה תעשה לנו שיעור על שני השירים...

Charmed 4ever.

New member
ההחלטה הייתה ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

מיום ראשון... אבל היא בוטלה... כי יש חנוכה באמצע..

למעלה