אני מתוסכלת!!!

ההזויה

New member
אני מתוסכלת!!!

אז ככה... כל יום שישי רוצים לנסוע לת"א... ( בד"כ הופעות בבארבי ) זה לא עקרוני... עכשיו אין איך להגיע ולחזור! ובמודיעין משעמם בצורה היסטרית.. חייבים לארגן מוניות שירות או הסעות קבועות או משהו זה לא הולך ככה לא מספיק העיר הזאת שוממת בצורה זוועתית לפחות שיארגנו ביום שישי הסעות לת"א הלוך חזור...!

Neta558

New member
היתה יוזמה כזאת

היתה יוזמה לקו הסעות בשישי בלילה למרכז ת"א וחזרה. הרעיון היה שתהיה רכישה מוקדמת של כרטיסי נסיעה והאוטובוס יחשב למעשה כהסעה פרטית ולכן לא תהיה בעיה של איסור תחבורה ציבורית בשבת, מעין סידור שכזה. אבל כמובן, זה נשמע נפלא מדי בשביל שזה יקרה במציאות. כנראה נתקע באחד ה"צינורות המקובלים".

Neta558

New member
לא נראה לי שזה יצא לפועל בינתיים

לא יודעת אם זה בכלל יקרה מתישהו. ענין מוניות השירות באמת תמוה, הרי החברות יכולות להרוויח ממקום כזה הרבה מאד. אולי יש בעיה של רישיון להפעלת קוים... עכשיו רק נשאר להמר מה יקרה מוקדם יותר-תחבורה כלשהי בשישי בערב, או מקומות בילוי טובים יותר באיזור.

Roobie

New member
אבל לא חסרים כאן מקומות בילוי

אמנם הופעות עוד אין פה מספיק (אבל אולי הדג נחש הם התחלה לאומנים שיגיעו?), אבל לא חסרים כאן מקומות לצאת אליהם - חוץ מקולנוע, שאני מקוה שייפתח בשנה הקרובה. יש פאבים, יש שני סנוקרים, יש באולינג, יש מסעדות, יש מועדונים... לא חסר... וכשמרכז ליגד ימשיך להתפתח יתרבו מקומות הבילוי שם. בכל מקרה, זה לא מצדיק את זה שאין כאן מוניות שירות...

prophit

New member
הם חוסמים את כל האיזור כדי למנוע...

בלאגן כמו שהיה להם ביארוע אחר.....

למעלה